Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Λογικα μετα το σημερινο που εγινε το αδιαχωρητο σε ολες τις παραλιες..απο βδομαδα θα αυξηθουν κατα πολυ τα κρουσματα..αν δεν γινει αυτο, μαλλον μας κοροιδευουν τοσο καιρο και απλα βαζουν νουμερα αυτοι.Δεν εξηγηται αλλιως.

ειχαν απειλησει τις προαλες ο τσιορδας και ο χαρδαλιας οτι εαν ξαναυπαρξει πολυκοσμια γενικως θα μας ξαναβαλουν σε lockdown

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ρε μουνοπανο εγω δεν δεν γλυφω αρχιδια κομματος οσο εσυ....
πες ρε αναρχιδο ποσες υγειονομικες παρανομιες βλεπεις στην φωτο που ανεβασα και ασε της μαγκιες....
αντε αρχιδι......
ποσα παιρνετε γαμω την την θρησκεια μου θελω και εγω
τις υγειονομικες παρανομιες δεν τις διαπιστωνω ουτε εγω και πολυ περισσοτερο ουτε εσυ που εισαι και ζωον
τις υγειονομικες παρανομιες τις διαπιστωνουν οι ειδικοι
αυτοι που εχουν μελετησει στη ζωη τους και ξερουν να αξιολογουν επιστημονικα δεδομενα και οχι τις δικες σου πιπες που γραφεις σε ενα φορουμ για μπουρδελα
αυτοι λοιπον, συνεδριασαν, ακουστηκαν ολες οι γνωμες και ΟΜΟΦΩΝΑ ειπαν οτι απο 17-5 και μετα μπορουν να ανοιξουν οι εκκλησιες χωρις συνωστισμο και χωρις απαγορευση της θειας κοινωνιας
και το κρατος με ΚΥΑ εκανε αρση των μετρων
οποτε ο,τι βλεπεις στη φωτο ειναι νομιμο
και μαλιστα εχουν αποσταση 1 μετρο ο καθενας απο τον αλλον
αλλα και κολλητα διπλα διπλα να ηταν (που κακως θα ηταν) θα ισχυε ακριβως το ιδιο ο,τι ισχυει για ενα σουπερ μαρκετ ή μια παραλια ή μια τραπεζα που καποιοι συνωστιζονται περισσοτερο απο οσο θα επρεπε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
τις υγειονομικες παρανομιες δεν τις διαπιστωνω ουτε και πολυ περισσοτερο ουτε εσυ που εισαι και ζωον
τις υγειονομικες παρανομιες τιε διαπιστωνουν οι ειδικοι
αυτοι που εχουν μελετησει στη ζωη τους και ξερουν να αξιολογουν επιστημονικα δεδομενα και οχι τις δικες σου πιπες που γραφεις σε ενα φορουμ για μπουρδελα
αυτοι λοιπον, συνεδριασαν, ακουστηκαν ολες οι γνωμες και ΟΜΟΦΩΝΑ ειπαν οτι απο 17-5 και μετα μπορουν να ανοιξουν οι εκκλησιες χωρις συνωστισμο και χωρις απαγορευση της θειας κοινωνιας
αλλα και κολλητα διπλα διπλα να ηταν (που κακως θα ηταν) θα ισχυε ακριβως το ιδιο ο,τι ισχυει για ενα σουπερ μαρκετ ή μια παραλια ή μια τραπεζα που καποιοι συνωστιζονται περισσοτερο απο οσο θα επρεπε
σκασε μαλακα και πες ποσες παρανομιες βλεπεις....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
και κριμα για τους νεκρους της Σουηδιας φυσικα ...
επισης κριμα για οσους καταστραφηκαν οικονομικα για κατι που μεχρι να αποφασισουν κατα πως τους συμφερει αν θα φυγει η θα μεινει θα αλλαξουν γνωμη καμμια δεκαρια φορές και οχι τιποτα άλλο δεν τους προλαβαινει και ο  καημενος ο τσιοδρας

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
και το μουνοπανο που εχεις αρχηγο δεν θα μου δωσει τα λεφτα μου πισω....ελπιζω να γλυψεις κατι και εσυ εκτος τον κωλο του κουλη
τα λεφτα σου θα στα δωσει σε IOU ο τσιπρας κι ο βαρουφακης
μαλαξ ε μαλαξ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
τις υγειονομικες παρανομιες δεν τις διαπιστωνω ουτε και πολυ περισσοτερο ουτε εσυ που εισαι και ζωον
τις υγειονομικες παρανομιες τιε διαπιστωνουν οι ειδικοι
βλεπω τουλαχιστον 5 γαμω το κομμα σου

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.160
Πόντοι
3.346
ειχαν απειλησει τις προαλες ο τσιορδας και ο χαρδαλιας οτι εαν ξαναυπαρξει πολυκοσμια γενικως θα μας ξαναβαλουν σε lockdown
Δεν υπαρχει επιστροφη πλεον..το ξερουν και οι ιδιοι.Ολα θα ανοιξουν απλα το πανε σιγα σιγα..για να μην γινουν ρεζιλι και γελαει ο κοσμος μαζι τους..αλλιως κανονικα επρεπε σχεδον ολα να τα ανοιξουν τωρα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
πουλι σε γραφω στα μεγαλα τριχωτα πειραιωτικα αρχιδια μου.....γλυψε γλυψε κατι θα μενει
αντε γεια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
βλεπω τουλαχιστον 5 γαμω το κομμα σου
σεβαστο οτι βλεπεις 5 υγειονομικες παρανομιες
αλλα δυστυχως για σενα η γνωμη σου εχει τοση αξια οσο μια πεταμενη σερβιετα με πηχτη περιοδο καλογριας

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
σεβαστο οτι βλεπεις 5 υγειονομικες παρανομιες
αλλα δυστυχως για σενα η γνωμη σου εχει τοση αξια οσο μια πεταμενη σερβιετα με πηχτη περιοδο καλογριας
η δικη σου?οσο μια σπαμενη καποτα στο  μεταξι...αει γαμησου

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
επισης κριμα για οσους καταστραφηκαν οικονομικα για κατι που μεχρι να αποφασισουν κατα πως τους συμφερει αν θα φυγει η θα μεινει θα αλλαξουν γνωμη καμμια δεκαρια φορές και οχι τιποτα άλλο δεν τους προλαβαινει και ο  καημενος ο τσιοδρας
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν υπαρχει η δεν υπηρξε ποτε ιος και κακως εγινε το λοκνταουν σε εκατονταδες χωρες του πλανητη ...
οκ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
η δικη σου?οσο μια σπαμενη καποτα στο  μεταξι...αει γαμησου
συμφωνω
γι αυτο σου ειπα απο την αρχη οτι σημασια εχει η γνωμη των ειδικων
επομενως αφου οι ειδικοι εδωσαν το ΟΚ για αυτο που βλεπεις στη φωτο βουλωνε και μην πρηζεις μπαλες με τις μαλακιες σου

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
το μπουλο γιατι κουρασες
μπουλο εσυ να δωσεις δεν υπαρχει...αντε μαλακα
καραντινα ειναι η ζωη σου απο παντα μαλακα και εχεις και αποψη.....
επλυνα τον πουτσο μου μου σε γαμω αντε γεια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μπουλο εσυ να δωσεις δεν υπαρχει...αντε μαλακα
καραντινα ειναι η ζωη σου απο παντα μαλακα και εχεις και αποψη.....
επλυνα τον πουτσο μου μου σε γαμω αντε γεια
καλα 5χρονε βουλωνε τωρα λεμε

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν υπαρχει η δεν υπηρξε ποτε ιος και κακως εγινε το λοκνταουν σε εκατονταδες χωρες του πλανητη ...
οκ
δεν εγραψα αυτό,αν θα φυγει η θα μεινει,δεν ειπα οτι δεν υπηρξε
μεγαλο λαγωνικο ο Στέφανος,ξεβρακωθηκε ο Τράγκας

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.093
Πόντοι