geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.766
- Πόντοι
- 6.515
τυπε καποιος δεν υπολογισε οτι η αθηνα ειναι φτιαχμενη για τους μισους κατοικους...
Και οι πανεξυπνοι κρατησαν ΣΚ με καυσωνα κλειστες τις πορτες της
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
τυπε καποιος δεν υπολογισε οτι η αθηνα ειναι φτιαχμενη για τους μισους κατοικους...
Για τον κουτοπόνηρο Καλαμπιουρίδη και όσους πιστεύουν ότι ο Ιωαννίδης είχε δίκιο και δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ IFR πάνω από 0,2%.
Μαλλον δεν γνωριζεις οτι στα αεροπλανα δεν ανεβαινει ο ιος..εχει υψοφοβια!Δεν καταλαβαίνω αυτούς που αμφισβητούν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης βγαίνουν μετά από σύσκεψη των λοιμωξιολόγων. Είναι σαφώς επιστημονικό και προφανές ότι στα πλοία και τα κτελ ο ιός κολλάει άρα 50% πληρότητα ενώ στα αεροπλάνα όχι άρα 100% πληρότητα.![]()
Μακαρι να ειναι ετσι τυπε ... τι σχεση εχει η νδ?Ξεροχυστε με Π.Ο.Υ. που σας αρεσει κομματοσκυλα ΝΔ
ανοιξαν οι εκκλησιες ρε φιογκοκριμα για τα παιδια 25-35 που εκαναν αγωνα και θα το πληρωνουν μια ζωη να μην χαθουν αυτοι...
με μασκα παντα ομως....
στα αρχιδια μου οι εκκλησια σου ρε παπαριδη...ανοιξαν οι εκκλησιες ρε φιογκο
νομιμα κανουν ο,τι κανουν
Μαλλον κι εσυ δεν γνωριζεις οτι αυτην τη περιοδο ο ιος τρωει πολυ..οποτε θα τον πετυχεις στα εστιατορια. :Sαληθεια ρε παιδια σημερα εγινε κανονικα η θεια κοινωνια με το ιδιο κουταλακι και απαγορευοθν τα εστιατορια να εχουν τραπεζια πιο κοντα απο 1,5 μετρα;;;
νομιμα κανουν οτι κανουν....αληθεια ρε παιδια σημερα εγινε κανονικα η θεια κοινωνια με το ιδιο κουταλακι και απαγορευοθν τα εστιατορια να εχουν τραπεζια πιο κοντα απο 1,5 μετρα;;;
αληθεια ρε παιδια σημερα εγινε κανονικα η θεια κοινωνια με το ιδιο κουταλακι και απαγορευοθν τα εστιατορια να εχουν τραπεζια πιο κοντα απο 1,5 μετρα;;;
Αυτο επρεπε να εχει απαγορευτει , συμφωνω.αληθεια ρε παιδια σημερα εγινε κανονικα η θεια κοινωνια με το ιδιο κουταλακι και απαγορευοθν τα εστιατορια να εχουν τραπεζια πιο κοντα απο 1,5 μετρα;;;
ο εοδυ εδωσε το ΟΚ και το επισημο κρατος ανοιξε τις εκκλησιεςστα αρχιδια μου οι εκκλησια σου ρε παπαριδη...
γαμω την νομιμοτητα σας
Οχι βρε..πινει πολυ και οταν παει να φυγει με το αυτοκινητο..πεταγεται ο χαρδαλιας και του κοβει προστιμο! :SΑφού λένε ότι το κρασί καταστρέφει τον ιό![]()
ρε μουνοπανο εγω δεν δεν γλυφω αρχιδια κομματος οσο εσυ....ο εοδυ εδωσε το ΟΚ και το επισημο κρατος ανοιξε τις εκκλησιες
τα υπολοιπα που λες εσυ, ενα αχρηστο μαλακιστηρι, ειναι για να γραφονται σε αρχιδια
αμα δε σου αρεσει να ζητησεις τα λεφτα σου πισω
ακουσες ποτέ τον ιωαννιδη να λεει οτι δεν επρεπε να γινει λοκνταουν?μα δεν λέω ότι έπεσε έξω μόνο ο Ιωαννίδης. Εγώ ουσιαστικά σχολιάζω αυτούς που εδώ και μήνες τον έχουν θεοποιήσει,τον έχουν κάνει καραμέλα και τον χρησιμοποιούν ως απόδειξη ότι δεν έπρεπε να γίνει το lockdown.
και το μουνοπανο που εχεις αρχηγο δεν θα μου δωσει τα λεφτα μου πισω....ελπιζω να γλυψεις κατι και εσυ εκτος τον κωλο του κουληο εοδυ εδωσε το ΟΚ και το επισημο κρατος ανοιξε τις εκκλησιες
τα υπολοιπα που λες εσυ, ενα αχρηστο μαλακιστηρι, ειναι για να γραφονται σε αρχιδια
αμα δε σου αρεσει να ζητησεις τα λεφτα σου πισω
Τυπε, οταν μετρας τον ιο θα τον μετρησεις σε ολο το πλανητη οχι σε μια περιοχη ή σε ενα γηροκομειο.