Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αν ειχαμε επιλεξει να μην κλεισει τιποτα και να πεθανουν απλως 50-60 χιλιαδες γεροι, η οικονομια θα συνεχιζε σαν να μην τρεχει τιποτα.
Συγνωμη αλλά αυτο ειναι νηπιακη σκεψη.
Το να πεθανει 60 χιλιαδες κοσμος, εστω γεροι, δεν ειναι κατι που περναει ετσι. Ούτε θα γινοταν "σαν να μην τρεχει τιποτα". Ο χαμος, το μπαχαλο και η διαλυση που θα επερχοταν στα παντα, μονο την οικονομια δεν θα ευνοουσε.
Αντιθετως ΤΩΡΑ η οικονομια μπορει να επανεκκινησει με σωστες προυποθεσεις και χωρις κοινωνικη αναταραχη που θα ειχαν επιφερει τοσοι θανατοι.
Αυτο το επιχειρημα "προτιμησατε να ζησουν οι γεροι και να πεθανει η οικονομια" παιζει να ειναι το πιο ηλιθιο επιχειρημα της δεκαετιας.
Άλεξ από το 1980 κ μετά στην Ελλάδα το πάνω χέρι το έχει η γενναία Πολυτεχνείου
Προσλήψεις στο δυ πρόωρες συντάξεις εφάπαξ φοροδιαφυγή
Επίσης στα χρόνια της κρίσης δλδ δέκα χρόνια το κουπί το τράβηξαν οι νέοι κ πάλι τώρα οι νέοι θα το τραβήξουν
Έπρεπε να κάνουν τόπο στα νιάτα κ ούτε κ τώρα το καναν οι δειλοί
Κ στο λέω εγώ που δεν πίνω αλλά βιάζομαι για Νέα γενιά φίλους μου μυαλά στο σχολείο που δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια λόγω φτώχειας
Ασφαλώς κ η οικονομία θα κλονίζουν αν χανοντουσαν τόσοι πολλοί γέροι αλλά έπρεπε να υπάρχει κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος από όλο το κόσμο
Τώρα οι έξυπνοι θα μου πουν αν εγώ ξέρω καλύτερα από όλους αυτούς τους ηγέτες;;ς
Κ αφού ξέρουν καλύτερα αυτοί γιατί η φτώχεια παγκοσμίως καλπάζει;
Ο Μητσοτάκης έξυπνος πάντως κ νομίζω είναι ο πρωθυπουργός με τον πιο κοφτερό εγκέφαλο που είχαμε μετά τη χουντα