Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ της ημερας

Συνημμένα

• 118250334_4650016571675936_1588713010718361178_n.jpg
    118250334_4650016571675936_1588713010718361178_n.jpg
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 13

poulieros

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Όποιος δεν πιστεύει να έρθει μαζί μου ένα βράδυ στην εντατική του Σωτηρία που ξέρω κάτι γιατρούς.

Και να κάνει βόλτα στους θαλάμους χωρίς μάσκα 12 το βράδυ με 6 το πρωί.

ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.

Για να δούμε ποιος έχει @@ και ποιος είναι ανάρχιδο πουστράκι.

Εδώ ρε τύπε πόσοι πηγαίνουν με εκδιδόμενες, τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Ξέρεις τι θα πεί γλωσσόφιλο με κάποια η οποία φιλιέται με 10-20 άτομα καθημερινά;; Είναι ο πιό αποτελεσμάτικός τρόπος να κολλήσεις κάτι και θα κολλώσουν νομίζεις να μπούν χωρίς μάσκα σε νοσοκομείο;

ΥΓ και κατα τ' άλλα μιλάμε για πανδημία με μεγάλη μεταδοτικότητα :jerking2:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Όποιος δεν πιστεύει να έρθει μαζί μου ένα βράδυ στην εντατική του Σωτηρία που ξέρω κάτι γιατρούς.

ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.

Πες τα στο Λαλιώτη του site :2funny: που έχει γεμίσει το thread με μαλακίες περί κοροιδοιού κλπ. :jerking:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356

ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.

Πες τα στο Λαλιώτη του site :2funny: που έχει γεμίσει το thread με μαλακίες περί κοροιδοιού κλπ. :jerking:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Εχθές μπήκανε στο μαγαζί μου 2 τύποι, Εοδυ μου είπανε, καμμιά σχέση όμως με γιατρούς, μπάτσοι ήτανε. Ήμουνα με την γυναίκα μου, μονοι μας, εκείνη φόραγε μάσκα, πίσω από το ταμείο,εγώ προσωπιδα και είχα την μάσκα κατεβασμένη στο σαγόνι και κοιταγα κάποια πράγματα στα ραφια. Όταν μπαίνει πελάτης και δεν φοράει μάσκα, εγώ φοράω και μάσκα και προσωπιδα.
Οι τύποι, αφού ειπαν ότι είναι του Εοδυ, σκέτη βλαχομαγκια και βλαχοκλανια, υποτίθεται ότι μου κανανε χάρη και δεν μου βάλανε πρόστιμο επειδή δεν φόραγα τη μάσκα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ΚΙΝΑΛ κατά κυβέρνησης: Πότε λέγατε ψέματα για τον κορωνοϊό κύριοι της ΝΔ;

«Αλαλούμ» στις κυβερνητικές δηλώσεις για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού covid-19 διαπιστώνει το Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για «ψέματα» και τονίζει ότι «η κατάσταση απαιτεί σοβαρότητα και ευθύνη» και ζητά από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα και δραστικά μέτρα.

«Ο κ. Μητσοτάκης τον Ιούνιο καλούσε από την Σαντορίνη τους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα που είναι μια ασφαλής χώρα. Χθες όμως δήλωνε ότι "περιμέναμε αύξηση των κρουσμάτων". Σήμερα ο κ. Πέτσας δηλώνει ότι τα κρούσματα δεν είναι "εισαγόμενα", οφείλονται στην "χαλάρωση" των πολιτών μας. Πλήρες αλαλούμ!» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και προσθέτει: «Άρα ή έλεγαν ψέματα τον Ιούνιο και εν γνώσει τους καλλιέργησαν τον εφησυχασμό ή λένε ψέματα τώρα και το απροετοίμαστο, πρόχειρο και χωρίς μέτρα "άνοιγμα" του τουρισμού, επέφερε τα αρνητικά αποτελέσματα. Και στις δυο περιπτώσεις όμως, φέρουν οι ίδιοι, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του, την ευθύνη».

«Η κατάσταση απαιτεί σοβαρότητα και ευθύνη» τονίζει το ΚΙΝΑΛ, και καλώντας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση «αντί να εξαντλούνται σε συζητήσεις για το ποια χώρα έχει τον πιο πολύ κορονοϊό(!!), όπως σήμερα στο briefing του κ. Πέτσα, να πάρουν άμεσα και δραστικά μέτρα»

Πηγή: iefimerida.gr -

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.

Εδώ ρε τύπε πόσοι πηγαίνουν με εκδιδόμενες, τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Ξέρεις τι θα πεί γλωσσόφιλο με κάποια η οποία φιλιέται με 10-20 άτομα καθημερινά;; Είναι ο πιό αποτελεσμάτικός τρόπος να κολλήσεις κάτι και θα κολλώσουν νομίζεις να μπούν χωρίς μάσκα σε νοσοκομείο;

ΥΓ και κατα τ' άλλα μιλάμε για πανδημία με μεγάλη μεταδοτικότητα :jerking2:

Σοβαρά;

Ποιος σου είπε ότι κολλάει από γλωσσόφιλο;

Σιγά τον χρόνο που είναι μέσα στο δωμάτιο με την πουτάνα.

Όλοι γρηγορόσυχοι είναι. Μέσα σε 2 λεπτά έχουν ξεμπερδέψει.

Σιγά μην κολλήσουν μέσα σε 2 λεπτά.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Παίδες μία είναι η λύση για να μην κολλάμε από τα μπουρδέλα. Γαμάτε πριν τις 12 τα μεσάνυχτα.
Η επίλεκτη ομάδα του Κούλη το έχει ερευνήσει.
Ο κορονοϊός κολάει μόνο μετά τις 12, γιαυτό και κλείνουν όλα τα μπαράκια.
Είναι παιδί της νύχτας o άτιμος.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κορωνοϊός: Σύγχυση με τον θάνατο του 72χρονου στο «Παπανικολάου»

Σύγχυση επικρατεί με τον θάνατο του 72χρονου, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης (19.08.2020).

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο ηλικιωμένος πέθανε από κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 236. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Voria.gr, ο 72χρονος είχε βγει αρνητικός σε δύο τεστ μετά τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και κατέληξε από άλλα αίτια.

Μάλιστα, όπως τόνισαν πηγές του νοσοκομείου, ο θάνατός του δεν θα καταχωρηθεί ως θάνατος Covid-19.

Αλαλουμ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.884
Πόντοι
606
80 ευρω πληρώνεις τεστ για να μπεις στην Ελλάδα από τον Προμαχωνα.. Τσέπη σου.. Έτσι επειδή γουστάρει ο Τζένης...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.884
Πόντοι
606
Και μη πεταχτεί κάνας παπαρας να μου πει ότι πρέπει να πληρώσω 80 ευρω για να είμαι ένας υπεύθυνος πολίτης και να μην κολλήσω τη γιαγιά του γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει..

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
80 ευρω πληρώνεις τεστ για να μπεις στην Ελλάδα από τον Προμαχωνα.. Τσέπη σου.. Έτσι επειδή γουστάρει ο Τζένης...

Και μη πεταχτεί κάνας παπαρας να μου πει ότι πρέπει να πληρώσω 80 ευρω για να είμαι ένας υπεύθυνος πολίτης και να μην κολλήσω τη γιαγιά του γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει..

Τι μαλάκας ρε φίλε.
Πλήρωσε το κορόιδο; :grin:
Δεν είπε «είμαι ο tomahok επιδημιολόγος με διατριβή στο bourdela!» :grin:
Του το πάτησε το καρφί ο Μπαλατσινός... :lheel:
Γουστάρω!! :cum:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.884
Πόντοι
606

Τι μαλάκας ρε φίλε.
Πλήρωσε το κορόιδο; :grin:
Δεν είπε «είμαι ο tomahok επιδημιολόγος με διατριβή στο bourdela!» :grin:
Του το πάτησε το καρφί ο Μπαλατσινός... :lheel:
Γουστάρω!! :cum:
Όταν δεν έχεις να μας γράψεις καμία κορωνοπαπαρια, το παίζεις "χιούμορ" και καλά. Όσο για τον Τζένη, εμένα και να με γαμαει δεν τον ψήφισα σαν κάτι καθηγητές της πουτσας και σαχλοκουδουνα σαν εσένα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Γερμανοι γιατροι λέει θα κάνουν εξεταστική επιτροπή για τον κορονοιό , ποιός ξέρει αν θα βγεί κάτι απο αυτό , θα δείξει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γερμανοι γιατροι λέει θα κάνουν εξεταστική επιτροπή για τον κορονοιό , ποιός ξέρει αν θα βγεί κάτι απο αυτό , θα δείξει.

]

5.50 : μοιαζει περισσοτερο με σκηνοθεσια

Και οπως ελεγε η μαριαντα
Βαλε φαντασια και σκηνοθεσια

Και μαλιστα κακη

Αρχιζει και ξυπναει ο κοσμος

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΕλλάδαΔικογραφία για σελίδα «γονέων» στο Facebook κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία
Έρευνες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
20.8.2020 | 21:19

Δικογραφία σχηματίζεται για σελίδα στο facebook που προτρέπει γονείς και κηδεμόνες να αντιτεθούν στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για συνολικά τρεις σελίδες παρόμοιου περιεχομένου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Η μεγαλύτερη σε απήχηση από αυτές τις σελίδες στο Facebook, είχε συγκεντρώσει μέσα σε 48 ώρες περίπου 20.000 άτομα, έχοντας σαν κεντρικό σύνθημα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο». Μάλιστα στο logo που είχαν «δανειστεί» από αντίστοιχη κυπριακή σελίδα, ένα παιδί παρουσιαζόταν να φορά μάσκα με το σύνθημα "I can't breath".

[video]https://m.lifo.gr/now/greece/293505/dikografia-gia-selida-goneon-sto-facebook-kata-tis-xrisis-maskas-sta-sxoleia[/video]

Φιμωτρο

poulieros

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
62
Πόντοι
1
ΕλλάδαΔικογραφία για σελίδα «γονέων» στο Facebook κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία
Έρευνες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
20.8.2020 | 21:19

Δικογραφία σχηματίζεται για σελίδα στο facebook που προτρέπει γονείς και κηδεμόνες να αντιτεθούν στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για συνολικά τρεις σελίδες παρόμοιου περιεχομένου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Η μεγαλύτερη σε απήχηση από αυτές τις σελίδες στο Facebook, είχε συγκεντρώσει μέσα σε 48 ώρες περίπου 20.000 άτομα, έχοντας σαν κεντρικό σύνθημα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο». Μάλιστα στο logo που είχαν «δανειστεί» από αντίστοιχη κυπριακή σελίδα, ένα παιδί παρουσιαζόταν να φορά μάσκα με το σύνθημα "I can't breath".

[video]https://m.lifo.gr/now/greece/293505/dikografia-gia-selida-goneon-sto-facebook-kata-tis-xrisis-maskas-sta-sxoleia[/video]

Φιμωτρο

Καλά και αν ένα παιδί τη βγάλει τη μάσκα και δε θέλει να τη φορέσει θα το πλακώνουν στις σφαλιάρες;; Σε λίγο εκεί θα φτάσουμε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μια μερα θα ξυπνησουμε με τον ηχο ερπυστριων και δεν θα ειναι εθνικη γιορτη

Stories

Νέο!

Stories