Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
κ να υπενθυμησω οτι ζουμε στο σκληρο καπιταλισμο παγκοσμιως που αν δεν εχεις δουλεια λεφτα δεν εχεις ψωμι κ υγεια

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.738
Πόντοι
216
Σε μια χωρα που οι πολιτες της μπαινουν με τα οπλα στα τοπικα κοινοβουλια και φωτογραφιζονται υπερηφανοι διαδηλωνοντας, η δε αστυνομια ασχολειται να πυροβολησει μονο κανενα μαυράκι που περασε με κοκκινο, σε μια χωρα που ο Προεδρος της μιλαει για ενεσεις με απολυμαντικο και αντι την επομενη ημερα να ειναι σπιτι του, κραταει και μουτρα στους δημοσιογραφους οτι τον κραξανε, σε μια χωρα που ο ανθυποψηφιος του γελοίου ειναι ενας τραγικος παππουλης με αλτσχαιμερ, σε μια χωρα που αν χασεις τη δουλεια σου ψοφας στο δρομο γιατι ειναι...κομμουνισμος να υπαρχει δημοσια υγεια, αυτή η χωρα μού λεει σημερα οτι "ξερεις, η Κινα τα εκανε ολα, συμπαραταξου μαζι μας εναντιον τους".

Οχι ρε τύποι, δεν συμπαρατασσομαι. Να γινετε ανθρωποι πρωτα γιατι για την ωρα ειστε πρωτόζωα

Καραγκιόζης - ξεκαραγκιόζης πάντως ο Τράμπ μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει ούτε έναν νέο πόλεμο (κάπου εδώ θα τρίζουν τα δόντια της Χίλαρυ...) σε αντίθεση με τον "γλυκούλη" μπάμια που διέλυσε μια ντουζίνα χώρες και μέρος αυτού αποτελούν και οι λάθρο που τώρα τρώμε στην μάπα εμείς.. .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
Ουτε 50 χιλ ηλικιωμενοι θα πεθαιναν αλλα ακομα περισσοτερο κανενας ΝΕΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

Ελεος με την κλαψομουνιαση.
φιλε εγω προσωπικα δεν εχω προβλημμα αλλα πολλοι συνομιλικοι μου που μακαρι να ειχαν γινει μελη κ να γραφανε εδω

μητσοτακη σε θαυμαζωωωω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
κ να υπενθυμησω οτι ζουμε στο σκληρο καπιταλισμο παγκοσμιως που αν δεν εχεις δουλεια λεφτα δεν εχεις ψωμι κ υγεια

Αν δεν εχεις δουλεια και λεφτα ψαχνεις και βρισκεις δουλεια και λεφτα.&-

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
φιλε εγω προσωπικα δεν εχω προβλημμα αλλα πολλοι συνομιλικοι μου που μακαρι να ειχαν γινει μελη κ να γραφανε εδω

μητσοτακη σε θαυμαζωωωω

Απο το να γινουν μελη και να γραφουν εδω ειναι προτιμοτερο εφοσων εχουν προβλημα να κοιταξουν περισσοτερο το παρον και το μελλον τους.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καραγκιόζης - ξεκαραγκιόζης πάντως ο Τράμπ μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει ούτε έναν νέο πόλεμο (κάπου εδώ θα τρίζουν τα δόντια της Χίλαρυ...) σε αντίθεση με τον "γλυκούλη" μπάμια που διέλυσε μια ντουζίνα χώρες και μέρος αυτού αποτελούν και οι λάθρο που τώρα τρώμε στην μάπα εμείς.. .

Ε τώρα κατάλαβες γιατί κάποιοι συμπαθούν τον Ομπάμια;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
κ πρεπει να παραδεχτουμε οι γενοιμενπο μετα το 1970 εφαγαν στη μαπα ολα τα σκατα της ελλαδος στα πιο δημιουργικα τους χρονια και ακομα και σε αυτη τη κριση οπως λεν πολλοι φερθηκαν υπευθυνα

τωρα για εκτελεσεις των 10 κ γερων στα δεκα μετρα οποιος το λεει κ το πιστευει ειναι αμοιβαδα διοτι αλλο ναιστικη εκτελεση και αλλο υπευθυνοτητα γερων

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.185
Πόντοι
3.346
Εμ εσεις φταιγατε. Επρεπε να του πειτε αφου απαξιωνεις τη φαση, να υποστεις και τις συνεπειες. Δεν σου φτιαχνουμε τιποτα.

Να τον εβλεπα μετα, στο πρωτο προστιμο τι θα εκανε.
Ρε μην σας κανουν ό,τι θελουν οι αλλοι.
Στο λεω και παραπανω..ηθελε απαγορευση μονο σε γερους και ασε ολους τους αλλους κανονικα.
και μετα ο καθενας στο σπιτι του ατομικη ευθυνη οπως σου λενε τωρα..δλδ εφοσον εχεις κλεισμενους τους γερους σου σπιτι παρε και τα δικα σου μετρα, ωστε αν εσυ το εχεις κολλησει να μην το μεταδωσεις και σε αυτους.

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Αν δεν εχεις δουλεια και λεφτα ψαχνεις και βρισκεις δουλεια και λεφτα.&-
Τρομερή κουβέντα.
Get rich or die tryin. Ένα πράγμα.
Το ζήτημα είναι Και οι συνθήκες να ευνοούν την ύπαρξη δουλειάς και ευκαιριών.  Το πως κάποιοι τα καταφέρνουν δεν σημαίνει τίποτα για το ποσοστό που δεν τα καταφέρνει.
Πάντα κάποιοι θα τα καταφέρνουν.

• Like
Αντιδράσεις: barock

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
Μπραβο μαστορα

Τωρα κατεβαζε και το σωβρακο και σκυψε
μαγκα μου ποοιος αλλος πολιτικος τοσα χρονια θα εκανε την κινηση ματ δλδ να αγοραζε τα στοματα των καναλιων δινοντας φρεσκο παραδακι!!

ηταν γατα σε αυτο παραδεξου το!!
9 καναλια τα εχει μαζι του--

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Στο λεω και παραπανω..ηθελε απαγορευση μονο σε γερους και ασε ολους τους αλλους κανονικα.
και μετα ο καθενας στο σπιτι του ατομικη ευθυνη οπως σου λενε τωρα..δλδ εφοσον εχεις κλεισμενους τους γερους σου σπιτι παρε και τα δικα σου μετρα, ωστε αν εσυ το εχεις κολλησει να μην το μεταδωσεις και σε αυτους.

Πως προεκυψε παγκοσμιως βεβαιοτητα, ειδικα την εποχη που ξεκινησε η καραντινα οτι ο ιος πληττει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μαγκα μου ποοιος αλλος πολιτικος τοσα χρονια θα εκανε την κινηση ματ δλδ να αγοραζε τα στοματα των καναλιων δινοντας φρεσκο παραδακι!!

ηταν γατα σε αυτο παραδεξου το!!
9 καναλια τα εχει μαζι του--

Δηλαδη ρε μαστορα βγαζεις το καπελο σε αυτον που ταισε τους νταβαντζηδες;;

Π@@τανα εισαι;;

Εκτος αν μας δουλευεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Τρομερή κουβέντα.
Get rich or die tryin. Ένα πράγμα.
Το ζήτημα είναι Και οι συνθήκες να ευνοούν την ύπαρξη δουλειάς και ευκαιριών.  Το πως κάποιοι τα καταφέρνουν δεν σημαίνει τίποτα για το ποσοστό που δεν τα καταφέρνει.
Πάντα κάποιοι θα τα καταφέρνουν.

Ειδικα οταν τριγυρω μας εχουν ριζωσει αλβανοι, ρωσσοι, σομαλοι, πακιστανοι κλπ κλπ και μπραβο τους και μαγκια τους ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ.

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Το γεγονός ότι απαγόρευση της κυκλοφορίας σε άνω των 65 που λες το εφάρμοσαν κάποιες χώρες σαν την Τουρκία και την Ρωσία και ότι και ακόμα και αυτές επέβαλαν τελικά και αλλά μέτρα σε βάζει σε σκέψεις?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
Δηλαδη ρε μαστορα βγαζεις το καπελο σε αυτον που ταισε τους νταβαντζηδες;;

Π@@τανα εισαι;;

Εκτος αν μας δουλευεις
ρε μαγκα μου εγω δουλευω εσενα ή τα καναλια εμας που εχω 9 ελευθερα καναλια και ειναι ολα φερεφωνα του κουλη!!

κ εκει που περσυ εβλεπα σκαι για να τσακιστει ο τσιπρας ξαφνικα φετος δεν μπορω να κατσω ουτε λεπτο να δω σκαι

ετσι δε λειτουργουν σωστα τα μμε διχωςνα υπαρχει αντιπολιτευτικο καναλι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Το γεγονός ότι απαγόρευση της κυκλοφορίας σε άνω των 65 που λες το εφάρμοσαν κάποιες χώρες σαν την Τουρκία και την Ρωσία και ότι και ακόμα και αυτές επέβαλαν τελικά και αλλά μέτρα σε βάζει σε σκέψεις?

Για να τον βαλει κατι σε σκεψεις πρεπει να εχει τον ανθρωπινο μηχανισμο που παραγη σκεψεις.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Μπραβο μαστορα

Τωρα κατεβαζε και το σωβρακο και σκυψε

Ρε παιδι απο τους ηδη υπαρχοντες πολιτικους ποιος πιστευεις οτι θα τα καταφερνε καλυτερα δεν μας λες ομως!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
ρε μαγκα μου εγω δουλευω εσενα ή τα καναλια εμας που εχω 9 ελευθερα καναλια και ειναι ολα φερεφωνα του κουλη!!

κ εκει που περσυ εβλεπα σκαι για να τσακιστει ο τσιπρας ξαφνικα φετος δεν μπορω να κατσω ουτε λεπτο να δω σκαι

ετσι δε λειτουργουν σωστα τα μμε διχωςνα υπαρχει αντιπολιτευτικο καναλι

Τυπε το εχεις καταλαβει το αυτογκολ σου να υποθεσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom