Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

εσυ και ο αλεξ εισαστε Α2

δεν θα περασει ο φασισμος :)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Το μαϊο διαβασαμε:

"Είμαι λοιπόν ενθουσιασμένος με την παράδοση 200.000 τεστ αντισωμάτων από την Abbott στο ελληνικό υπουργείο Υγείας."

"Με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας συναντήθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ. Η αμερικανική πρεσβεία, μεσολάβησε για να φτάσουν στη χώρα μας 200.000 τεστ αντισωμάτων rapid, δωρεά του εφοπλιστή κ. Προκοπίου.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, τόνισε ότι η συνεργασία Αθήνας – Ουάσιγκτον δίνει τη δυνατότητα στην Ελλάδα να είναι μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα τεστ που θα δώσουν τη δυνατότητα στους επιστήμονές μας να τα χρησιμοποιήσουν για επιδημιολογικούς σκοπούς.""

...τελικα τι εγινε με αυτα? Χρησιμοποιηθηκαν ή τσαμπα η δωρεα?
Mε τον ρυθμό που κάνουν τεστ φευγουν σε 20 μέρες.Και στο τέλος τέλος τι σε νοιάζει;Εσύ τα δώρησες;

Και γιατί να τεστάρουν με αυτό τον ρυθμό ; Μήπως για να τρομοκρατουν τον κόσμο και να δικαιολογουν τα έξτρα μέτρα ;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
]

:tooth:

μανα καντους ολους τσανετακους στις σφαλιαρες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Aρνητές της μάσκας: Ελάχιστοι γραφικά ατομάκια σήμερα στα σχολεία.
Στο περιθώριο!
Στο πεζοδρόμιο!
Όπως οι πουτάνες!

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Μπαρμπαπήδουλας

Ρε τύπε, με όλη την καλή διάθεση, δεν βαρέθηκες να γελοιοποιείσαι συνεχώς;
ΥΓ. Ακόμα μου «χρωστάς» άρθρα από αξιόπιστα ξένα sites, δημοσιευμένα μέχρι τέλος Ιουλίου, που να λένε ότι η Ελλάδα τα πήγε χάλια με τον cvid.
Τον Αύγουστο μου είπες, ότι δεν μπορούσες να τα βρεις, γιατί είχες αρχαίο υπολογιστή.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μπαρμπαπήδουλας

Ρε τύπε, με όλη την καλή διάθεση, δεν βαρέθηκες να γελοιοποιείσαι συνεχώς;
ΥΓ. Ακόμα μου «χρωστάς» άρθρα από αξιόπιστα ξένα sites, δημοσιευμένα μέχρι τέλος Ιουλίου, που να λένε ότι η Ελλάδα τα πήγε χάλια με τον cvid.
Τον Αύγουστο μου είπες, ότι δεν μπορούσες να τα βρεις, γιατί είχες αρχαίο υπολογιστή.

εγω να γελοιοπιουμε?
τι λες βρε φιλαρακο?

ποσες φορες και σε εσενα σου εχω πει να μου δειξεις "αξιοπιστα sites" ωστε να ανεβαζω ειδησεις εδω αλλα και εσυ οπως και καποιοι αλλοι κανετε συνεχεια υπεκφυγες περι αυτου αλλα απο την αλλη συνεχεια λοιδορειτε οποιος ειναι αντιθετος στο "κυβερνητικο" εργο σας?

να μια περιπτωση

απο σημερα χρειαζεται συνταγη γιατρου για 1 φαρμακο των 4 εως 6 ευρω

το θεωρεις λογικο να πληρωνουν οι πολιτες 10 η 15 η μερχι 50 ευρω τον γιατρο για καθε συνταγη ωστε να παιρνει το φαρμακο του?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
η το αλλο

κυνηγανε οσους ειναι εναντια στις μασκες στις διαφορες συγκεντρωσεις

η δεν τους αφηνουν να λενε τις διαφορες ενστασεις τους για το ζητημα των μασκων στα σχολεια στα κοινωνικα δικτυα η στις ειδησεις στα πανελαδικα καναλια

εσυ το βλεπεις δημοκρατικα την οποια ενεργεια της κυβερνησης?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αρχισε " η δημοκρατια των μασκων"

[video]https://viralgreece.eu/pateras-evale-maska-sta-paidia-giati-to-poly-poly-na-min-pane-enan-chrono-scholeio?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR2HOeVB70jZ6gloQ4J-e0puJx8XCsUjwPipFjMGjBo_2CGILfHhxdidUpY[/video]

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
η το αλλο

η δεν τους αφηνουν να λενε τις διαφορες ενστασεις τους για το ζητημα των μασκων στα σχολεια στα κοινωνικα δικτυα η στις ειδησεις στα πανελαδικα καναλια

1. Δεν κυνηγάνε κανέναν. Εφαρμόζεται ο νόμος.
2. Το πως θα λειτουργήσει το σχολείο το αποφασίζει το κράτος, όχι 2-3 πίθηκοι αντιρρισίες.
3. Ενστάσεις σαφώς και τους αφήνουν να λένε. Μέχρι και να χοροπηδάνε πάνω σε μάσκες όπως αυτή η γραφική κυράτσα. Μέχρι κι οι υπόλοιποι γελάνε μαζί της και τραβάνε βίντεο. ΤΟΣΟ γραφικοί είστε. Σαν τους γύφτους με τις αρκούδες που χορεύανε με το ντέφι! Ανθρωπάκια... τα οποία πριν 5 χρόνια χόρευαν στο Σύνταγμα! Ανθρωπάκια! Που ψηφίζουν! Περαστικά σας και στο πεζοδρόμιο, στην άκρη.

Συνημμένα

• πιθήκι πατά μάσκες.png
    πιθήκι πατά μάσκες.png
    588,9 KB · Εμφανίσεις: 17
  • αρκουδια.png
    αρκουδια.png
    303,6 KB · Εμφανίσεις: 23

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
η το αλλο

Εγω βλέπω συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους ειδικούς στα πανελλαδικά κανάλια , οπότε και να υπάρχει καμία αντίθετη γνώμη (ειδικου πάντα) ποιός θα την πει αν δεν βγει στον αέρα ;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αρχισε " η δημοκρατια των μασκων"

[video]https://viralgreece.eu/pateras-evale-maska-sta-paidia-giati-to-poly-poly-na-min-pane-enan-chrono-scholeio?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR2HOeVB70jZ6gloQ4J-e0puJx8XCsUjwPipFjMGjBo_2CGILfHhxdidUpY[/video]

Τρομοκρατικη Οργανωση 7η ιουλη

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μπαρμπαπήδουλας

αλλαξε συνταγη γιατρου δεν πιανει το φαρμακο

εχω πει πολλες φορες οτι δεν ειμαι συριζα

αλλα δυστυχως η κυβερνητικη σας εντολη ειναι οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι συριζαιος

συνεχιστε ετσι για να βγαλετε τον συριζα αυτοδυναμο με τις ψηφους των αγανακτισμενων πολιτων

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
μπαρμπα για το σκανδαλο των συνταγων γιατρων δεν βλεπω να μιλας

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Ομολογώ οτι δεν ειχα προσέξει τον glaskos πριν αρχίσει να εξευτελιζεται τόσο δυναμικά. Ξέρει κανείς αν έχει προταθεί για μιστερ μαλάκας ποτέ;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ομολογώ οτι δεν ειχα προσέξει τον glaskos πριν αρχίσει να εξευτελιζεται τόσο δυναμικά. Ξέρει κανείς αν έχει προταθεί για μιστερ μαλάκας ποτέ;
μεσα στο top 10 για την κατακτηση του κυπελου ειναι και πολλοι μητσοτακικοι συμπεριλαμβανομενου και εσενα

θα ειναι σκληρος αγωνες πιστευω και ειμαι σιγουρος οτι στην πρωτη τριαδα mr malakas 2021 θα βρισκονται τρεις μητσοτακικοι

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
καταγγελεια για covid 19
Αμόρφωτος - 1.

Αμόρφωτος - 2

Μόνο ένας γνήσια αμόρφωτος μπαμπουίνος σαν το γλάσκο θα έβαζε το facebook σαν reference αξιοπιστίας.

Αν κάποιος εκεί έξω είναι φίλος του γλασκου, ας τον σταματήσει απο αυτή την πορεία του εξευτελισμού. Και στο φινάλε, μας ζαλίζει και τ'αρχίδια ο μαλάκας. Μαζέψτε τον

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Και γιατί να τεστάρουν με αυτό τον ρυθμό ; Μήπως για να τρομοκρατουν τον κόσμο και να δικαιολογουν τα έξτρα μέτρα ;
Ναι ρε πές τα επιτέλους. Ακου κάτι περίεργα ρε συ - Τεστάρουν και βρίσκουν κρούσματα; Σταματήστε να τεστάρετε. Να η λύση, μάθετε μπαλίτσα απο το σάβα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι ρε πές τα επιτέλους. Ακου κάτι περίεργα ρε συ - Τεστάρουν και βρίσκουν κρούσματα; Σταματήστε να τεστάρετε. Να η λύση, μάθετε μπαλίτσα απο το σάβα.
Δεν κάνουν τεστ, γιατί δεν κάνουν? Κάνουν τεστ, γιατί κάνουν?
This is antipolitefsi!!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εδω δεν πιανει ο ιος

[video]https://viralgreece.eu/natasa-theodoridoy-salos-tis-eikones-synostismoy-se-synaylia-tis-katrakeio?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR2QHdJ4sj3lytteOo2ry058RX2F6jmpbGcO2_zy4_uTYGL4reOum7Z60os[/video]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom