Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Πάντα βαθυστόχαστος ο ακροδεξιός πασοκος, ανεξάρτητα με το ποιο κλώνο χρησιμοποιεί. Πιστός στις επάλξεις τις παραπληροφόρησης και της ερασιτεχνικης προπαγάνδας, έστω και αν η φώφη δεν τον ξέρει. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον επέλεξε να μη γνωρίζει ένα ρατιστή πασόκο που γράφει σχόλια στο μακελειό.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Ομιλίες των robert kennedy και david icke

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.968
Πόντοι
5.506
σκαι αντ1 alfa open βραδυνες στις ειδησεις

οι γονεις των παιδιων ζητανε εγγραφες αποδειξεις απο δασκαλους διευθυντες και συλλογους γονεων και κηδεμονων οτι τα παιδια τους δεν θα παθουν τιποτα λοιμωξεις επειδη θα φορανε μασκα ολη μερα στο σχολειο

και το κρατος πως λειτουργει?

εισαγγελικη παρεμβαση συλληψεων για περιπτωσεις "εκβιασμων γονεων σε δακσαλους και διευθυντες σχολειων " οσο αφορα την μη εφαρμογη και τηρηση των μασκων στα σχολεια

ταπεινα σεμνα και φασιστικα μετρα για να φορανε τα πιτσιρικια αναγκαστικα τις μασκες στα σχολεια

περιμενω απαντηση απο αλεξ περι αποφαση του εισαγγελεα τα βιντεακια των ειδησεων υπαρχουν ηδη στο youtube

'Εχεις δίκιο τύπε, λάθος χειρισμός από μεριάς κράτους. Το σωστό θα ήταν να τους ζητήσει να γραφούν στη λίστα όλων των γονιών που ΑΝ πάθει κάτι το παιδί τους να μην ασχοληθεί ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρός με την περίπτωσή του.

Και αν τυχόν κολλήσουν και οποιοδήποτε άλλο να τους πάρουν τα σώβρακα και να τους κλείσουν στη μπουζού.

Αυτό θα ήταν πιο σωστό με τους βλάκες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
«Τη Δευτέρα οι μαθητές θα έρθουν σε ένα σχολείο χωρίς μάσκες, αντισηπτικά και με πιθανά κρούσματα κορονοϊού»

Ασχετοι ανικανοι και στην βλακεια που τους δερνει με τα φιμωτρα

Σε κάποιο σχόλιο είχα δει να λένε "σε ποιά άλλη πανδημία ανοίξαν τα σχολεία ; "

Εγω δεν ξέρω αν σε προηγούμενες πανδημίες άνοιξαν τα σχολεία η όχι , αλλά έχει ένα δίκιο ο τύπος/τύπισσα που έκανε το παραπάνω σχόλιο , δηλαδη η έχεις πανδημία και δεν ανοίγεις σχολεία , η δεν έχεις και ανοιγεις τα σχολεία.

Ασε που ανοιγεις τα σχολεία με μάσκες αλλά χωρίς αποστάσεις , αυτοι δεν μας λένε οτι το νούμερο ένα μέτρο είναι η απόσταση ; Γιατί δεν μειώθηκε ο αριθμός ατόμων ανα τμήμα ουτως ώστε να μπορουν να κρατηθουν οι αποστάσεις ; :think:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.762
Πόντοι
3.656
Εγώ έχω άλλη απορία. Πέρσι έγινε Αγιασμός και γαμήθηκε η χώρα. Γιατί να γίνει και φέτος Αγιασμός στα Σχολεία, αφού αποδείχτηκε άχρηστος;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Αυτό εδω με τον Ευαγγελάτο και την διοργανώτρια της συγκέντρωσης δεν ξέρω αν το είδατε , εμένα εντύπωση μου έκαναν δυο σημεία , το ένα που λέει η τύπισσα οτι δεν θα στείλει το παιδί της σχολείο καθόλου , και το άλλο η αμνησία του Ευαγγελάτου όσον αφορά παλιές δηλώσεις Τσιόδρα , Σύψα , Αδωνη η τέλος πάντων όποιων είχαν κάνει δηλώσεις οτι η μάσκα δεν χρειάζεται να φοριέται απο υγιείς.

Αυτά θυμάμαι δηλαδη γιατί το είδα πριν λίγες μέρες το βίντεο.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Μη φοβαστε για τα παιδακια,εχουν παγουρινο!:confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
barock

απο δευτερα θα αναθεωρησεις πολλα για την μασκα στα σχολεια μολις εμφανισθει το πρωτο κρουσμα πνευμονικου η αλλης παθησης στα παιδια

να δω τοτε τι αλλη παπαρια θα πουν οι ¨ειδικοι " για να μπαλωσουν τα πρωτα κρουσματα παιδιων στα νοσοκομεια απο την μασκα

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Να δω ποτε θα βγει σλογκαν "Πεθαινουμε ασφαλεις!"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
"Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το 50% των εισαγωγών που πραγματοποίηθηκαν την Πέμπτη και στα δύο νοσοκομεία, έχουν να κάνουν με αλλοδαπούς (Πακιστανούς, Αφγανούς κτλ) που διαμένουν πολλοί μαζί σε διαμερίσματα ή δωμάτια ξενοδοχείων σε συγκεκριμένες περιοχές της πρωτεύουσας."

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

οι γονεις των παιδιων ζητανε εγγραφες αποδειξεις απο δασκαλους διευθυντες και συλλογους γονεων και κηδεμονων οτι τα παιδια τους δεν θα παθουν τιποτα λοιμωξεις επειδη θα φορανε μασκα ολη μερα στο σχολειο

εισαγγελικη παρεμβαση συλληψεων για περιπτωσεις "εκβιασμων γονεων σε δακσαλους και διευθυντες σχολειων " οσο αφορα την μη εφαρμογη και τηρηση των μασκων στα σχολεια

ταπεινα σεμνα και φασιστικα μετρα για να φορανε τα πιτσιρικια αναγκαστικα τις μασκες στα σχολεια

περιμενω απαντηση απο αλεξ περι αποφαση του εισαγγελεα τα βιντεακια των ειδησεων υπαρχουν ηδη στο youtube

Ο τριτος σημερα που βρισκω να περιμενει απαντηση απο τον Αλεξ.
Εγω θα ελεγα να ανοιξει ενα θρεντ "ερωτησεις προς τον Αλεξ" για να τις βρισκω μαζεμενες, μην χασω καμια.

Επι του ζητηματος εχω τοποθετηθει σαφως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
wikipedia: Zero Hedge or ZeroHedge is a far-right[12] libertarian[17] financial blog

Kavourdidis είσαι ένας ρατσιστής φασίστας. Ενα αποτυχημένο παράσιτο δηλαδή. Ο ιος δεν υπάρχει, μας έπεισες. Κάνε παρέα με τον άλλο ακροδεξιο τον πασόκο. Εχετε πολλά κοινά, να κλείσετε κανα ραντεβουδάκι

Τυπε, τελεις σε τεραστια συγχηση. Ανακαλυψες οτι το zerohedge ειναι libertarian και εσυ αυτο το καταλαβες ως αποδειξη ...φασισμου, οταν το libertarianism ειναι στις παρυφες της αναρχιας.

HIS02-105.60290.jpg

1200px-Nolan_chart_normal.svg.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Για το αστροπελεκι της κοροιδοκυβερνησης που παρηγγειλε εμβολια

Εμβόλιο της AstraZeneca: «Ανέβασα 39 πυρετό, είχα κόπωση και έντονο πονοκέφαλο», λέει εθελοντής

Σωστα
Το αναμενομενο θα ηταν να μην παραγγειλουμε κανενα εμβολιο, οι μονοι στον κοσμο

Ειχα αποφασισει να μην σου απανταω αλλά ρε φιλε μηπως να σκεφθεις να επισκεφθεις καποιον ειδικο?
Δεν ειναι φυσιολογικο για ενηλικο ανθρωπο να λεει μαλακιες ολη την ωρα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Εγω θα ελεγα να ανοιξει ενα θρεντ "ερωτησεις προς τον Αλεξ" για να τις βρισκω μαζεμενες, μην χασω καμια.

βαλε βρε αλεξ ενα avatar κυβερνητικου εκπροσωπου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

βαλε βρε αλεξ ενα avatar κυβερνητικου εκπροσωπου
Εγω?
Εμενα οι "γνησιοι δεξιοι" με λενε κομμούνι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom