Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.632
Πόντοι
1.706
Εγω απο οτι κατάλαβα απο αυτά που λέει στα βίντεο , στην ουσία το εμβόλιο είναι μια πιο αδύναμη έκδοση του ιού , οπότε αν κολλήσεις τον ιό μπορεί να έχεις έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικου , αλλά μπορεί την ίδια αντίδραση να κάνει το ανοσοποιητικό σου λόγω του εμβολίου.

Εγω που δεν είμαι τζίνιους αυτά κατάλαβα :P
την αντιδραση την κανει το ανοσοποιητικο αφου εχεις αρρωστησει και ψηνεσαι στους πυρετους

αν κανεις το εμβολιο και αρρωσταινεις ποιος ο λογος?
αρρωσταινω και μονος μου γλειφωντας γιουγκοσλαβες ξερω γω
Κάπως έτσι δεν λειτουργεί και το εμβόλιο της γρίπης.

Threeholes

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Εχθές πολλά κανάλια και site ανέφεραν για 2ο κρούσμα ανηλίκου που διασωληνώθηκε
().
Αντιθέτως σε κάποια site αναφέρουν ότι η 2η διασωλήνωση αναφέρεται σε παιδί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που βρέθηκε θετικό στον ιό αλλά διασωληνώθηκε για τον 1ο λόγο ().
Τι ισχύει άραγε;

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Κάπως έτσι δεν λειτουργεί και το εμβόλιο της γρίπης.

Κανένα εμβόλιο δεν είναι θεραπεία, αλλιώς θα ήταν φάρμακο. Όλα τα εμβόλια δίνουν μία μικρή δόση της ασθένειας που μπορεί το σώμα να την πολεμήσει και να εκπαιδευτεί παράγοντας αντισώματα. Αν εκτεθείς στην ασθένεια αργότερα το σώμα θα δράσει ταχύτατα και θα την εξουδετερώσει χωρίς να νοσήσεις ή με πολύ ήπια συμπτώματα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Απ' ότι διαβάζουμε το εμβόλιο "της οξφόρδης" που πάει καλά στις δοκιμές είναι τύπου αδενοϊού, όπως το ρωσικό.

Για το παραδοσιακό εμβόλιο με εξασθενημένους ιούς δεν έχω διαβάσει πουθενά, μάλλον είναι αδύνατο ή μη πρακτικό να γίνει.

Οπότε πάμε σε γενετικά τροποποιημένους αδενοϊούς που θα μολύνουν τον εμβολιαζόμενο. Αυτοί τοποθετούν ένα κομμάτι DNA στα κύτταρα που μολύνουν και εκφράζουν από εκεί ότι πρωτεΐνες τους βάλει ο κατασκευαστής τους.

Επί χρόνια χρησιμοποιούνταν για γενετική θεραπεία ανθρώπων σε μια προσπάθεια να διορθωθούν κάποιες γενετικές ασθένειες. Γενικά απέτυχαν εκεί λόγω παρενεργειών, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα βρουν εφαρμογή στα εμβόλια (μην πάει χαμένη τόση έρευνα).

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
ναι τυποι μου ξερω πανω κατω πως δουλευουν τα εμβολια

το παρακατω που ειπε ο μεσιες δεν καταλαβα
"Δεν μας σκοτώνει ο ίδιος ο ιός. Πεθαίνουμε από μία έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικού. Εάν εγώ το ενισχύσω σε έναν ασθενή τότε θα πεθάνει από το εμβόλιο. Είναι κοινή λογική"

δλδ τι φαση?
λεει ο τραγουδιστης οτι θα κανει την εντονη αντιδραση το ανοσοποιητικο με τον "ψοφιο" ιο του εμβολιου χωρις καν να εχεις συμπτωματα?

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

"Δεν μας σκοτώνει ο ίδιος ο ιός. Πεθαίνουμε από μία έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικού. Εάν εγώ το ενισχύσω σε έναν ασθενή τότε θα πεθάνει από το εμβόλιο. Είναι κοινή λογική"

δλδ τι φαση?
λεει ο τραγουδιστης οτι θα κανει την εντονη αντιδραση το ανοσοποιητικο με τον "ψοφιο" ιο του εμβολιου χωρις καν να εχεις συμπτωματα?

Αυτό που λέει είναι το εξής: ο ιός σε υγιείς όντως προκαλεί μερικές φορές έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικού και οδηγεί στον αιφνίδιο θάνατο σε άτομα χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Μετά όμως κάνει ένα λογικό άλμα και καταλήγει σε λανθασμένο συμπέρασμα, εσκεμμένα μάλλον. Λέει ότι αφού το εμβόλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό, η αντίδραση θα είναι πιο έντονη και επικίνδυνη. Όμως δεν λέει ότι το ανοσοποιητικό θα έχει αντισώματα αυτή τη φορά οπότε αυτό που λέει δεν ισχύει.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056

δλδ τι φαση?

Αυτό που λέει είναι το εξής: ο ιός σε υγιείς όντως προκαλεί μερικές φορές έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικού και οδηγεί στον αιφνίδιο θάνατο σε άτομα χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Μετά όμως κάνει ένα λογικό άλμα και καταλήγει σε λανθασμένο συμπέρασμα, εσκεμμένα μάλλον. Λέει ότι αφού το εμβόλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό, η αντίδραση θα είναι πιο έντονη και επικίνδυνη. Όμως δεν λέει ότι το ανοσοποιητικό θα έχει αντισώματα αυτή τη φορά οπότε αυτό που λέει δεν ισχύει.
ετσι μπραβο ναι...

αυτο σκεφτηκα και γω οτι λεει ο τυπος μας και λεω καπου τον χανω τον επιστημονα δεν μπορει

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Κοιταξτε μορφη ανθρωπου...να πουμε οτι ειδωλο ΚΑΙ αυτου του ασημαντου μαλακα ειναι ο Ιωαννιδης που εγινε περιγελος σε ολη την επιστημονικη κοινοτητα με τις μαλακιες που ελεγε τον πρωτο καιρο της πανδημιας.

https://[URL unfurl="true"]www.colloquium.gr/wp-content/uploads/2018/03/koyvelas-dimitrios.jpg[/img[/URL]]

Διαβαστε και απιθανη δηλωση απο καθηγητη Φαρμακολογιας....

Δεν υπάρχει εμβόλιο για κανέναν άλλο κορονοϊό και δεν υπάρχει ούτε για το AIDS ούτε για τον Έμπολα. Γιατί φανταζόμαστε ότι μπορεί να υπάρξει για αυτόν τον κορονοϊό; Κατά 99% δεν θα υπάρξει εμβόλιο για τον κορονοϊό γιατί δεν μπαίνει μόνιμη ανοσία. Δεν μας σκοτώνει ο ίδιος ο ιός. Πεθαίνουμε από μία έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικού. Εάν εγώ το ενισχύσω σε έναν ασθενή τότε θα πεθάνει από το εμβόλιο. Είναι κοινή λογική», δήλωσε στην ιστοσελίδα thestival.gr, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ.

Αφου δεν υπαρχει για τον Εμπολα δεν θα υπαρξει και για τον κορωνοιο!!!Μεγαλη σοφια και οτι δεν μας σκοτωνει ο ιος αλλα οι παρενεργειες του στον οργανισμο μας!!!Οτι γινεται δηλαδη με ΟΛΟΥΣ τους ιους!Και αυτον τον πιθηκα τον βγαζουν ολα τα παρακμιακα ΜΜΕ για να σχολιαζει κορυφαιους επιστημονες.[/quote]

Συναγωνιστή, ο τυπάς έχει τελειώσει και Ιατρική και Φαρμακευτική στο ΑΠΘ, εσύ από τι βλέπω σε σχόλια στη Βουλγαρία. Προτιμώ να εμπιστευτώ αυτόν.[/quote]

Τυπε στα αρχιδια μου ποιον θα εμπιστευτείς....πάντως Βουλγαρία δεν έχω τελειώσει ξαναδοκιμάσε.:P

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Εγω απο οτι κατάλαβα απο αυτά που λέει στα βίντεο , στην ουσία το εμβόλιο είναι μια πιο αδύναμη έκδοση του ιού , οπότε αν κολλήσεις τον ιό μπορεί να έχεις έντονη αντίδραση του ανοσοποιητικου , αλλά μπορεί την ίδια αντίδραση να κάνει το ανοσοποιητικό σου λόγω του εμβολίου.

την αντιδραση την κανει το ανοσοποιητικο αφου εχεις αρρωστησει και ψηνεσαι στους πυρετους

Το εμβολιο το κανεις ωστε να αναπτυξεις αντισωματα σε καποιον ιο...ο παραδοσιακος τροπος μεχρι τωρα ηταν να βαλεις τον ιδιο τον ιο αλλα αδρανοποιημενο στον οργανισμο σου.Αδρανοποιημενος ιος σε απλα Ελληνικα ειναι ενας ιος που προκαλει τη παραγωγη αντισωματων με ελαχιστα συμπτωματα της νοσου.

Αμα γλυψεις λοιπον Γιουγκοσλαβικα μουνια θα κολλησεις τον ιο και θα αναπτυξεις αντισωματα αλλα κανεις δεν σε εξασφαλιζει οτι δεν θα νοσησεις βαρια ή οτι δεν θα καταληξεις διασωληνωμενος οποτε θα σου συνιστουσα να κανεις το εμβολιο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

δλδ τι φαση?

Ο ανθρωπος ειναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ τυπε...μονο στην Ελλαδα αυτο το ηλιθιο πραγμα θα ειχε γινει καθηγητης.

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056

Το εμβολιο το κανεις ωστε να αναπτυξεις αντισωματα σε καποιον ιο...ο παραδοσιακος τροπος μεχρι τωρα ηταν να βαλεις τον ιδιο τον ιο αλλα αδρανοποιημενο στον οργανισμο σου.Αδρανοποιημενος ιος σε απλα Ελληνικα ειναι ενας ιος που προκαλει τη παραγωγη αντισωματων με ελαχιστα συμπτωματα της νοσου.

Αμα γλυψεις λοιπον Γιουγκοσλαβικα μουνια θα κολλησεις τον ιο και θα αναπτυξεις αντισωματα αλλα κανεις δεν σε εξασφαλιζει οτι δεν θα νοσησεις βαρια ή οτι δεν θα καταληξεις διασωληνωμενος οποτε θα σου συνιστουσα να κανεις το εμβολιο.
αυτο λεει η απλη λογικη :2funny:

η κοινη λογικη του μεσιε ομως λεει οτι και με το εμβολιο ετσι ακριβως θα ψοφοκοπησουμε

εκει χαθηκα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

αυτο λεει η απλη λογικη :2funny:

η κοινη λογικη του μεσιε ομως λεει οτι και με το εμβολιο ετσι ακριβως θα ψοφοκοπησουμε

εκει χαθηκα

Εδω λεει ο καραγκιοζης οτι δεν χρειαζομαστε εμβολια και φαρμακα αλλα μονο να πλενουμε τα χερια μας...και αυτον τον εχουν κανει σημαια οι διαφοροι Σαββες του πλανητη.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
:wink: :wink:

... ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕ 3 ΕΚΑΤ ΕΜΒΟΛΙΑ).............ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ !!!!!!!!!

Για το εμβόλιο και πολλά ακόμη μιλάει ο καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας εδω.

]

Ε ναι αλλος ενας μαλακας-ειδωλο των ψεκασμενων...θα ανησυχουσα αν δεν τον παραθετες.Ενημερωθηκες τυπε απο το Μακελειο σημερα για τις εξελιξεις;Καμμια τρομερη σκεψη εκανε ο εγκεφαλος σου σημερα;:P

Ε βέβαια , όποιος δεν συμφωνει με τις μαλακίες των υπολοίπων που βγαίνουν στα μμε είναι ψεκασμένος ... στο άλλο το βίντεο που έβαλα με τους 160 γιατρούς εκεί τι έγινε , μαζεύτηκαν και εκει οι 160 πιο ψεκασμένοι γιατροι του κόσμου ;

]

Τυπε λυπαμαι που θα στο γραψω λιγο ωμα αλλα εισαι ο κλασσικος βλακας που οτι μαλακια δει στο ιντερνετ με τεραστιους τιτλους τυπου ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ τη δεχονται ακριτα...αυτο που εχεις βαλει οτι και καλα ειναι γιατροι αυτοι που τα λενε ειναι για γελια πραγματικα.Πηγαινε δειξε το σε εναν οποιονδηποτε γιατρο να γελασει λιγακι ο ανθρωπος.

Αλλα αυτο παθαινει καποιος που η καθημερινη του ενημερωση ειναι απο το Zougla και το Makeleio....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Παμε να δουμε ποιος ειναι ο πρωταγωνιστης απο το βιντεακι!!!

Rashid Ali Buttar (born January 20, 1966) is an American conspiracy theorist, anti-vaccine proponent, and an osteopathic physician from Charlotte, North Carolina.[1] He is known for his controversial use of chelation therapy for numerous conditions, including autism and cancer.[2] He has twice been reprimanded by the North Carolina Board of Medical Examiners for unprofessional conduct[3][4] and cited by the U.S. Food and Drug Administration (FDA) for illegal marketing of unapproved and adulterated drugs.[5][6][7]

Ε βεβαια τι θα ηταν;Κανενας σοβαρος επιστημονας;Ενας τσαρλατανος απατεωνας!Αυτον εμπιστευεται και ακουει ο Σαββας και ο καθε Σαββας!Για αυτο παει κατα διαολου ο πλανητης!

Περισσοτερα για το ποιον του "γιατρου" εδω....

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Τι έγινε η νοσοκόμα με τις δήθεν καταγγελίες; Ή μάλλον η δήθεν νοσοκόμα με τις δήθεν καταγγελίες; :confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Κλειστό το κέντρο της Αθήνας έως τον Νοέμβριο: Πρόστιμο 150 ευρώ, ποιοι εξαιρούνται

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας έως τον Νοέμβριο: Πρόστιμο 150 ευρώ, ποιοι εξαιρούνται
23 Αυγούστου, 2020
SHARE ON FACEBOOK
TWEET

Παράταση ισχύος των προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας για τρεις μήνες και έως τις 21 Νοεμβρίου, αποφάσισε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Παρατείνεται για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, έως τις 21 Νοεμβρίου 2020, η ισχύς των προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Η παράταση χορηγείται κατόπιν εισήγησης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, όπως προβλέπεται στη σχετική Κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών της 21ης Μαΐου 2020 (Δ1α/ΓΠ.οικ.31688/21.5.2020).

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ: «Η ισχύς της υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ.31688/21.5.2020 κοινής απόφασης των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών «Επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 1970) παρατείνεται από τη λήξη της, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, ήτοι έως τις 21 Νοεμβρίου 2020».

Σύμφωνα με το ΦΕΚ:

Περιορισμός κυκλοφορίας οχημάτων και αύξηση χώρου για την εξυπηρέτηση των πεζών

Για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας που συνίστανται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, επιβάλλεται ως μέτρο πρόληψης και για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα, ο προσωρινός περιορισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας.

Ο περιορισμός του προηγούμενου εδαφίου εφαρμόζεται στην Πλάκα, στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς, Μητροπόλεως – Ερμού – Αθηνάς – Σταδίου – Μητροπόλεως και στο τμήμα της οδού Ερμού από την οδό Αθηνάς ως την οδό Αγ. Ασωμάτων. Η οδός Σταδίου παραμένει σε κυκλοφορία στο σύνολό της.

Από τα μέτρα της παρ. 1 εξαιρούνται:

α) μετακινήσεις οχημάτων μονίμων κατοίκων των περιοχών εφαρμογής της παρούσας,

β) μετακινήσεις οχημάτων από και προς νομίμως λειτουργούντες χώρους στάθμευσης,

γ) μετακινήσεις επαγγελματικών οχημάτων (TAXI)

μόνο για επιβίβαση ή αποβίβαση,

δ) τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για τις μετακινήσεις των περ. α) και β), ο πολίτης πρέπει να φέρει υποχρεωτικά μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο. Ο τρόπος ελέγχου ή/και το αποδεικτικό συνδρομής των προϋποθέσεων των περ. α) και

β) καθορίζονται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.

Στις περιοχές της παρ. 1 επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η τροφοδοσία (παράδοση – παραλαβή) με οχήματα που είναι εφοδιασμένα με έγκυρα παραστατικά μεταφοράς εμπορευμάτων και υλικών αποκλειστικά και μόνον προς τον σκοπό της τροφοδοσίας των καταστημάτων και επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά την περίοδο ισχύος της παρούσας.

Για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας που συνίσταται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, επιβάλλονται ως μέτρα πρόληψης και για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα, προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα και ρυθμίσεις αύξησης του χώρου για την εξυπηρέτηση των πεζών και των μετακινούμενων με ήπιες μορφές μετακίνησης, στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα επί των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), Φιλελλήνων, Βασιλίσσης Όλγας, Ηρώδου Αττικού και Σταδίου (από την οδό Καραγιώργη Σερβίας έως την οδό Μητροπόλεως).

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
:wink: :wink:

... ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕ 3 ΕΚΑΤ ΕΜΒΟΛΙΑ).............ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ !!!!!!!!!

Για το εμβόλιο και πολλά ακόμη μιλάει ο καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας εδω.

]

Ε ναι αλλος ενας μαλακας-ειδωλο των ψεκασμενων...θα ανησυχουσα αν δεν τον παραθετες.Ενημερωθηκες τυπε απο το Μακελειο σημερα για τις εξελιξεις;Καμμια τρομερη σκεψη εκανε ο εγκεφαλος σου σημερα;:P

Ε βέβαια , όποιος δεν συμφωνει με τις μαλακίες των υπολοίπων που βγαίνουν στα μμε είναι ψεκασμένος ... στο άλλο το βίντεο που έβαλα με τους 160 γιατρούς εκεί τι έγινε , μαζεύτηκαν και εκει οι 160 πιο ψεκασμένοι γιατροι του κόσμου ;

]

Τυπε λυπαμαι που θα στο γραψω λιγο ωμα αλλα εισαι ο κλασσικος βλακας που οτι μαλακια δει στο ιντερνετ με τεραστιους τιτλους τυπου ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ τη δεχονται ακριτα...αυτο που εχεις βαλει οτι και καλα ειναι γιατροι αυτοι που τα λενε ειναι για γελια πραγματικα.Πηγαινε δειξε το σε εναν οποιονδηποτε γιατρο να γελασει λιγακι ο ανθρωπος.

Αλλα αυτο παθαινει καποιος που η καθημερινη του ενημερωση ειναι απο το Zougla και το Makeleio....

Απο το να πιστεύω οτι ακουώ στα μη παρακμιακά πληρωμένα μμε , προτιμάω τα παρακμιακά που είπες σε προηγουμενο πόστ , ασε που τον Κούβελα τον βγάζουν και στα δυο. Η τουλάχιστον τον έβγαζαν ως τώρα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Κλείνουν τα σύνορα : Θα καταστραφούμε χωρίς τουρισμό.
Ανοίγουν τα σύνορα : Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, θα έρθουν οι τουρίστες και θα μας κολλήσουν όλους.
Lockdown : Φασισμός, περιορίζεται η ατομική μας ελευθερία.
Ελάχιστα κρούσματα μετά το lockdown : Κατέστρεψαν την οικονομία όμως, θα πεθάνουμε από την πείνα.
Αυξάνονται τα κρούσματα : Έχει χαθεί η μπάλα, είναι άχρηστοι.
Ζητούνται επιπλέον μέτρα ασφάλειας : Μας στερούν την ελευθερία.
Χρήση μάσκας : Δεν την αντέχω, δεν προστατεύει, έχει τσιπάκι, μας φιμώνουν....
Χρήση μάσκας στα σχολεία : Δεν μπορούμε, δεν έχουμε να πληρώνουμε μάσκες..
Δωρεάν μάσκες στα σχολεία : Τα βρήκαν με τους κατασκευαστές και τα αρπάζουν πίσω από την πλάτη μας.
Να κλείσουν τα σχολεία : Και που θα αφήνουμε τα παιδιά;
Να ανοίξουν τα σχολεία : Θα μας κολλήσουν τα κωλόπαιδα όλους.

Ελλαδάρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom