Δεν είμαι γιατρός. Βιολόγος είμαι, και οι αρχές της βιολογίας δεν αλλάζουν απο κάτι λαμόγια πού λυμαίνονται τον ΠΟΥ. Δεκάδες ιατροί λένε ό,τι λέω, εκτός από αυτούς που βρίσκονται σε οργανισμούς (π.χ. ΕΟΔΥ) που τα έχουν πάρει χοντρά και εκτελούν οδηγίεςτου ΠΟΥ και αυτούς που φοβούνται την ιεραρχία. Ο Ιωαννίδης εδώ και δύο μήνες έχει δείξει ότι είναι της ίδιας σοβαρότητας με την γρίππη.
1ον. Σχετικά με τον Ιωαννίδη (δεν μπόρεσα να βρω το σχετικό άρθορο του) μήπως θυμάσαι ποιος ήταν ο μέγιστος αριθμός θανάτων που είχε προβλέψει;
2ον. Λύσε μου λοιπόν μια απορία. Στην Ευρώπη τουλάχιστον, τα περισσότερα κράτη (αν κι έχουν σταματήσει να πολεμάνε με τανκς, αεροπλάνα και κανόνια) μάχονται ύπουλα με οικονομικά μέσα για την επικράτηση. Ο Τραμπ έχει φανερό οικονομικό πόλεμο με τους Κινέζους, και προσπαθεί εδώ και χρόνια να βγάλει από τη μέση τη Ρωσία και το φυσικό της αέριο. Εμείς με τους Τούρκους κάνουμε τζαρτζαρίσματα εδώ και αιώνες. Στις Μουσουλμανικές χώρες η θρησκεία έχει τρομακτική δύναμη, κι όμως έκλεισαν τα τζαμιά, και το Ισραήλ με το οποίο έχουν πραγματικό ακήρυχτο πόλεμο, επίσης πήρε μέτρα. Για ποιο λόγο, όλοι αυτοί που ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ στα πάντα, κατάφεραν και συννενοήθηκαν σε ΈΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ. Στο να πούνε ψέμματα για την ύπαρξη του Κορωναϊού, να κλείσουν σύνορα, να γαμίσουν τον τουρισμό και γενικότερα τις οικονομίες τους. Πως συννενοήθηκαν και πως κατάφεραν να μην υπάρξουν διαρροές