Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πω ρε φιλε, πόσο τους ετσουξε μερικους οτι τα εμβολια θα δινονται δωρεαν...
ναι αλεξ δωρεαν ποιος θα επιβαρυνθεί στην τελικη για πες μου?
πλεονασμα φετος δεν θα εχουμε για να πουμε ότι θα τα δωσει από εκει.
από τα δανεικα από την εε?αυτα θα πρεπει να ξοφληθουν μεσω φορων οποτε οι πολιτες θα πληρωσαουν.
παραδεχτητε ότι ο κουλης κοροιδευει τον λαο κατάμουτρα.
εχετε πεσει δημοσκοπικα και βλέπετε το τελος να ερχεται και κανεται εντυπωσιασμούς αλλα δεν θα σας βγει.
θα πρεπει να δωσετε στοιχεια από που θα καλυφθουν οι εκατομμύρια δοσεις εμβολιων.
αν δεν απολογηθείτε τοτες ικανους; σας εχω να δημιουργείτε κανενα σκανδαλο ακομα.

Threeholes

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Ναι, προσπαθώ να το τεκμηριώνω. Αναζητώ διαφορετικές πηγές πληροφόρησης, διαφορετικών κομματικών καναλιών πληροφόρησης και διαμορφώνω την άποψη μου την οποία εκφράζω χωρίς να προκαλώ και να αναφέρομαι αρνητικά. Αν εδώ υπάρχουν δυστυχώς και ηλίθιοι που δεν έχουν το επίπεδο να επικοινωνήσουν σωστά τότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Σοβαρά επιχειρήματα αγαπητέ Leclerc. Εντυπωσιάστηκα!!!

Ενώ οτι γράφεις εσύ είναι τεκμηριωμένο γιατρέ μου;

Κλώνε μου, δεν παίζεται ο τύπος, καινούργιο φυντάνι είναι;
Ζητά επιχειρήματα ενώ λίγο πιο πάνω του τα έγραψα και δεν πήρε χαμπάρι ο βλαξ...

Του γράφω πως μέχρι να έρθει ο κορωνοϊός στην Ευρώπη και να αποκτήσει η ιατρική επιστημονική κοινότητα ιδία γνώση, όλοι μηδενός εξαιρουμένου, από τον Κικίλια και Τσιόρδα μέχρι τον Fernando Simon, τον Neil Ferguson και τον Anthony Fauci μετέφεραν στις δηλώσεις τους την γνώση του Π.Ο.Υ. και πάντα ξεκαθάριζαν ό τι όσα αναφέρουν είναι σύμφωνα με τα δεδομένα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Στο άρθρο που πόσταρε ο ηλίθιος ο Threeholes καθαρά γράφει πως η χώρα προετοιμάζεται με βάση τα δεδομένα που επικαιροποιεί κάθε μέρα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Η συνέχεια είναι γνωστή, ο ιός έπιασε πρώτα απροετοίμαστη την Ιταλία και εμείς αλλάξαμε άρδην την στρατηγική και καταφέραμε αυτό που δεν αρέσει στα ακροδεξιά παράσιτα, στους ψεκασμένους, στα ζώα, στα αριστερά παρτάλια κ.λπ. που ψάχνουν να βρουν κάτι να πουν…

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.875
Πόντοι
606
Είσαι απίστευτα μαλακάς και καραγκιόζης και θα λες συνέχεια ότι λένε οι μαλακές που οικογενειακά ψηφίζεις.
Είσαι για λύπηση..

Βγάλε τον σκασμό επιτέλους άσχετο ελεεινό σκουπίδι. :shit::vomit:

μαλακάς και μαλακές ,,,..

Υ.Γ. Μάθε να βάζεις τόνους ηλίθιε, αν τρέμεις επειδή σε πάω γαμιώντας, να σταματήσω…:2funny:
πάρε μου μια πιπα να στα δώσω στο στόμα μπασταρδε..

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
:angry:

Συνημμένα

• 118212560_3180731668712943_1674645629519775361_n.jpg
    118212560_3180731668712943_1674645629519775361_n.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 13

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εχουν μπερδεψει την π@@τσα με την βουρτσα οι α-χ-ριστοι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ… ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ; ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ γνωστός νευροχειρουργός για τις μάσκες προστασίας…

Μήπως πίσω από αυτό κρύβονται συμφέροντα αγοραπωλησίας μασκών;

Η συνεχή χρήση της μάσκας θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθόσον δημιουργείται μια συνεχή και σταδιακή υπο-οξυγόνωση του οργανισμού. Η διαταραχή της σωστής ανταλλαγής αερίων θα προκαλέσει την μείωση της σωστής ποσότητας οξυγόνου και συνεπώς τον χαλασμό της ζωής του ανθρώπινου οργανισμού (του ενεργειακού μεταβολισμού).

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Πω ρε φιλε, πόσο τους ετσουξε μερικους οτι τα εμβολια θα δινονται δωρεαν...
Εγω πάλι σκέφτομαι οτι μου είναι αδιάφορο το αν θα είναι δωρεάν η όχι , το αν θα είναι ασφαλές μάλλον θα έπρεπε να μας νοιάζει πρώτα , και αν θα είναι υποχρεωτικό η όχι .... δηλαδη αν δεν είναι ασφαλές και είναι και υποχρεωτικό ... τι να το κάνω το αν θα είναι δωρεάν η όχι ; Ισα ισα που αν θα ηταν πανάκριβο θα μπορούσα να πω οτι "ευχαρίστως" θα το έκανα , αλλά δεν έχω τα λεφτά.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ… ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ; ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ γνωστός νευροχειρουργός για τις μάσκες προστασίας…

Η συνεχή χρήση της μάσκας θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθόσον δημιουργείται μια συνεχή και σταδιακή υπο-οξυγόνωση του οργανισμού. Η διαταραχή της σωστής ανταλλαγής αερίων θα προκαλέσει την μείωση της σωστής ποσότητας οξυγόνου και συνεπώς τον χαλασμό της ζωής του ανθρώπινου οργανισμού (του ενεργειακού μεταβολισμού).

]
Μια λύση για τις μάσκες στα σχολεία προτείνει ο δημοσιογράφος στο πιο κάτω βίντεο , εν συντομία προτείνει να υπογράψει κάποιος υπεύθυνος ότι τα παιδιά δεν θα πάθουν τίποτα απο την πολύωρη χρήση μάσκας , ούτως ώστε και οι γονείς να είναι πιο ήσυχοι.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Ρε μπετοβλακες κομματοσκυλα δεξια και αριστερα τη παραγγελια των εμβολιων δεν την εχει αναλαβει κανενας Κουλης αλλα η Ευρωπαικη Ενωση και μαλιστα εχουν γινει παραγγελιες απο 4 εταιριες οχι μονο απο την Astrazeneca...επισης ο Κουλης ο μαγκας δεν δινει τα εμβολια τζαμπα γιατι ειναι ανοιχτοχερης.Ολες οι χωρες της Ευρωπαικης Ενωσης θα τα δωσουν τσαμπα!!!

Ξεκολληστε απο τα πολιτικα σας γαμω τη μαλακια που σας δερνει!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Δωρεάν θα είναι και οι μάσκες στα σχολεία λέει , αλλά μάσκα από τα νήπια ... από εκεί που έλεγαν για από 10 χρονών και πάνω.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

]
Μια λύση για τις μάσκες στα σχολεία προτείνει ο δημοσιογράφος στο πιο κάτω βίντεο , εν συντομία προτείνει να υπογράψει κάποιος υπεύθυνος ότι τα παιδιά δεν θα πάθουν τίποτα απο την πολύωρη χρήση μάσκας , ούτως ώστε και οι γονείς να είναι πιο ήσυχοι.

Μια λυση ειναι αδαεις ανθρωποι και ασχετοι με το αντικειμενο σαν και σενα και τον δημοσιογραφο να βγαλουν το σκασμο και απλα να ακολουθησουν τις οδηγιες των ειδικων....

Εβαλε οχι μια αλλα ΕΦΤΑ μασκες τη μια πανω στην αλλη και δεν αλλαξε ουτε στο ελαχιστο ο κορεσμος του...για να τελειωνουμε με τις πιπες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Το εμβόλιο που εχουν παραγγείλει,που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ,θα διατίθεται δωρεάν.

Ολες οι χωρες του κοσμου αυτη τη τη στρατηγικη ακολουθουν...ειναι ο μονος τροπος να εχουν οσο το δυνατον νωριτερα αρκετες δοσεις εμβολιων ωστε να εμβολιαστουν σε πρωτο χρονο οι ευπαθεις ομαδες και οι γιατροι στη περιπτωση που βρεθει καποιο ικανο εμβολιο.

Ολα τα δεδομενα απο τις 2 πρωτες φασεις δειχνουν οτι ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ σιγουρα τουλαχιστον 2 ικανα εμβολια μεχρι το τελος του 2020-αρχες του 2021.Το μονο που πρεπει να απαντηθει ειναι ποσες δοσεις θα χρειαζονται του εμβολιου,το πιο πιθανο δυο,και ποιο το χρονικο διαστημα της ανοσιας που θα παρεχει.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

]

Μια λυση ειναι αδαεις ανθρωποι και ασχετοι με το αντικειμενο σαν και σενα και τον δημοσιογραφο να βγαλουν το σκασμο και απλα να ακολουθησουν τις οδηγιες των ειδικων....

Εβαλε οχι μια αλλα ΕΦΤΑ μασκες τη μια πανω στην αλλη και δεν αλλαξε ουτε στο ελαχιστο ο κορεσμος του...για να τελειωνουμε με τις πιπες.

Εγω και ο δημοσιογράφος πες οτι είμαστε άσχετοι , αν και λίγο πολύ έχουμε βάλει κάποιες μάσκες , εγω προσωπικά μόνο πάνινη και δεν ξέρω τι μπορεί να έχει βάλει ο δημοσιογράφος , οπότε και τελείως άσχετους δεν μας λες , ο χειρούργος όμως πιο πάνω ο Σπύρου δεν νομίζω να είναι άσχετος ... εκτός αν επέμβουν και εδω τα hoaxes και το βγάλουν fake news.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256

]

Εγω και ο δημοσιογράφος πες οτι είμαστε άσχετοι , αν και λίγο πολύ έχουμε βάλει κάποιες μάσκες , εγω προσωπικά μόνο πάνινη και δεν ξέρω τι μπορεί να έχει βάλει ο δημοσιογράφος , οπότε και τελείως άσχετους δεν μας λες , ο χειρούργος όμως πιο πάνω ο Σπύρου δεν νομίζω να είναι άσχετος ... εκτός αν επέμβουν και εδω τα hoaxes και το βγάλουν fake news.

Δεν ηξερα οτι ο νευροχειρουργος ειναι ειδικος σε θεματα του αναπνευστικου....ξαναγραφω ο αλλος εβαλε ΕΦΤΑ ΜΑΣΚΕΣ και ο κορεσμος του δεν αλλαξε στο ελαχιστο.Τι υπο-οξυγονωση και μαλακιες;

Ηθελα να ξερα αυτος ο παπαρας ο Σπυρου στα χειρουργεια που κανει που κρατανε ωρες και φοραει μασκα γιατι δεν εχει παθει τιποτα μεχρι τωρα....οποιος ξερει εστω στο ελαχιστο απο ιατρικη γνωριζει οτι ενα τετοιο χειρουργειο μπορει να κρατησει μεχρι και πανω απο 8 ωρες!

Αλλα τωρα καθομαι και συζηταω με τυπο που μου ποσταρει λινκ απο το Μακελειο...το σαιτ των ψεκασμενων.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Ολες οι χωρες του κοσμου αυτη τη τη στρατηγικη ακολουθουν...ειναι ο μονος τροπος να εχουν οσο το δυνατον νωριτερα αρκετες δοσεις εμβολιων ωστε να εμβολιαστουν σε πρωτο χρονο οι ευπαθεις ομαδες και οι γιατροι στη περιπτωση που βρεθει καποιο ικανο εμβολιο.

Ολα τα δεδομενα απο τις 2 πρωτες φασεις δειχνουν οτι ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ σιγουρα τουλαχιστον 2 ικανα εμβολια μεχρι το τελος του 2020-αρχες του 2021.Το μονο που πρεπει να απαντηθει ειναι ποσες δοσεις θα χρειαζονται του εμβολιου,το πιο πιθανο δυο,και ποιο το χρονικο διαστημα της ανοσιας που θα παρεχει.

Σωστά. Διαφορετικά, όταν θα είναι έτοιμο το εμβόλιο, θα είσαι στο τέλος της ουράς και θα κάνεις χρόνια για να πάρεις εμβόλιο. Ελπίζω μόνο να μην χρειάζεται να το κάνεις κάθε χρόνο σαν το αντιγριπικό εμβόλιο.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Δωρεάν θα είναι και οι μάσκες στα σχολεία λέει , αλλά μάσκα από τα νήπια ... από εκεί που έλεγαν για από 10 χρονών και πάνω.

Οι νηπιαγωγοί θα τραβήξουν μεγάλο μαρτύριο. Τα νήπια όλη την ώρα θα βγάζουν τις μάσκες τους. Σε αυτή την ηλικία είναι σχεδόν αδύνατο να ακολουθήσουν τέτοιους κανόνες.

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Κάποιοι γονείς θα αρνηθούν να βάλουν μάσκα στο παιδί τους. Είναι σίγουρα αρκετοί που θα σκεφτούν έτσι. Το σχολείο τι κάνει σε αυτή την περίπτωση; Αποβάλλει τον μαθητή; Γιατί δε νομίζω να γίνει δεκτός στην τάξη χωρίς μάσκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom