Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Μάσκες παντού! Και στους εξωτερικούς χώρους για όλους αν αυξηθούν τα κρούσματα! Αλαλούμ με τα σχολεία – Πότε και πώς θα ανοιξουν – “Ρουκέτες” στον ΣΚΑΪ από τον νέο “τρομοκράτη “του Μητσοτάκη

ηρθε η ωρα να ξυπνησει ο λαος το εχουν τερματησει

Εσενα θα σου βαλουμε μασκα και στο κωλοτρυπηδι...μαζεψου Γλασκο γιατι σε βλεπω να κανεις παρεα στον ΤραβελοΝικ στη μπουζου!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μάσκες παντού! Και στους εξωτερικούς χώρους για όλους αν αυξηθούν τα κρούσματα! Αλαλούμ με τα σχολεία – Πότε και πώς θα ανοιξουν – “Ρουκέτες” στον ΣΚΑΪ από τον νέο “τρομοκράτη “του Μητσοτάκη

Εσενα θα σου βαλουμε μασκα και στο κωλοτρυπηδι...μαζεψου Γλασκο γιατι σε βλεπω να κανεις παρεα στον ΤραβελοΝικ στη μπουζου!!!

12¨01 την ημερα των εκλογων θα ψαξουμε και θα βρουμε τους φακελους των αρτεμηδων ματσηδων το νου σου βγαλε διαβατηριο θα σου χρειαστει για καμποσα χρονια εξω

το στιγμα του ρουφιανου δεν θα σου φυγει ποτε αλλα ουτε και στα παιδια σου θα σας ακολουθει για παντα ως ρετσινια

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
βολταιρο κατσε εσυ με τον ηγετη σου και ασε τους υπολοιπους στην μοιρα τους μεχρι να ξεκουμπιστουνε οι αρτεμηδες ματσηδες

τυβενος = χοντρο ξυλο

Έλα ρε τύπε σοβαρά;;;;

Γιατί έχω ανοίξει τον Μπαμπινιώτη, τον Τεγόπουλο, τον Τριανταφυλλίδη και δεν βρίσκω τίποτε.

Λογικό θα μου πεις.

Οπότε κατεβάζω τον Πάπυρο - Λαρούς, τον Ήλιο και τον Δημητράκο τον μικρό.

Πάλι τίποτε.

Ρε λες, λέω;

Τι είδους φιλόλογος είναι αυτός ο Λάσκος και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι;

Οπότε ανατρέχω στον μεγάλο Δημητράκο:

Τύβαρις, τυβάτωρ, τζίφος......

Δε μπορεί λέω, δε μπορεί να κάνει λάθος ο Λάσκος.

Πρέπει να δούμε και τον Λίντελ - Σκοτ τώρα.

Τύβαρις, τυβακτίς.

Ε ας το διάολο.

Τελείως άχρηστοι είναι όλοι αυτοί οι λεξικογράφοι.

Δεν περνάνε από το bou.com να μάθουν και καμιά λέξη......

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

12¨01 την ημερα των εκλογων θα ψαξουμε και θα βρουμε τους φακελους των αρτεμηδων ματσηδων το νου σου βγαλε διαβατηριο θα σου χρειαστει για καμποσα χρονια εξω

το στιγμα του ρουφιανου δεν θα σου φυγει ποτε αλλα ουτε και στα παιδια σου θα σας ακολουθει για παντα ως ρετσινια

Ηδη κραταω printscreen των μαλακιων που γραφεις...κατευθειαν διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και κατηγοριες για παρακινηση σε παρανομες πραξεις και εξεργεση εναντια της δημοκρατικας εκλεγμενης κυβερνησεως,

Θα φας καλα κλανομαγκα του πληκτρολογιου!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
οταν ελεγα ρουφιανος δεν το ελεγα αδικα

κραταω και εγω screenshot για τις δικες σου απειλες για υποκινηση βιας

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και βέβαια πάντα κάτι μαθαίνεις.

Ξεφυλλίζοντας λίγο παρακάτω τον μεγάλο Δημητράκο βλέπω:

Τυλέδρανον: Το σκληρόν σαρκόχρουν μέρος των γλουτών πλείστων ειδών πιθήκων.

Ω, αθάνατη Ελληνική γλώσσα.

Πλείστων ειδών πιθήκων.........

(βεβαίως οι γιατροί ξέρουν τι είναι τύλος και πολλοί, πίθηκοι ή όχι, ξέρουν τι είναι έδρανον).

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

Ποια υποκινηση βρε μπετοβλακα;Απειλη βιας ειναι βρε στοκε ειπα σε κανεναν αλλον να σου βαλει τα τσιγαρα στο κωλο;:P

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

(βεβαίως οι γιατροί ξέρουν τι είναι τύλος και πολλοί, πίθηκοι ή όχι, ξέρουν τι είναι έδρανον).

Να σου πω προωθησε και την υποθεση glaskos στον εισαγγελεα...πρεπει να τους ξεπαστρεψουμε εναν εναν.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Ποια υποκινηση βρε μπετοβλακα;Απειλη βιας ειναι βρε στοκε ειπα σε κανεναν αλλον να σου βαλει τα τσιγαρα στο κωλο;:P
εγω τα εχω κανει screenshot ηδη τα λεγομενα σου

τωρα στελνω διωξη ηλεκτρονικου εγγληματος μεγαρο μαξιμου κεντρικα νεας δημοκρατιας και βουλη σε ολα τα κομματα "για τις δημοκρατικες σου συμπεριφορες"

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
hell

συνεχισε εσυ για να εμπλουτισω περαιτερω τις κατηγοριες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Να σου πω προωθησε και την υποθεση glaskos στον εισαγγελεα...πρεπει να τους ξεπαστρεψουμε εναν εναν.

Ευχαρίστως.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

εγω τα εχω κανει screenshot ηδη τα λεγομενα σου

τωρα στελνω διωξη ηλεκτρονικου εγγληματος μεγαρο μαξιμου κεντρικα νεας δημοκρατιας και βουλη σε ολα τα κομματα "για τις δημοκρατικες σου συμπεριφορες"

Σοβαγα τυπγε;:P

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
κελαιδα εσυ λεγε και αλλα

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
ρε πάτε καλά εσείς οι δύο (βολταίρος και χελ) ; θα γίνετε η αιτία να χαθεί τέτοιο διαμάντι ; και που θα μαθαίνατε ρε αστοιχείωτοι τι εστί ΤΥΒΕΝΟΣ ;;
εγώ ομολογώ χωρίς ενδοιασμό, κάθε βράδυ μπαίνω μπου με την ελπίδα να διαβάσω έστω και ένα ποστ, μια ακόμη συνταρακτική αποκάλυψη του Γλασου

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Νέες προειδοποιήσεις από τον Ν.Σύψα: «Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό»

υγ billGor ο hell το εχει παραχεσει με τις απειλες το τελευταιο διαστημα σε οσους δεν συμφωνουν με τα οσα γινονται

ο βολτερος ας κανει οτι νομιζει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Γ.Μαγιορκίνης: «Αν αυξηθούν τα κρούσματα θα υπάρξει υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού»

στις επομενες εθνικες εκλογες ειναι ιερο καθηκον ολων μας να ψηφισουμε οτιδηποτε αλλο κομμα εκτος αυτων

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Νέες προειδοποιήσεις από τον Ν.Σύψα: «Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό»

υγ billGor ο hell το εχει παραχεσει με τις απειλες το τελευταιο διαστημα σε οσους δεν συμφωνουν με τα οσα γινονται

ο βολτερος ας κανει οτι νομιζει

εγώ να ξέρεις μαζί σου είμαι, θαμπωμένος από την τόση γνώση που απλόχερα μοιράζεσαι με τον λαό του μπου.. Ο δυστυχής ο βολταίρος πρέπει να έπαθε γερό σοκ, φαντάζομαι πως ένοιωσε όταν μετά από τόσα βιβλία που άνοιξε συνειδητοποίησε πόσο μάταιο είναι να αναζητά τη μυστική γνώση που τόσο καλά φαίνεσαι να κατέχεις

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Εντωμεταξύ η κλανομαρια o glaskos από εκεί που έλεγε να ξεσηκωθεί ο κόσμος τώρα λέει στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε αλλό κόμμα!!!:P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom