Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΣΕΒ: Η ανεργία θα «πιάσει» ρεκόρ δεκαετίας

Πρόκειται για πολλαπλάσιες χαμένες θέσεις εργασίας ακόμα και σε σχέση με την 2011-2013, όταν η πολυετής κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας βρισκόταν στην κορύφωσή της.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μην το παιρνεις προσωπικα δεν σου θιξαμε τον κουλη

Απλα εχω μιλησει με 100 ανθρωπους κι αυτοι με 100 αλλους ο καθενας και δεν εχω ακουσει εναν γνωστο γνωστου να εχει νοσησει  :think:

Αυτο ισχυει
Εγω 2 γνωστους που δουλευουν σε μεγαλα .s market
Ουτε ενα κρουσμα????

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αν ειχαμε επιλεξει να μην κλεισει τιποτα και να πεθανουν απλως 50-60 χιλιαδες γεροι, η οικονομια θα συνεχιζε σαν να μην τρεχει τιποτα.

Συγνωμη αλλά αυτο ειναι νηπιακη σκεψη.
Το να πεθανει 60 χιλιαδες κοσμος, εστω γεροι, δεν ειναι κατι που περναει ετσι. Ούτε θα γινοταν "σαν να μην τρεχει τιποτα". Ο χαμος, το μπαχαλο και η διαλυση που θα επερχοταν στα παντα, μονο την οικονομια δεν θα ευνοουσε.

Αντιθετως ΤΩΡΑ η οικονομια μπορει να επανεκκινησει με σωστες προυποθεσεις και χωρις κοινωνικη αναταραχη που θα ειχαν επιφερει τοσοι θανατοι.

Αυτο το επιχειρημα "προτιμησατε να ζησουν οι γεροι και να πεθανει η οικονομια" παιζει να ειναι το πιο ηλιθιο επιχειρημα της δεκαετιας.

Καλή τύχη σου εύχομαι. Τα έχω πει κι εγώ επανειλημμένως αλλά ο Robert Bolton είχε δίκιο:

A belief is not merely an idea the mind processes. It is an idea that possesses the mind.  

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αν ειχαμε επιλεξει να μην κλεισει τιποτα και να πεθανουν απλως 50-60 χιλιαδες γεροι, η οικονομια θα συνεχιζε σαν να μην τρεχει τιποτα.

Το να πεθανει 60 χιλιαδες κοσμος, εστω γεροι, δεν ειναι κατι που περναει ετσι. Ούτε θα γινοταν "σαν να μην τρεχει τιποτα". Ο χαμος, το μπαχαλο και η διαλυση που θα επερχοταν στα παντα, μονο την οικονομια δεν θα ευνοουσε.

Αντιθετως ΤΩΡΑ η οικονομια μπορει να επανεκκινησει με σωστες προυποθεσεις και χωρις κοινωνικη αναταραχη που θα ειχαν επιφερει τοσοι θανατοι.

Αυτο το επιχειρημα "προτιμησατε να ζησουν οι γεροι και να πεθανει η οικονομια" παιζει να ειναι το πιο ηλιθιο επιχειρημα της δεκαετιας.

Πόσοι γέροι θα πεθαίναν παρατημένοι στα γηροκομεία αν δεν είχαν τις συντάξεις;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Βρε βρε.
Ανησυχει ο ΣΕΒ για την ανεργια.
Κατασυγκινηθηκαμε.
Να τους δωσουμε κανενα μαντηλι να σκουπισουν τα δακρυα.
Τι θελουν, καμια φοροαπαλλαγη παλι για να μην απολυσουν κοσμο?

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Εγώ και μόνο που βλέπω όλα τα ΜΜΕ και τα λόμπι της Αμερικής να είναι εναντίον του,τόσο τον συμπαθώ.
Και κάπως έτσι εκλέχτηκε κόντρα σε προβλέψεις και δημοσκοπήσεις, όπως παρομοίως έτσι επικράτησε το BREXIT του BREMAIN.  :S

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Εχουν γινει αυτες οι κουβεντες δεν θα επανελθουμε

Εφοσον ομως βαλαμε τη ζωη των 80 αρηδων πιο πανω απο τις δουλειες και τη διαβιωση των 30αρηδων θα πρεπε να μοιραστουν και οι συνεπειες

Ειναι ηθικο ο 80αρης να συνεχισει να λαμβανει ακεραια τη συνταξη οταν το γκαρσονι, ο ξενοδοχουπαλληλος, η αεροσυνοδος κλπ δεν θα χουν να φανε?
Και ο 80αρης μπορεί να γυρίσει να σου πει ότι δούλευε σαν το σκυλί ένα σωρό χρόνια για να έχει στα γεράματα του την καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Γιατί να του το στερήσεις;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Αυτο ισχυει
Εγω 2 γνωστους που δουλευουν σε μεγαλα .s market
Ουτε ενα κρουσμα????
εγω ξερω 2 (+ αλλο 1 που δεν θα μαθουμε ποτε αν το ειχε τελικα) και υποψιν η θεσσαλονικη εχει μονο 55 κρουσματα
αυτα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πόσοι γέροι θα πεθαίναν παρατημένοι στα γηροκομεία αν δεν είχαν τις συντάξεις;
Η ελληνικη νοοτροπια δεν εμπεριεχει τα γηροκομεια για τον παππου και την γιαγια ετσι κι αλλιως.

Αυτα τα κανουν αλλοι λαοι.
Προς επιδειξη κυνικοτητας και βαρβαροτητας, θα ελεγα.
Κι εκει εχουν συνταξεις οι γεροι αλλά τους παρατανε.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.456
Πόντοι
33.818
Μην το παιρνεις προσωπικα δεν σου θιξαμε τον κουλη

Απλα εχω μιλησει με 100 ανθρωπους κι αυτοι με 100 αλλους ο καθενας και δεν εχω ακουσει εναν γνωστο γνωστου να εχει νοσησει  :think:
Εγώ έχω φίλο που έχασε τον θείο του. Αυτό θα κάνουμε τώρα; Πρέπει να δούμε κάποιον να σωριάζεται κάτω για το πιστέψουμε; Α, επίσης ο άνθρωπος δεν έχει πατήσει στο φεγγάρι σύμφωνα με ορισμένους. Πού τραβάμε το όριο στην παράνοια και τη συνομωσιολογία;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Οι ΗΠΑ ας προσεχαν.
Με τον γελοίο που εχουν επικεφαλης, κανενας δεν παιρνει πλεον στα σοβαρα οποιαδηποτε επισημη θεση των ΗΠΑ.

Έχεις πηγούλα για αυτά που λές ή η θέση αυτή σου αποκρυσταλώθηκε από τα μυστικά τηλεφωνήματά σου με τους ηγέτες του G20;;;;;

Και τί θα κάνεις ΌΤΑΝ αρχίσουν και άλλοι ηγέτες να υιοθετούν την ίδια θέση;;;Που μάλλον ΔΕΝ έχεις καταλάβει τί προεκτάσεις έχει......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και ο 80αρης μπορεί να γυρίσει να σου πει ότι δούλευε σαν το σκυλί ένα σωρό χρόνια για να έχει στα γεράματα του την καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Γιατί να του το στερήσεις;
Ε ναι ετσι ειναι.

Δουλευε σαν το σκυλι ο 80αρης, εφτιαξε σπιτια για τα παιδια του, σε πολλες περιπτωσεις τους αφησε και καποια στρωμενη δουλεια, και τωρα στην αναγκη ασε τον να ψοφησει μην τυχον και χασουμε καμια δεκάρα

Ντροπη.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.185
Πόντοι
3.346
Δηλαδη τι εννοεις ρε τύπε, οτι πρεπει να νιωθει ενοχές ο 80αρης επειδη δεν τον αφησαν να πεθανει? Και επειδη εζησε, πρεπει να τον τιμωρησουμε ως φταιχτη που επαθε υφεση η οικονομια? Τι ειναι αυτα?
Ο 80αρης και ο 70αρης μια χαρα γυρνουσαν ολο αυτο το καιρο..δλδ αν εγινε ολο αυτο με την λογικη να προστατεψουμε αυτες τις ηλικιες, απετυχε η φαση και φυσικα την πληρωσαν ολοι οι υπολοιποι εκτος απο ενα ποσοστο που δεν εκλεισε και δουλευε.
Αλλα σαν χωρα μονο ζημια παθαμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Έχεις πηγούλα για αυτά που λές ή η θέση αυτή σου αποκρυσταλώθηκε από τα μυστικά τηλεφωνήματά σου με τους ηγέτες του G20;;;;;

Και τί θα κάνεις ΌΤΑΝ αρχίσουν και άλλοι ηγέτες να υιοθετούν την ίδια θέση;;;Που μάλλον ΔΕΝ έχεις καταλάβει τί προεκτάσεις έχει......
Δεν εξεταζω καν αν εχει δικιο

Ειναι γελοιος και αρνουμαι να συμπαραταχθω μαζι του σε ο,τιδηποτε

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η ελληνικη νοοτροπια δεν εμπεριεχει τα γηροκομεια για τον παππου και την γιαγια ετσι κι αλλιως.

Αυτα τα κανουν αλλοι λαοι.
Προς επιδειξη κυνικοτητας και βαρβαροτητας, θα ελεγα.
Κι εκει εχουν συνταξεις οι γεροι αλλά τους παρατανε.

Προ κρίσης,τα γηροκομεία ήταν φουλ

Μετά την κρίση,αδειάσανε όλα

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
εγω το ειχα γραψει κυνικα οτι προτιμω να πεθανουν 50 χιλιαδες γεροι απο οτι 50 χιλιαδες νεεοι απο πεινα εξαθλιωση κακουχιες κλεισιμο επιχειρησεων και επιμενω διοτι πανω απο ολα οι νεοι αλλα εδω σε αυτη τη χωρα μια ζωη κοιτουσαν τις ψηφους τωβ συνταξιουχων κ ΔΥ

και μη βρεθει κανενς εξυπνος και πει οτι δεν θα πεθανουν τοσοι νεοι διοτι θ του απαντηω οτι κ μπορει ναα μην ειχαν πεθανει τοσοι πολλοι γεροι

αλλα τσπ η εκλειχθεισα κυβερνηση αποφασισε και ερχονται οι συνεπειες κ τυχεροι που αυτοι τη φοα δεν ειμαστε μονοι μας

βεβαια πολλοι νεοι παλι θα φυγουν εξωτερικο και εμεις μενουμε ελλαδ και σπιτι με τους προσφυγες της ισλαμαμπατ

Centrino εσύ;;;;;;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.426
Πόντοι
22.266

Άλεξ από το 1980 κ μετά στην Ελλάδα το πάνω χέρι το έχει η γενναία Πολυτεχνείου
Προσλήψεις στο δυ πρόωρες συντάξεις εφάπαξ φοροδιαφυγή
Επίσης στα χρόνια της κρίσης δλδ δέκα χρόνια το κουπί το τράβηξαν οι νέοι κ πάλι τώρα οι νέοι θα το τραβήξουν
Έπρεπε να κάνουν τόπο στα νιάτα κ ούτε κ τώρα το καναν οι δειλοί

Κ στο λέω εγώ που δεν πίνω αλλά βιάζομαι για Νέα γενιά φίλους μου μυαλά στο σχολείο που δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια λόγω φτώχειας

Ασφαλώς κ η οικονομία θα κλονίζουν αν χανοντουσαν τόσοι πολλοί γέροι αλλά έπρεπε να υπάρχει κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος από όλο το κόσμο

Τώρα οι έξυπνοι θα μου πουν αν εγώ ξέρω καλύτερα από όλους αυτούς τους ηγέτες;;ς
Κ αφού ξέρουν καλύτερα αυτοί γιατί η φτώχεια παγκοσμίως καλπάζει;

Ο Μητσοτάκης έξυπνος πάντως κ νομίζω είναι ο πρωθυπουργός με τον πιο κοφτερό εγκέφαλο που είχαμε μετά τη χουντα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο 80αρης και ο 70αρης μια χαρα γυρνουσαν ολο αυτο το καιρο..δλδ αν εγινε ολο αυτο με την λογικη να προστατεψουμε αυτες τις ηλικιες, απετυχε η φαση και φυσικα την πληρωσαν ολοι οι υπολοιποι εκτος απο ενα ποσοστο που δεν εκλεισε και δουλευε.
Αλλα σαν χωρα μονο ζημια παθαμε.
Τι ζημια επαθες δηλαδη?

Εχασες πεντε δεκαρες για ενα διμηνο

Θα τα παρεις παλι του χρονου.
Ο πατερας και ο παππους σου ομως δεν θα γυριζανε πισω
Ελεος πια, με τις "ζημιες".
Ο,τι ζημια παθαμε, την υγεια μας να εχουμε και θα την βγαλουμε.

Τι στο διαολο, ολοι Σόιμπλε γινατε?
Συγχαρητηρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom