sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.424
- Πόντοι
- 22.266
κ να υπενθυμησω οτι ζουμε στο σκληρο καπιταλισμο παγκοσμιως που αν δεν εχεις δουλεια λεφτα δεν εχεις ψωμι κ υγεια
Σε μια χωρα που οι πολιτες της μπαινουν με τα οπλα στα τοπικα κοινοβουλια και φωτογραφιζονται υπερηφανοι διαδηλωνοντας, η δε αστυνομια ασχολειται να πυροβολησει μονο κανενα μαυράκι που περασε με κοκκινο, σε μια χωρα που ο Προεδρος της μιλαει για ενεσεις με απολυμαντικο και αντι την επομενη ημερα να ειναι σπιτι του, κραταει και μουτρα στους δημοσιογραφους οτι τον κραξανε, σε μια χωρα που ο ανθυποψηφιος του γελοίου ειναι ενας τραγικος παππουλης με αλτσχαιμερ, σε μια χωρα που αν χασεις τη δουλεια σου ψοφας στο δρομο γιατι ειναι...κομμουνισμος να υπαρχει δημοσια υγεια, αυτή η χωρα μού λεει σημερα οτι "ξερεις, η Κινα τα εκανε ολα, συμπαραταξου μαζι μας εναντιον τους".
Οχι ρε τύποι, δεν συμπαρατασσομαι. Να γινετε ανθρωποι πρωτα γιατι για την ωρα ειστε πρωτόζωα
φιλε εγω προσωπικα δεν εχω προβλημμα αλλα πολλοι συνομιλικοι μου που μακαρι να ειχαν γινει μελη κ να γραφανε εδωΟυτε 50 χιλ ηλικιωμενοι θα πεθαιναν αλλα ακομα περισσοτερο κανενας ΝΕΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
Ελεος με την κλαψομουνιαση.
κ να υπενθυμησω οτι ζουμε στο σκληρο καπιταλισμο παγκοσμιως που αν δεν εχεις δουλεια λεφτα δεν εχεις ψωμι κ υγεια
στον μητσοτακη βγαζω το καπελο
φιλε εγω προσωπικα δεν εχω προβλημμα αλλα πολλοι συνομιλικοι μου που μακαρι να ειχαν γινει μελη κ να γραφανε εδω
μητσοτακη σε θαυμαζωωωω
Καραγκιόζης - ξεκαραγκιόζης πάντως ο Τράμπ μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει ούτε έναν νέο πόλεμο (κάπου εδώ θα τρίζουν τα δόντια της Χίλαρυ...) σε αντίθεση με τον "γλυκούλη" μπάμια που διέλυσε μια ντουζίνα χώρες και μέρος αυτού αποτελούν και οι λάθρο που τώρα τρώμε στην μάπα εμείς.. .
Στο λεω και παραπανω..ηθελε απαγορευση μονο σε γερους και ασε ολους τους αλλους κανονικα.Εμ εσεις φταιγατε. Επρεπε να του πειτε αφου απαξιωνεις τη φαση, να υποστεις και τις συνεπειες. Δεν σου φτιαχνουμε τιποτα.
Να τον εβλεπα μετα, στο πρωτο προστιμο τι θα εκανε.
Ρε μην σας κανουν ό,τι θελουν οι αλλοι.
Τρομερή κουβέντα.Αν δεν εχεις δουλεια και λεφτα ψαχνεις και βρισκεις δουλεια και λεφτα.&-
μαγκα μου ποοιος αλλος πολιτικος τοσα χρονια θα εκανε την κινηση ματ δλδ να αγοραζε τα στοματα των καναλιων δινοντας φρεσκο παραδακι!!Μπραβο μαστορα
Τωρα κατεβαζε και το σωβρακο και σκυψε
Στο λεω και παραπανω..ηθελε απαγορευση μονο σε γερους και ασε ολους τους αλλους κανονικα.
και μετα ο καθενας στο σπιτι του ατομικη ευθυνη οπως σου λενε τωρα..δλδ εφοσον εχεις κλεισμενους τους γερους σου σπιτι παρε και τα δικα σου μετρα, ωστε αν εσυ το εχεις κολλησει να μην το μεταδωσεις και σε αυτους.
μαγκα μου ποοιος αλλος πολιτικος τοσα χρονια θα εκανε την κινηση ματ δλδ να αγοραζε τα στοματα των καναλιων δινοντας φρεσκο παραδακι!!
ηταν γατα σε αυτο παραδεξου το!!
9 καναλια τα εχει μαζι του--
Τρομερή κουβέντα.
Get rich or die tryin. Ένα πράγμα.
Το ζήτημα είναι Και οι συνθήκες να ευνοούν την ύπαρξη δουλειάς και ευκαιριών. Το πως κάποιοι τα καταφέρνουν δεν σημαίνει τίποτα για το ποσοστό που δεν τα καταφέρνει.
Πάντα κάποιοι θα τα καταφέρνουν.
Το γεγονός ότι απαγόρευση της κυκλοφορίας σε άνω των 65 που λες το εφάρμοσαν κάποιες χώρες σαν την Τουρκία και την Ρωσία και ότι και ακόμα και αυτές επέβαλαν τελικά και αλλά μέτρα σε βάζει σε σκέψεις?Στο λεω και παραπανω..ηθελε απαγορευση μονο σε γερους και ασε ολους τους αλλους κανονικα.
και μετα ο καθενας στο σπιτι του ατομικη ευθυνη οπως σου λενε τωρα..δλδ εφοσον εχεις κλεισμενους τους γερους σου σπιτι παρε και τα δικα σου μετρα, ωστε αν εσυ το εχεις κολλησει να μην το μεταδωσεις και σε αυτους.
ρε μαγκα μου εγω δουλευω εσενα ή τα καναλια εμας που εχω 9 ελευθερα καναλια και ειναι ολα φερεφωνα του κουλη!!Δηλαδη ρε μαστορα βγαζεις το καπελο σε αυτον που ταισε τους νταβαντζηδες;;
Π@@τανα εισαι;;
Εκτος αν μας δουλευεις
Το γεγονός ότι απαγόρευση της κυκλοφορίας σε άνω των 65 που λες το εφάρμοσαν κάποιες χώρες σαν την Τουρκία και την Ρωσία και ότι και ακόμα και αυτές επέβαλαν τελικά και αλλά μέτρα σε βάζει σε σκέψεις?
Μπραβο μαστορα
Τωρα κατεβαζε και το σωβρακο και σκυψε
ρε μαγκα μου εγω δουλευω εσενα ή τα καναλια εμας που εχω 9 ελευθερα καναλια και ειναι ολα φερεφωνα του κουλη!!
κ εκει που περσυ εβλεπα σκαι για να τσακιστει ο τσιπρας ξαφνικα φετος δεν μπορω να κατσω ουτε λεπτο να δω σκαι
ετσι δε λειτουργουν σωστα τα μμε διχωςνα υπαρχει αντιπολιτευτικο καναλι