Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Φαντασου δηλαδη με ποιον τροπο σκεφτεσαι, που πιστευεις οτι βρεθηκε εστω και ΕΝΑΣ να διαβασει σεντονι-αντιγραφη απο το..πενταποσταγμα.

Φαηλο, πενταποσταγμα, Χίο, χρυσαυγιτες.
Αυτες ειναι οι πηγές σου.
Ευτυχως δεν υπαρχει αλλος πασόκος εδω μεσα να σε κραξει οτι κάνεις κακο στο κομμα.
Γκολντεν λεω να στηριξω κι εγω Τζονυ....μ εχει πεισει...γνωμη σου.... :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εδώ έχει βουήξει ο τόπος που οι ΗΠΑ πλέον ΕΠΊΣΗΜΑ κατηγορούν την Κίνα ότι ειπε ψέματα για την προέλευση του ιού με δεκάδες από χτές άρθρα να το αναπαράγουν. Κανείς δεν άκουσε ή διάβασε τίποτα;;;;
Οι ΗΠΑ ας προσεχαν.
Με τον γελοίο που εχουν επικεφαλης, κανενας δεν παιρνει πλεον στα σοβαρα οποιαδηποτε επισημη θεση των ΗΠΑ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.896
Πόντοι
19.795
Φαντασου δηλαδη με ποιον τροπο σκεφτεσαι, που πιστευεις οτι βρεθηκε εστω και ΕΝΑΣ να διαβασει σεντονι-αντιγραφη απο το..πενταποσταγμα.

Φαηλο, πενταποσταγμα, Χίο, χρυσαυγιτες.
Αυτες ειναι οι πηγές σου.
Ευτυχως δεν υπαρχει αλλος πασόκος εδω μεσα να σε κραξει οτι κάνεις κακο στο κομμα.
Ποσα του δινεις για καθε ποσταρισμα που κανει, τυπε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσπαγα το κεφαλι μου τι μου θυμιζει ο Raoult

Ειναι ιδιος με εκεινον τον τρελο επιστημονα που μελετουσε τους εξωγηινους στο Independence Day

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
o ιος δημιουργηθηκε ειτε τεχνητα ειτε απο μεταλλαξη στην κινα και διαθοθηκε απο εκει και ενω στις 3 φεβρουαριου η υπολοιπη κιναα εκελισε την επαρχια γιουχαν οδικως και με πτησεις με δολο αφηνε πτησεις απο υοοχαν για ευρωπη αμερικη μεσω αλλων ασιατικων αεροδρομιων αποκρυπτντας στοιχεια

πλεον κανει εμπαττγκο σε δυτικα πριοιοντα και αγοραζει τροφιμα απο υπολοιπο κοσμο καθως και πρωτες υλες απο οπουδηποτε εκτος απο ευρωπη και βορ αμερικη

γαμω τους κιτρινιαρηδες τους

πχ στματησε να εισαγει ελειολαδο απο ελλαδα ιταλια ισπανια μιαι αγοραζει απο χιλη αργεντινη ωστε να βυθισει την οικονομια της ευρωπης ακομια πιο βαθια
το ιδιο κανει κ σε αλλα προιοντα!!!

ας μας γινει μαθημα αυτο τουλαχιστον οτι ανηκουμε στη δυση --σα δημιουργος του δυτικου πολιτισμου--και κινεζοι ρωσσοι  κ τετοιες μαλακιες εινααι στη σφαιρα της φαντασιας μας

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Ειδες τύπε, δεν υπολογισαν οτι θα τους αντιληφθεις

Μην το παιρνεις προσωπικα δεν σου θιξαμε τον κουλη

Απλα εχω μιλησει με 100 ανθρωπους κι αυτοι με 100 αλλους ο καθενας και δεν εχω ακουσει εναν γνωστο γνωστου να εχει νοσησει  :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Απλα εχω μιλησει με 100 ανθρωπους κι αυτοι με 100 αλλους ο καθενας και δεν εχω ακουσει εναν γνωστο γνωστου να εχει νοσησει  :think:

Ειδες ποσο καλη δουλεια εκανε ο κουλης? Δε νοσησε κανεις στο περιβαλλον σου :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Aυτο δεν θελαμε?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
o ιος δημιουργηθηκε ειτε τεχνητα ειτε απο μεταλλαξη στην κινα και διαθοθηκε απο εκει και ενω στις 3 φεβρουαριου η υπολοιπη κιναα εκελισε την επαρχια γιουχαν οδικως και με πτησεις με δολο αφηνε πτησεις απο υοοχαν για ευρωπη αμερικη μεσω αλλων ασιατικων αεροδρομιων αποκρυπτντας στοιχεια

πλεον κανει εμπαττγκο σε δυτικα πριοιοντα και αγοραζει τροφιμα απο υπολοιπο κοσμο καθως και πρωτες υλες απο οπουδηποτε εκτος απο ευρωπη και βορ αμερικη

γαμω τους κιτρινιαρηδες τους

πχ στματησε να εισαγει ελειολαδο απο ελλαδα ιταλια ισπανια μιαι αγοραζει απο χιλη αργεντινη ωστε να βυθισει την οικονομια της ευρωπης ακομια πιο βαθια
το ιδιο κανει κ σε αλλα προιοντα!!!

ας μας γινει μαθημα αυτο τουλαχιστον οτι ανηκουμε στη δυση --σα δημιουργος του δυτικου πολιτισμου--και κινεζοι ρωσσοι  κ τετοιες μαλακιες εινααι στη σφαιρα της φαντασιας μας

Τυπε μην ξεχνας το σανο των κυβερνησεων για την επενδυση των κινεζων στο λιμανι

Παρελειψαν να εξηγησουν οτι φορτωνοντας την ευρωπη με τις κινεζικες παπαριες ενισχυουν την ανεργια και αποβιομηχανιση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τυπε μην ξεχνας το σανο των κυβερνησεων για την επενδυση των κινεζων στο λιμανι

Παρελειψαν να εξηγησουν οτι φορτωνοντας την ευρωπη με τις κινεζικες παπαριες ενισχυουν την ανεργια και αποβιομηχανιση
Α δηλαδη αν δεν επενδυαν οι κινεζοι στον Πειραια, δεν θα ειχε γεμισει ο πλανητης κινεζικα προϊόντα

Ο Πειραιας τα εκανε ολα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
η πολιτικη κατα του εχθρου που λεγεται πλεον κινα εινααι  κ πρεπει ναα ειναι κοινη ευρωπαικη κ βοορ αμερικανικη πολιτικη κατα των yellow bastards lol

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
η πολιτικη κατα του εχθρου που λεγεται πλεον κινα εινααι  κ πρεπει ναα ειναι κοινη ευρωπαικη κ βοορ αμερικανικη πολιτικη κατα των yellow bastards lol
Eγω κοινη πολιτικη εναντιον οποιουδηποτε μαζι με τις ΗΠΑ, οσο ηγειται αυτών ενας ηλιθιος, δεν γουσταρω

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Στο μεταξυ τα γαμημενα βοθροκαναλα και οι ΑΡΔ πηραν 20 μυρια ως τωρα απ το μπασταρδι, αλλα και καλα τα κοινωνικα μνμτα λενε οτι ειναι δωρεαν και βαζουν και καρτα στην αρχη....
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

Εχουν γινει αυτες οι κουβεντες δεν θα επανελθουμε

Εφοσον ομως βαλαμε τη ζωη των 80 αρηδων πιο πανω απο τις δουλειες και τη διαβιωση των 30αρηδων θα πρεπε να μοιραστουν και οι συνεπειες

Ειναι ηθικο ο 80αρης να συνεχισει να λαμβανει ακεραια τη συνταξη οταν το γκαρσονι, ο ξενοδοχουπαλληλος, η αεροσυνοδος κλπ δεν θα χουν να φανε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχουν γινει αυτες οι κουβεντες δεν θα επανελθουμε

Εφοσον ομως βαλαμε τη ζωη των 80 αρηδων πιο πανω απο τις δουλειες και τη διαβιωση των 30αρηδων θα πρεπε να μοιραστουν και οι συνεπειες

Ειναι ηθικο ο 80αρης να συνεχισει να λαμβανει ακεραια τη συνταξη οταν το γκαρσονι, ο ξενοδοχουπαλληλος, η αεροσυνοδος κλπ δεν θα χουν να φανε?
Δηλαδη τι εννοεις ρε τύπε, οτι πρεπει να νιωθει ενοχές ο 80αρης επειδη δεν τον αφησαν να πεθανει? Και επειδη εζησε, πρεπει να τον τιμωρησουμε ως φταιχτη που επαθε υφεση η οικονομια? Τι ειναι αυτα?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
εγω το ειχα γραψει κυνικα οτι προτιμω να πεθανουν 50 χιλιαδες γεροι απο οτι 50 χιλιαδες νεεοι απο πεινα εξαθλιωση κακουχιες κλεισιμο επιχειρησεων και επιμενω διοτι πανω απο ολα οι νεοι αλλα εδω σε αυτη τη χωρα μια ζωη κοιτουσαν τις ψηφους τωβ συνταξιουχων κ ΔΥ

και μη βρεθει κανενς εξυπνος και πει οτι δεν θα πεθανουν τοσοι νεοι διοτι θ του απαντηω οτι κ μπορει ναα μην ειχαν πεθανει τοσοι πολλοι γεροι

αλλα τσπ η εκλειχθεισα κυβερνηση αποφασισε και ερχονται οι συνεπειες κ τυχεροι που αυτοι τη φοα δεν ειμαστε μονοι μας

βεβαια πολλοι νεοι παλι θα φυγουν εξωτερικο και εμεις μενουμε ελλαδ και σπιτι με τους προσφυγες της ισλαμαμπατ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Eγω κοινη πολιτικη εναντιον οποιουδηποτε μαζι με τις ΗΠΑ, οσο ηγειται αυτών ενας ηλιθιος, δεν γουσταρω

Εγώ και μόνο που βλέπω όλα τα ΜΜΕ και τα λόμπι της Αμερικής να είναι εναντίον του,τόσο τον συμπαθώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγω το ειχα γραψει κυνικα οτι προτιμω να πεθανουν 50 χιλιαδες γεροι απο οτι 50 χιλιαδες νεεοι απο πεινα εξαθλιωση κακουχιες κλεισιμο επιχειρησεων και επιμενω διοτι πανω απο ολα οι νεοι αλλα εδω σε αυτη τη χωρα μια ζωη κοιτουσαν τις ψηφους τωβ συνταξιουχων κ ΔΥ

και μη βρεθει κανενς εξυπνος και πει οτι δεν θα πεθανουν τοσοι νεοι διοτι θ του απαντηω οτι κ μπορει ναα μην ειχαν πεθανει τοσοι πολλοι γεροι

αλλα τσπ η εκλειχθεισα κυβερνηση αποφασισε και ερχονται οι συνεπειες κ τυχεροι που αυτοι τη φοα δεν ειμαστε μονοι μας

βεβαια πολλοι νεοι παλι θα φυγουν εξωτερικο και εμεις μενουμε ελλαδ και σπιτι με τους προσφυγες της ισλαμαμπατ

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι αν ειχαμε επιλεξει να μην κλεισει τιποτα και να πεθανουν απλως 50-60 χιλιαδες γεροι, η οικονομια θα συνεχιζε σαν να μην τρεχει τιποτα.

Συγνωμη αλλά αυτο ειναι νηπιακη σκεψη.
Το να πεθανει 60 χιλιαδες κοσμος, εστω γεροι, δεν ειναι κατι που περναει ετσι. Ούτε θα γινοταν "σαν να μην τρεχει τιποτα". Ο χαμος, το μπαχαλο και η διαλυση που θα επερχοταν στα παντα, μονο την οικονομια δεν θα ευνοουσε.

Αντιθετως ΤΩΡΑ η οικονομια μπορει να επανεκκινησει με σωστες προυποθεσεις και χωρις κοινωνικη αναταραχη που θα ειχαν επιφερει τοσοι θανατοι.

Αυτο το επιχειρημα "προτιμησατε να ζησουν οι γεροι και να πεθανει η οικονομια" παιζει να ειναι το πιο ηλιθιο επιχειρημα της δεκαετιας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ και μόνο που βλέπω όλα τα ΜΜΕ και τα λόμπι της Αμερικής να είναι εναντίον του,τόσο τον συμπαθώ.
Το οτι τον συμπαθεις εσυ, μου επιβεβαιωνει οτι ορθα τον σιχαινομαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom