Ο μωνοκλωνος και ο μουτσος σε 3D blu-e ray disc
φοβερό αστείο ρε συ! πω πω γέλιο...
Να σε ρωτήσω. Συνταξιουχος είσαι διορισμένος επι πασοκ λόγω πορείας "κραταω πανο"; Πως κατάντησες ετσι; Ακροδεξιός και πασόκος, πως τα συνδυάζεις αυτά;
Ο μωνοκλωνος και ο μουτσος σε 3D blu-e ray disc
ποιος κοβιντ τωρα ρε...
πως ισιωνεις απο καψουρα χωρις να γινεις αλκοολικος ξερει κανεις γαμω το χριστο μου?
καλα τραγουδα...ποιος κοβιντ τωρα ρε...
πως ισιωνεις απο καψουρα χωρις να γινεις αλκοολικος ξερει κανεις γαμω το χριστο μου?
Οταν αποδεχτεις οτι δεν υπαρχει καψουρα
Οπως δεν υπαρχει κοροιδοιος
Δεν ξέρω αν πιάνει , αλλά άκουσά πρόσφατα μια συμβουλή σχετικά , σκέφτεσαι λέει οτι την πηδάει άλλος ... και την ξεχνάς πιό εύκολα. Δηλαδη σε φάση την σκέφτεσαι οτι είναι πουτάνα και ας μην είναι ...ποιος κοβιντ τωρα ρε...
αυτο ειναι σκοτωμα ρε χειροτερα εγινα μονο που το σκεφτηκαΔεν ξέρω αν πιάνει , αλλά άκουσά πρόσφατα μια συμβουλή σχετικά , σκέφτεσαι λέει οτι την πηδάει άλλος ... και την ξεχνάς πιό εύκολα. Δηλαδη σε φάση την σκέφτεσαι οτι είναι πουτάνα και ας μην είναι ...
Μόλις σκέφτηκα και άλλο ενα πιό σχετικό με το θέμα , ειδικά για τους κορωνοφοβικούς μάλλον θα πιάνει ... σκέφτεσαι οτι μπορεί να έχει κορωνοιό
Χμμ ... δεν ξέρω , ίσως να πιάνει μόνο σε μη μπουρδελιάρηδες , τουλάχιστον αυτός που έδωσε αυτην την συμβουλή δεν είναι μπουρδελιάρης απο όσο ξέρω.αυτο ειναι σκοτωμα ρε χειροτερα εγινα μονο που το σκεφτηκαΔεν ξέρω αν πιάνει , αλλά άκουσά πρόσφατα μια συμβουλή σχετικά , σκέφτεσαι λέει οτι την πηδάει άλλος ... και την ξεχνάς πιό εύκολα. Δηλαδη σε φάση την σκέφτεσαι οτι είναι πουτάνα και ας μην είναι ...
Μόλις σκέφτηκα και άλλο ενα πιό σχετικό με το θέμα , ειδικά για τους κορωνοφοβικούς μάλλον θα πιάνει ... σκέφτεσαι οτι μπορεί να έχει κορωνοιό
αλλα τουλαχιστον τωρα ξερω οτι γινεται και χειροτερα
καλα τραγουδα...
ουτε να κοιμηθω μπορω ουτε να φαω 2 μερες τωρα ο μαλακας
αν ψοφησω και με βαλουν στα θυματα του κοβιντ να ξερετε τουλαχιστον εσεις την αληθεια
Για τον αριθμό των κρουσμάτων.....
Εχεις σκεφτει να ζητησεις απο τον Αντι να στο κανει Asshole το νικ τυπε;
Μόλις κανείς κανείς το δικό σου Dickblower4ever
Λέω να το κάνω holefucker4ever....
Λέω να το κάνω holefucker4ever....
Να το κανείς αλλά θα χρειαστεί να αλλάξεις νήμα και να γράφεις στο «Παππούληδες και μικροτσούτσουνοι του μπου». Προτεινόμενες τρύπες για να βολευτείς:
• Η τρύπα της βελόνας
• Κουμπότρυπα
• Τρύπα για το τρίφτη τυριού (bdsm κατάσταση)
και άλλες...
Καλή διασκέδαση!
Υ.γ. Επειδή είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται και οι υπόλοιποι στο νήμα (είναι άλλη η θεματολογία) μπορείς να συνεχίσεις την επικοινωνία μόνος σου καθώς δεν θα υπάρχει νέα απάντηση.
Και το νερο του καματερου μπορει να σκοτωνει τον κοροιδοιο
Οπότε μετά θα είσαι καλυτερα τύπεαυτο ειναι σκοτωμα ρε χειροτερα εγινα μονο που το σκεφτηκαΔεν ξέρω αν πιάνει , αλλά άκουσά πρόσφατα μια συμβουλή σχετικά , σκέφτεσαι λέει οτι την πηδάει άλλος ... και την ξεχνάς πιό εύκολα. Δηλαδη σε φάση την σκέφτεσαι οτι είναι πουτάνα και ας μην είναι ...
αλλα τουλαχιστον τωρα ξερω οτι γινεται και χειροτερα