Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Όποιος δεν πιστεύει να έρθει μαζί μου ένα βράδυ στην εντατική του Σωτηρία που ξέρω κάτι γιατρούς.
Και να κάνει βόλτα στους θαλάμους χωρίς μάσκα 12 το βράδυ με 6 το πρωί.
ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.
Για να δούμε ποιος έχει @@ και ποιος είναι ανάρχιδο πουστράκι.
Πες τα στο Λαλιώτη του site που έχει γεμίσει το thread με μαλακίες περί κοροιδοιού κλπ.Όποιος δεν πιστεύει να έρθει μαζί μου ένα βράδυ στην εντατική του Σωτηρία που ξέρω κάτι γιατρούς.
ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.
Πες τα στο Λαλιώτη του site που έχει γεμίσει το thread με μαλακίες περί κοροιδοιού κλπ.Όποιος δεν πιστεύει να έρθει μαζί μου ένα βράδυ στην εντατική του Σωτηρία που ξέρω κάτι γιατρούς.
ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.
Όποιος δεν πιστεύει να έρθει μαζί μου ένα βράδυ στην εντατική του Σωτηρία που ξέρω κάτι γιατρούς.
ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ.
Εδώ ρε τύπε πόσοι πηγαίνουν με εκδιδόμενες, τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Ξέρεις τι θα πεί γλωσσόφιλο με κάποια η οποία φιλιέται με 10-20 άτομα καθημερινά;; Είναι ο πιό αποτελεσμάτικός τρόπος να κολλήσεις κάτι και θα κολλώσουν νομίζεις να μπούν χωρίς μάσκα σε νοσοκομείο;
ΥΓ και κατα τ' άλλα μιλάμε για πανδημία με μεγάλη μεταδοτικότητα
80 ευρω πληρώνεις τεστ για να μπεις στην Ελλάδα από τον Προμαχωνα.. Τσέπη σου.. Έτσι επειδή γουστάρει ο Τζένης...
Και μη πεταχτεί κάνας παπαρας να μου πει ότι πρέπει να πληρώσω 80 ευρω για να είμαι ένας υπεύθυνος πολίτης και να μην κολλήσω τη γιαγιά του γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει..
Όταν δεν έχεις να μας γράψεις καμία κορωνοπαπαρια, το παίζεις "χιούμορ" και καλά. Όσο για τον Τζένη, εμένα και να με γαμαει δεν τον ψήφισα σαν κάτι καθηγητές της πουτσας και σαχλοκουδουνα σαν εσένα.80 ευρω πληρώνεις τεστ για να μπεις στην Ελλάδα από τον Προμαχωνα.. Τσέπη σου.. Έτσι επειδή γουστάρει ο Τζένης...
Και μη πεταχτεί κάνας παπαρας να μου πει ότι πρέπει να πληρώσω 80 ευρω για να είμαι ένας υπεύθυνος πολίτης και να μην κολλήσω τη γιαγιά του γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει..
Τι μαλάκας ρε φίλε.
Πλήρωσε το κορόιδο;
Δεν είπε «είμαι ο tomahok επιδημιολόγος με διατριβή στο bourdela!»
Του το πάτησε το καρφί ο Μπαλατσινός...
Γουστάρω!!
Γερμανοι γιατροι λέει θα κάνουν εξεταστική επιτροπή για τον κορονοιό , ποιός ξέρει αν θα βγεί κάτι απο αυτό , θα δείξει.
]
5.50 : μοιαζει περισσοτερο με σκηνοθεσια
Και οπως ελεγε η μαριαντα
Βαλε φαντασια και σκηνοθεσια
Και μαλιστα κακη
Αρχιζει και ξυπναει ο κοσμος
ΕλλάδαΔικογραφία για σελίδα «γονέων» στο Facebook κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία
Έρευνες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
20.8.2020 | 21:19
Δικογραφία σχηματίζεται για σελίδα στο facebook που προτρέπει γονείς και κηδεμόνες να αντιτεθούν στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για συνολικά τρεις σελίδες παρόμοιου περιεχομένου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Η μεγαλύτερη σε απήχηση από αυτές τις σελίδες στο Facebook, είχε συγκεντρώσει μέσα σε 48 ώρες περίπου 20.000 άτομα, έχοντας σαν κεντρικό σύνθημα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο». Μάλιστα στο logo που είχαν «δανειστεί» από αντίστοιχη κυπριακή σελίδα, ένα παιδί παρουσιαζόταν να φορά μάσκα με το σύνθημα "I can't breath".
[video]https://m.lifo.gr/now/greece/293505/dikografia-gia-selida-goneon-sto-facebook-kata-tis-xrisis-maskas-sta-sxoleia[/video]
Φιμωτρο