Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
y1Qp5B2cQuvt1eb6pXmlGlhsVDnCTVIDwxjrMwwTAZoiuPFef-SSBm0F2I1FCc7bsgeO9MetDnL2khjd4a2yc3teQDrpWALdXt6p1BEK7AewlH2Zwp1Hy4jUwQBE7qYz-qDuXwbzchSJ

Ο κλωνος το 1 ευρω για την μουφομασκα δεν το ειδε

Κλωνε ο κουλης ειπε πεταει ο γαιδαρος για βγες εξω να δεις

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Πού φτάσαμε ρε τύποι. Ακόμα και είδηση τροχαίου να τη γυρνάνε στον κορωνοϊό.:vomit:
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Θύμα σε τροχαίο είναι θετικός στον κορωνοϊό
www.typosthes.gr/thessaloniki/225494_synagermos-sti-thessaloniki-thyma-se-trohaio-einai-thetikos-ston-koronoio]https://www.typosthes.gr/thessaloniki/225494_synagermos-sti-thessaloniki-thyma-se-trohaio-einai-thetikos-ston-koronoio[/url]

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Πού φτάσαμε ρε τύποι. Ακόμα και είδηση τροχαίου να τη γυρνάνε στον κορωνοϊό.:vomit:

Από τη στιγμή που είναι φορέας μεταδοτικής ασθένειας λογικό δεν είναι να ανησυχούν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Από τη στιγμή που είναι φορέας μεταδοτικής ασθένειας λογικό δεν είναι να ανησυχούν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του;
Είναι ή δεν είναι εμετική δημοσιογραφία να παίρνεις ένα τροχαίο (και μάλιστα με εγκατάλειψη θύματος) και να μου βάζεις τίτλο "Συναγερμός-Θύμα τροχαίου θετικό στον κορωνοϊό" και όλο το άρθρο να το αναλώνεις στον κορώνα και στην τελευταία γραμμή να αναφέρεις την εγκατάλειψη;
Φτάσαμε στο σημείο να μπαίνουμε να διαβάσουμε καμιά είδηση και να κατακλυζόμαστε από τον κορώνα. Κάπου ώπα δηλαδή.
ATHOn4S.jpg

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ δεν φημίζονται για την αυτοσυγκράτησή τους. Αν βρουν κάτι να πουλάει, το ξεχειλώνουν. Κι ένας λόγος που πολλοί δεν πιστεύουν είναι αυτή η υπερβολή.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εντωμεταξυ πριν κατεβαινα απο Συνταγμα στο Μοναστηρακι με τα ποδια, περναγα απ'τη Μητροπολη, και καποιον κηδευανε και ειχε ολο λιμουζινες, τζιπαρες, αστυνομιες, συνοδειες, πολυ λαος γενικοτερα σε κατασταση συνωστισμενη οπως το βλεπα απο μακρια... εκει μαλλον δε κολλαει ο covid... μου ρχοταν να ρωτησω ποιον κηδευουν αλλα λεω γαμησε το. Σιγουρα για να εχει τοση αστυνομια κανας γνωστος θα ταν.

Σε παραδιπλα δρομους και την Ερμου, πολλες τουριστριες ειδα με ξωβυζα... αυτες ειναι πιο πολυ του ξωβυζου παρα του ξεκωλου :sunglasses: Ακουσα ιταλικα, ισπανικα, αγγλικα, ισως και τιποτα ακομα που να μη το καταλαβαινει το αυτι μου... και γερμανους ή βορειους ειδα, πολυ ψηλους. Γενικα πολυ τουριστας μεσα στο κεντρο μεσημεριατικα μεσα στη ζεστη :rolleyes:

