Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
3203297709789074

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
πω ρε φιλε το τζιν μεχρι τα βυζια το εχου ανεβασμενο ολοι
παιζει και το τι σερτ μεσα στο σωβρακο να παρει αρωμα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
πω ρε φιλε το τζιν μεχρι τα βυζια το εχου ανεβασμενο ολοι
παιζει και το τι σερτ μεσα στο σωβρακο να παρει αρωμα

Μάλλον ηταν της μόδας τοτε :P Αν και υπάρχουν και σημερα νομίζω μερικά τζίν που είναι ακόμα πιό ψηλά.

Εγω που ξέρω ποιοι ηταν αυτοι και κυκλοφοράω χωρίς μάσκα παίζω με την φωτιά ; :think:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
Μάλλον ηταν της μόδας τοτε :P Αν και υπάρχουν και σημερα νομίζω μερικά τζίν που είναι ακόμα πιό ψηλά.

Εγω που ξέρω ποιοι ηταν αυτοι και κυκλοφοράω χωρίς μάσκα παίζω με την φωτιά ; :think:
και γω τους ξερω το ειχε επαναληψη πριν 3 χρονια το μεγκα :2funny:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Reznov, η καψούρα είναι απο γιουγκοσλαβία;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

και γω τους ξερω το ειχε επαναληψη πριν 3 χρονια το μεγκα :2funny:

Εγω τους είχα προλάβει στην πρώτη προβολή , αλλά το καλό βέβαια είναι πως ημουν μικρός ... όσο να ναι άλλο να ησουν πχ 15 τότε , άλλο να ησουν 30 η 40.

Εν το μεταξύ έριξα μια ματιά στο ιντερνετ να δω πότε παιζόταν η σειρά και είδα οτι είχε 10 σεζόν λέει (1990-2000) δεν ηξερα οτι είχε τόσο πολλές σεζόν , νόμιζα καμια 4-5 ηταν.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Τί το ιδιαίτερο έχει αυτό το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης;Ακόμα δεν έχω καταλάβει

Θεσσαλονίκη έχει και γαμώ το ηλιοβασίλεμα.Και είσαι και πιο άνετα

Θεωρητικα ειναι λογω του ηφαιστειου, που βλεπεις το αιγαιο απο ψηλα στα γραφικα σπιτακια, που εχεις απεναντι τα αλλα νησακια του ηφαιστειου, που ο ουρανος παιρνει ωραιες αποχρωσεις, κτλ... Αλλα γενικα η Σαντορινη ειναι μερος που πας με τη γκομενα για να πεις οτι εσκασες 1000-1500ε/μερα για ενα σπιτακι στη κορυφη του λοφου ωστε να βλεπεις το ηλιοβασιλεμα, να κανεις καμμια προταση γαμου με φοντο, να κανεις κανα γαμο με φοντο, κτλ κτλ. Γενικα η αξια του ηλιοβασιλεματος ανεβαινει αναλογα με τα λεφτα που εσκασες για να το δεις :2funny:

Πχ φετος που ειναι φθηνα δε το "φχαριστιεσαι" τοσο γιατι πας σχεδον τσαμπα... αρα λες σιγα το ηλιοβασιλεμα... αν πηγαινεις περυσι ομως λες πωπω, ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ (γιατι εσκασα τ'αντερα μου) :P

Για μενα η σαντορινη αξιζει για πρακτικους λογους... βλεπεις πολυ μουνι (οι περισσοτερες ειναι με ταιρι υπο φυσιολογικες χρονιες - φετος ειχε και μπακουρογκομενες γιατι ειναι ειδικη περιπτωση λογω covid και φθηνιας) και ελαχιστο κουνουπι - που συνηθως στα περισσοτερα τουριστικα μερη τα κουνουπια κανουν παρτυ.

Βασικα ενα 5-10% των μουνιων που παιζει στη σαντορινη ειναι αλλης κλασης. Ειναι λες και ειναι ανωτεροι ανθρωποι. Πχ οπως οι πακηδες βλεπουν τους δυτικους και τους θεωρουν ανωτερους, ετσι και εσυ βλεπεις τυπους και τυπισσες που ειναι σα πριγκηπες/πριγκηπισσες... με τελεια χαρακτηριστικα, προσωπα, δερματα, σταση σωματος, λες τι γινεται ρε πουστη, απο αλλο πλανητη κατεβηκαν αυτοι? Νομιζω μονο εκει μπορει να δεις τετοιο φαινομενο με μεγαλη συγκεντρωση ατομων που θυμιζουν ευγενεις. Δεν λεω πλουσιους, γιατι λεφτα εχουν και αραβες και μαυροι και ελληνες και ρωσοι... ομως ολοι αυτοι μπορει να ειναι απο σκατοφατσες ως σαν καθυστερημενοι σε εμφανιση. Πχ και η βρετανικη βασιλικη οικογενεια δε λενε τιποτα ως εμφανιση και ας ειναι royalty... ενω η diana ειχε κατι που ψιλοεπιανε αυτο το ανωτερο - σε αντιθεση με τον καρολο... Ουτε οι τιτλοι, ουτε τα λεφτα δε σε κανουν ομορφο και "ευγενη" σαν παρουσιαστικο... ειναι να το χεις.
Η πρωτη σωστή αναλυση ανάμεσα στις μπουρδες του κοροιδοιου

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
ελλεεινιδα αλλα αυτη μια χαρα ειναι εγω εκανα την καθυστερια χωρις λογο...

τεσπα χθες το βραδυ ειδε και απαντησε σε ενα μνμα που της εστειλα την κυριακη :2funny:

καλα παμε νομιζω με αυτο το ρυθμο κοντα στο φεβρουαριο θα εχει ξεθυμωσει τελειως

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
ελλεεινιδα αλλα αυτη μια χαρα ειναι εγω εκανα την καθυστερια χωρις λογο...

τεσπα χθες το βραδυ ειδε και απαντησε σε ενα μνμα που της εστειλα την κυριακη :2funny:

καλα παμε νομιζω με αυτο το ρυθμο κοντα στο φεβρουαριο θα εχει ξεθυμωσει τελειως

Θα είναι έτοιμο και το εμβόλιο τότε :confused:

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
:glasses::blowup::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick
. 120 μέρες και 120.000 κρούσματα......ως τα Χριστούγεννα.....:)

::bigdick:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
]

Στα αρχιδια μας τύπε.

Ο ακτινολόγος, η μόνη ιατρική ειδικότητα που πρακτικα δεν έρχεται σε επαφή με τους ασθενείς και τα ζουμιά τους, πλάκωσε στα φίλτρα την φωτό και παριστάνει τον ήρωα νουθετώντας το πόπολο.

Ρε δε γαμιονται όλοι πλέον ...

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
259 κρούσματα σήμερα. Έξι θάνατοι :(

ADMIRAL GR

Τιμημένος