Ο κ. Βελόπουλος είπε στον FOCUS FM πως «εγώ προσωπικά είμαι εναντίον της μάσκας. Για ένα και μόνο λόγο: Αν μου έλεγαν 100% οι επιστήμονες ότι προφυλάσσει από τον κορωνοϊό τους Έλληνες, θα ήθελα να την επιβάλουμε παντού. Δεν προφυλάσσει η μάσκα. Έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο, και θέλετε να τον κάνετε υποχείριο των όποιων γελοίων επιλογών σας» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και κατά του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα: «Στην αρχή όταν δεν υπήρχαν μάσκες, ο Τσιόδρας μας έλεγε ότι είναι επικίνδυνες. Μόλις έκανε ο Νταβέλης το εργοστάσιο που βγάζει εκατομμύρια μάσκες και είναι δικός σας άνθρωπος, θέλετε να επιβάλετε τις μάσκες» ισχυρίστηκε.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για χορήγηση δωρεάν εμβολίου στους πολίτες, όταν είναι διαθέσιμο: «Τι εμβόλιο θα κάνετε στον Έλληνα, αφού δεν υπάρχει το εμβόλιο» είπε σχετικά.
Ολα οσα γραφουν οι ηλιθιοι εδω μεσα...αυτο το μουνοπανο που πουλαγε "αληθινες" επιστολες του Χριστου και κηραλοιφες που προφυλασουν απο τον κορωνοιο ειναι μεσα στη Βουλη και δεν τον ακουμπαει κανενας....μονο στο Ελλαντα.