Κατα τ'αλλα θα ελεγχουν απ'τον ΕΟΔΥ τα νησια ενω αυτοι περπατανε μεσα στη πολη κανονικα. Α ναι, κλεισαμε τα μπαρ στις 12 και το λυσαμε το προβλημα :tooth::tooth::tooth:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Εντωμεταξυ πριν κατεβαινα απο Συνταγμα στο Μοναστηρακι με τα ποδια, περναγα απ'τη Μητροπολη, και καποιον κηδευανε και ειχε ολο λιμουζινες, τζιπαρες, αστυνομιες, συνοδειες, πολυ λαος γενικοτερα σε κατασταση συνωστισμενη οπως το βλεπα απο μακρια... εκει μαλλον δε κολλαει ο covid... μου ρχοταν να ρωτησω ποιον κηδευουν αλλα λεω γαμησε το. Σιγουρα για να εχει τοση αστυνομια κανας γνωστος θα ταν.
Ο κυρ Σάββας ήταν. Ο Μαρινάκης ήταν χωρίς μάσκα πάντως. Έχει ακόμα αντισώματα.:rockon:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ δεν φημίζονται για την αυτοσυγκράτησή τους. Αν βρουν κάτι να πουλάει, το ξεχειλώνουν. Κι ένας λόγος που πολλοί δεν πιστεύουν είναι αυτή η υπερβολή.
Σωστός. Το ίδιο ακριβώς είχα πει ήδη από το Μάρτιο με τα γνωστά τραγελαφικά ρεπορτάζ τότε στις "γεμάτες" παραλίες κλπ. Έλεγα ότι με αυτά που κάνουν θα καταντήσουν τον κόσμο να μην πιστεύει. Εγώ απλά να προσθέσω ότι μαζί με τα ΜΜΕ την ίδια μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι κυβερνώντες.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δε βγάζεις άκρη με τους χαζούς.
Υπάρχουν και οι εξ επίτηδες χαζοί. Άτομα που έχουν την ικανότητα να καταλάβουν αλλά συνεχίζουν να δρουν "χαζά" γιατί έτσι τους συμφέρει. Για παράδειγμα κυβερνητικά στελέχη που κυκλοφορούν χωρίς μάσκα τα μεσάνυχτα, ξέρουν ότι το ρίσκο από τον ιό είναι ελάχιστο. Στη διάρκεια της ημέρας όμως πρέπει να λένε "κάτσε σπίτι γιατί θα πεθάνεις" και να παίζουν ένα θέατρο που κι αυτοί δεν το πιστεύουν. Γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, γι αυτό πληρώνονται. Οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να πεις τον άλλο χαζό και τέλος. Είναι κάτι πιο επικίνδυνο.

poulieros

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Τι γίνετε ρε παλικάρια, στο μπου βρίσκομαι;; Στατιστικές και πάλι στατιστικές...
Κλείνεις το χαζοκούκι και μπαίνεις στο μπου για να ακούσεις πάλι τα ίδια και χειρότερα.

Ο κωλοϊος ΔΕΝ υπάρχει. Ο σοφός λαός πάντα έλεγε: Απ' όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα, και από όσα βλέπεις τα μισά
Τόσα μέλη έχει το μπου, το facebook, το instagram, το youtube διαβάσατε να γράψει κανείς (μη διάσημος) ότι κόλλησε ιο;; Ή πόσο μάλον να πέθανε; Εγώ δεν έχω διαβάσει

Μα το λένε οι ειδικοί!! Στ' αρχίδια μου!!! Αύριο θα έρθει ένας "ειδικός" και θα σου πεί ότι πρέπει να κάτσεις να σε πηδήξει για το καλό σου. Θα κάτσεις;

Δε χρειάζονται είδικές γνώσεις, λίγη πονηριά χρειάζεται. Μπαίνεις σε νοσοκομείο και βλέπεις τους ίδιους τους γιατρούς να έχουν τις μάσκες κατεβασμένες, βλέπεις πολιτικούς τον έναν δίπλα στον άλλο. Αν ήταν κάτι τόσο επικίνδυνο αυτοί δε θα ήταν οι πρώτοι που θα φρόντιζαν να προστατευθούν;

Κλείστε τις τηλεοράσεις και κάντε τίποτα άλλο. Στην Ευρώπη ο κόσμος είναι πολύ πιο μπροστά. 1,3 εκατομμύριο κόσμος στη Γερμανία διαδήλωσε ενάντια του ψευτοιού. Και στην Ελλάδα βέβαια η πλειοψηφία δεν πιστεύει ότι υπάρχει ιος, αλλά παραμένουμε άβουλα όντα.

Και εσείς οι (λιγοστοί) καμένοι με τον ιό να βαράτε καμία μαλακία που και που για να καθαρίζει ο εγκέφαλος από τους ψεκασμούς που σας κάνουν. Άντε γιατί χανόμαστε

Threeholes

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Αγαπητή / έ Leclerc,
Περισσότερο από τον ιό με την κορώνα με τρομάζει η βλακεία με περικεφαλαία....
Καλό απόγευμα,

Υ.γ. Γενικώς είμαι ευγενικός στα social με τους ανθρώπους που σέβονται την άποψη των άλλων και προσπαθούν να τους πείσουν με επιχειρήματα για το ανάποδο.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356

Σε παραδιπλα δρομους και την Ερμου, πολλες τουριστριες ειδα με ξωβυζα... αυτες ειναι πιο πολυ του ξωβυζου παρα του ξεκωλου :sunglasses: Ακουσα ιταλικα, ισπανικα, αγγλικα, ισως και τιποτα ακομα που να μη το καταλαβαινει το αυτι μου... και γερμανους ή βορειους ειδα, πολυ ψηλους. Γενικα πολυ τουριστας μεσα στο κεντρο μεσημεριατικα μεσα στη ζεστη :rolleyes:

Κατα τ'αλλα θα ελεγχουν απ'τον ΕΟΔΥ τα νησια ενω αυτοι περπατανε μεσα στη πολη κανονικα. Α ναι, κλεισαμε τα μπαρ στις 12 και το λυσαμε το προβλημα :tooth::tooth::tooth:
Καμια φωτο απο ξωβυζη δεν εβγαλες ομως,παλι τσαμπα κατεβηκες!!:):):)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
Τι γίνετε ρε παλικάρια, στο μπου βρίσκομαι;; Στατιστικές και πάλι στατιστικές...
Κλείνεις το χαζοκούκι και μπαίνεις στο μπου για να ακούσεις πάλι τα ίδια και χειρότερα.

Ο κωλοϊος ΔΕΝ υπάρχει. Ο σοφός λαός πάντα έλεγε: Απ' όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα, και από όσα βλέπεις τα μισά
Τόσα μέλη έχει το μπου, το facebook, το instagram, το youtube διαβάσατε να γράψει κανείς (μη διάσημος) ότι κόλλησε ιο;; Ή πόσο μάλον να πέθανε; Εγώ δεν έχω διαβάσει

Μα το λένε οι ειδικοί!! Στ' αρχίδια μου!!! Αύριο θα έρθει ένας "ειδικός" και θα σου πεί ότι πρέπει να κάτσεις να σε πηδήξει για το καλό σου. Θα κάτσεις;

Δε χρειάζονται είδικές γνώσεις, λίγη πονηριά χρειάζεται. Μπαίνεις σε νοσοκομείο και βλέπεις τους ίδιους τους γιατρούς να έχουν τις μάσκες κατεβασμένες, βλέπεις πολιτικούς τον έναν δίπλα στον άλλο. Αν ήταν κάτι τόσο επικίνδυνο αυτοί δε θα ήταν οι πρώτοι που θα φρόντιζαν να προστατευθούν;

Κλείστε τις τηλεοράσεις και κάντε τίποτα άλλο. Στην Ευρώπη ο κόσμος είναι πολύ πιο μπροστά. 1,3 εκατομμύριο κόσμος στη Γερμανία διαδήλωσε ενάντια του ψευτοιού. Και στην Ελλάδα βέβαια η πλειοψηφία δεν πιστεύει ότι υπάρχει ιος, αλλά παραμένουμε άβουλα όντα.

Και εσείς οι (λιγοστοί) καμένοι με τον ιό να βαράτε καμία μαλακία που και που για να καθαρίζει ο εγκέφαλος από τους ψεκασμούς που σας κάνουν. Άντε γιατί χανόμαστε

Ψοφα τυπε να μην βασανιζεσαι.....:confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.929
Πόντοι
6.256
Αγαπητή / έ Leclerc,
Περισσότερο από τον ιό με την κορώνα με τρομάζει η βλακεία με περικεφαλαία....
Καλό απόγευμα,

Υ.γ. Γενικώς είμαι ευγενικός στα social με τους ανθρώπους που σέβονται την άποψη των άλλων και προσπαθούν να τους πείσουν με επιχειρήματα για το ανάποδο.

Τυπε επειδη σε βλεπω οτι εισαι της συνωμοσιας και εσυ....μια απλη απορια .Πιστευεις πραγματικα οτι οι κυβερνησεις και οι εταιριες και οι εξωγηινοι δεν σε παρακολουθουσαν ετσι και αλλιως ή οτι χρειαζονταν να το νομιμοποιησουν για να το κανουν;

Δηλαδη σοβαρα στο κεφαλι σου μεσα πιστευεις οτι επρεπε να ξαμολησουν εναν ιο και να καταστρεψουν τις οικονομιες τους για να νομιμοποιησουν τη παρακολουθηση του threeholes και δεν ξερω εγω ποιου αλλου;

Threeholes

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2020
Like
14
Πόντοι
0
Όχι. Δεν είμαι καθόλου της συνομωσίας και δεν πιστεύω ότι ο ιός υπάρχει για τον λόγο αυτό. Αυτό που πιστεύω είναι:
1ον: Ότι ο ιός υπάρχει, ίσως η μεταδοτικότητα του είναι αυξημένη αλλά η θνησιμότητα του δεν δικαιολογεί ούτε τα μέτρα που παρθήκαν ούτε αυτά που θα παράγουν και
2ον: Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι κυβερνήσεις δεν χρειάζονταν ένα ιό για να μας παρακολουθούν όπως λες. Αλλά το χρησιμοποιούν για τον έλεγχο πλέον της μάζας και την αναδιανομή του πλούτου.

gougou

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
254
Πόντοι
21
Προτείνω ψηφοφορία στη σελίδα με ερώτημα. Πιστεύετε ή όχι στον κορωνοϊό; Καιρός να μετρηθούμε οι μεν και οι δε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όποιος δεν πιστεύει να έρθει μαζί μου ένα βράδυ στην εντατική του Σωτηρία που ξέρω κάτι γιατρούς.

Και να κάνει βόλτα στους θαλάμους χωρίς μάσκα 12 το βράδυ με 6 το πρωί.

ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.

Για να δούμε ποιος έχει @@ και ποιος είναι ανάρχιδο πουστράκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom