Κεραμέως: Η μάσκα δεν θα είναι υποχρεωτική στα διαλείμματα
www.in.gr/2020/08/21/greece/kerameos-maska-den-tha-einai-ypoxreotiki-sta-dialeimmata/]https://www.in.gr/2020/08/21/greece/kerameos-maska-den-tha-einai-ypoxreotiki-sta-dialeimmata/[/url]
Νέες γνώσεις μας προσφέρει απλόχερα η κυβέρνηση! Αφού μας έμαθε ότι:
-Πριν τις 00:00 δεν κολλάει
-Σε καθιστούς δεν κολλάει
-Στα αεροπλάνα δεν κολλάει
Σήμερα μάθαμε ότι και στα διαλείμματα δεν κολλάει!
Εν το μεταξύ θα μπορούσαν (αν ήθελαν) να ψάξουν και για τρόπους ωστε να μην χρειάζεται η μάσκα και στην τάξη , ίσως λιγότερα άτομα ανα τμήμα η ακόμα και χρησιμοποιηση μεγαλύτερων χωρων όπως η αίθουσα εκδηλώσεων η ακόμα και μάθημα έξω , δεν ξέρω αν είναι υλοποιήσιμα αυτά που λέω αλλά αν δεν είναι ας έβρισκαν κάτι άλλο οι ειδικοι στον χωρο της παιδείας ... εγω δεν είμαι ουτε ειδικός , ούτε στον χωρο της παιδείας
Ασε που ανάμεσα στις νέες γνωσεις που προσφέρει απλόχερα η κυβέρνηση μαθαίνουμε οτι οι μάσκες δεν δυσκολεύουν καθόλου την αναπνοή (εμείς που δυσκολευόμαστε μάλλον κάτι κάνουμε λάθος δεν εξηγείται αλλιώς) σε λίγο θα μας πουν οτι κακώς δεν τις φορούσαμε τόσα χρόνια.
Για τα διαλείμματα πάντως κάτι είχα ακούσει για ξεχωριστά διαλείμματα , δεν ξέρω αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο η ακόμα και αν μπορεί να ισχύσει γιατί αν είναι πολλές οι τάξεις μάλλον λίγο δυσκολο να μην πέσουν 2 τάξεις μαζί.