Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Εν τω μεταξύ έχω κάνει ορθογραφικάρα και κανένας δεν την έπιασε.

Ιδιαίτερα από αυτούς που μου την έχουνε στημένη.
δείχνουμε επιείκεια, άλλωστε ένας απλός φιλόλογος είσαι (είσαι όντως ή μ...ες του Λαδακη; ) δεν είσαι όπως ο μέσος υπερεπιστήμονας του μπου.κομ με τα δέκα+ πτυχία  :grin:

εγω ενα θα σου πω

εχουμε τον θεο μαζι μας
ΟΚ αλλά ποιόν θεό από όλους δε μας λες, μη κάνω τσάμπα προσευχές

Ο συγκεκριμένος, έχει κατακεραυνώσει, όσους δεν έχουν ανάλογες θετικές σπουδές, αλλά ΤΟΛΜΟΥΝ να εκφράζουν άποψη.
Βέβαια όπως αποδείχθηκε δεν ξέρει να κάνει απλές αριθμητικές πράξεις, αλλά αραδιάζει τις βλακείες του, όπως η παραπάνω,, η ανοσία στα βακτήρια κλπ.

Λαδάκη μην απαντήσεις με τις φωτό του διπλώματός σου, έγινες μονότονος πια.

έχει βάλει όντως φωτό από δίπλωμα; σε ποιά σελίδα ;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Πριν απο λιγη ωρα με σταματησε μπλοκο της αστυνομιας και λεω θα τσεκαρουν βεβαιωση..ανοιγω παραθυρο και μου λεει απο δευτερα να βαλεις μασκα..μεσα στο αυτοκινητο του λεω..ναι μου ειπε και ουτε κοιταξε αν ειχα βεβαιωση η μνμ και εφυγα.
Τωρα ακουω οτι αναιρουν παλι καποια πραγματα που ειχαν πει για το που θα φοραμε την μασκα και απο υποχρεωτικη γινεται προαιρετικη. :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Θα υπαρξει μια εξαιρεση για τους ηλιθιους...αυτοι θα μπορουν να κυκλοφορουν ελευθερα χωρις μασκα μπας και κολλησουν τιποτα και μειωθει το ποσοστο αμοιβαδιασης σε αυτη τη χωρα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ναναι καλα τα 30 περιπου εκατομυριακια που εδωσε ο κυριακος στα καναλια "για την ενημερωση του κορονοιου"

Ευτυχως μαστορα που ψηφισες κουλη για να φυγει ο κατσαπλιας

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Πριν απο λιγη ωρα με σταματησε μπλοκο της αστυνομιας και λεω θα τσεκαρουν βεβαιωση..ανοιγω παραθυρο και μου λεει απο δευτερα να βαλεις μασκα..μεσα στο αυτοκινητο του λεω..ναι μου ειπε και ουτε κοιταξε αν ειχα βεβαιωση η μνμ και εφυγα.
Τωρα ακουω οτι αναιρουν παλι καποια πραγματα που ειχαν πει για το που θα φοραμε την μασκα και απο υποχρεωτικη γινεται προαιρετικη. :S
Τύπε ούτε ο ίδιος ο Χαρδαλιάς με τον Τσιόδρα δεν ξέρουν τι θα ισχύσει τελικά με τις μάσκες. Κάθε μέρα ανακοινώνουν και κάτι διαφορετικό για να φανεί ότι υπάρχει συνεχής αξιολόγηση και κάποιου είδους σχέδιο.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Μόλις πριν λιγο βγήκε ανακοίνωση. Υποχρεωτική χρήση μάσκας από το κοινό στα ΜΜΜ, σε ανελκυστήρες και σε νοσοκομεία. Στα υπόλοιπα μέρη, προαιρετική η χρήση μάσκας(από το κοινό).

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Tυπε αστεια πραγματα αν περιμενουν οτι καποιος χαμηλομισθος ή χαμηλοσυνταξιουχος που ζει με 500 και 600 ευρω τον μηνα και στο σουπερ μαρκετ ψωνιζει  απο το φυλλαδιο για να γλυτωσει μερικα λεπτα θα δινει 1 ευρω την ημερα για μασκα , θα παρει μια και θα την φοραει μερες. :S :S :S

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Τύπε ούτε ο ίδιος ο Χαρδαλιάς με τον Τσιόδρα δεν ξέρουν τι θα ισχύσει τελικά με τις μάσκες. Κάθε μέρα ανακοινώνουν και κάτι διαφορετικό για να φανεί ότι υπάρχει συνεχής αξιολόγηση και κάποιου είδους σχέδιο.
Πεστο απλα..δεν ξερουν τι τους γινεται.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
γιατί είδατε εσείς να πωλούνται πολλές φθηνές μάσκες;
αναγκαστικά περιορίζεται η υποχρεωτικότητα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
μεχρι αυριο τυπε μπορει να ειναι υποχρεωτικη και στολη εξοδου  :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Tυπε αστεια πραγματα αν περιμενουν οτι καποιος χαμηλομισθος ή χαμηλοσυνταξιουχος που ζει με 500 και 600 ευρω τον μηνα και στο σουπερ μαρκετ ψωνιζει απο το σουπερ μαρκετ απο το φυλλαδιο για να γλυτωσει μερικα λεπτα θα δινει 1 ευρω την ημερα για μασκα  :S :S :S

Τυπε υπαρχουν και οι λυσεις με τις υφασματινες που μπορεις να τις χρησιμοποιησεις πολλες φορες...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Μόλις πριν λιγο βγήκε ανακοίνωση. Υποχρεωτική χρήση μάσκας από το κοινό στα ΜΜΜ, σε ανελκυστήρες και σε νοσοκομεία. Στα υπόλοιπα μέρη, προαιρετική η χρήση μάσκας(από το κοινό).
Ναι αυτο ακουσα..ενταξει περιμενε μεχρι το απογευμα μπορει να αλλαξουν γνωμη. :S

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.216
Πόντοι
20.686
Ξέρω στα παπαρια μας αλλά αποφασίσανε επιτέλους για τις μάσκες....
Υποχρεωτική για τους πολίτες μόνο σε ΜΜΜ και νοσοκομεία
Τις μονες μερες ισχυουν αλλα ,τις ζυγες αλλα .
Πως μπορει να σε πεισουν τι ειναι σωστο,οταν κατα που φυσαει ο ανεμος λεμε και διαφορετικα.
Σαν το τραγουδι του Ρεμου .Μπορει να μπω ,μπορει να βγω....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Πηρα και κανα δυο απλες μασκες σημερα..μου φαινεται οτι αν την πλυνεις και αυτην ενταξει θα ειναι  :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
Τις μονες μερες ισχυουν αλλα ,τις ζυγες αλλα .
Πως μπορει να σε πεισουν τι ειναι σωστο,οταν κατα που φυσαει ο ανεμος λεμε και διαφορετικα.
Σαν το τραγουδι του Ρεμου .Μπορει να μπω ,μπορει να βγω....
ναι αλλα ο χαρδαλιας "βουρκωσε" στον σροιτερ  :'( :'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom