tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.926
- Πόντοι
- 606
Για κάτι τέτοια δεν αλλάζω το μπου με τίποταΟ παππούς μου ακόμα διατείνεται ότι είχε βγει για γεωργικές εργασίες εκείνη την περίοδο και είχε λιποθυμήσει. Αποτέλεσμα του ραδιενεργού νέφους, που του το επιβεβαίωσαν και οι γιατροί.
ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Απόφαση στις 9 Ιουλίου 2002
]}
Application no. 42197/98
Salvetti vs Italy
The European Court of Human Rights, sitting on 9 July 2002
The Court considers that compulsory inoculations as non-voluntary medical treatments amount to an interference with the right to respect for private life as guaranteed by Article 8 § 1 (see Matter v. Slovakia judgment of 5 July 1999, § 64, unpublished).
Προσβάλλεται δηλαδή το δικαίωμα του άρθρου 8 παρ.1
της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Δνε ξέρω τυπε, στην Γερμανια πες το που πριν από κάτι μηνες ψήφισε νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της ιλαράς..
Επισης και σε άλλες 6-7 χώρες της ΕΕ υπαρχει νόμος για υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού...
Επίσης δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά εδώ και δεκαετίες ψηφίζονται νόμοι στην Ελλάδα γαι υποχρεωτικότητα εμβολιασμού (ένας νομίζω του 1960 για φυματίωση ή κάτι τέτοιο, ένας το 1998 για τα παιδιά πριν γραφτούν στα σχολεία κτλ), άσχετα που πρακτικά είναι κενό νόμου γιατί ενώ λένε ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός, εντούτοις δεν προβλέπουν ποινή...
υγ : ξεροεχυσα και με την λαδακειο διάκριση μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων... Πρώτη φορά ακούω ότι ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα προστατεύεται σε ενηλίκους αλλά όχι σε ανήλικους.. Πραγματική τομή στην νομική επιστήμη από τον Google expert Κώστα λαδακη...
Σου λέει αφού για τον ανήλικο δίνει τη συναίνεση ο γονέας του, άρα σε στο παιδί μπορεί ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός...
Απο δευτερα θα αρχισουν τα κλαματα ετσι κι αλλιώςΚανονισε Τακη ετσι πως τον πετσωσες εχθες να μας φυγει και να μην εχουμε με ποιον να γελαμε.
Oχι με τον Σαργκανη?οταν επιασε καβαλα τον Αγγελο με τον Σαραβακο
:S :S :S
με τα 30ρια και 35ρια δεν θα μπορεσουμε να φοραμε μασκα συντομα ειναι αδυνατον να κυκλοφορεις ολη μερα
μαλακα κικιλια μας εκαψες με την θωρακισμενη υγεια σου
Εντελώς ασχετο με τους εμβολιασμους αυτο.ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Απόφαση στις 9 Ιουλίου 2002
]}
Application no. 42197/98
Salvetti vs Italy
The European Court of Human Rights, sitting on 9 July 2002
The Court considers that compulsory inoculations as non-voluntary medical treatments amount to an interference with the right to respect for private life as guaranteed by Article 8 § 1 (see Matter v. Slovakia judgment of 5 July 1999, § 64, unpublished).
Προσβάλλεται δηλαδή το δικαίωμα του άρθρου 8 παρ.1
της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Εχω ρωτησει κατι στo νεο thread "Δικαστικα" που ανοιξα..Απαντησε μου εκεί pls..Εντελώς ασχετο με τους εμβολιασμους αυτο.
Εκει μιλαει για "non-voluntary medical treatments", δηλαδη οπως συμβαινει με τους Ιεχωβαδες που δεν δεχονται καποιες επεμβασεις ή αιμοληψια ή οσους κανουν απεργια πεινας και απαγορευεται η υποχρεωτικη σιτιση.
Ο εμβολιασμος δεν εμπιπτει σε αυτο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
Η ημιμαθεια (ή αλλιως η γνωση του google)ειναι χειροτερη της αμαθειας.
Ναι εχουμε ακουσει για τη ζεα τυπε,αλλη μια ιντερνετικη μπουρδα που καταπινετε αμασητη και προκαλει δυσπεψια στον εγκεφαλο :S
www.ellinikahoaxes.gr/2014/07/14/zea-zeia/]https://www.ellinikahoaxes.gr/2014/07/14/zea-zeia/[/url]
Σοβαρή πηγή κατέθεσες ρε φίλε, γιατί δεν αναφέρει ποιοι το πρωτοανεφεραν στα βιβλία τους; Ο κ. Χου κι ο κ. Βου;
''αυτό αφορούσε την Ζειά ή μήπως απλά κάποια ποικιλία σίτου που δεν απέδιδε στρεμματικά και λόγω του γεγονότος πως ο λαός την εποχή εκείνη πεινούσε έπρεπε να βρεθεί μια λύση για να τραφεί ο κόσμος και στράφηκαν σε πιο αποδοτικές ποικιλίες σίτου;''
Αυτό που παραδέχεται ο συντάκτης είναι η μόνη αλήθεια, ή μήπως δεν συμβαίνει σήμερα να ελαχιστοποιείται η θρεπτική αξία των τροφών για χάρη της υπερπαραγωγής με σκοπό να θρέψει τον υπερπληθυσμό της γης;
εχεις διανοηθει πως ειναι να κυκλοφορεις σε θερμοκρασιες 30-35? για να σε δω και πες μου μεταπωπω γκρίνια χωρίς λόγο.
σε άλλες χώρες είχαν εκατόμβη νεκρών, εδώ σε ενοχλεί που θα φοράς μάσκα και ρίχνεις ευθύνες στον κικίλια. τι καλύτερο μπορούσε να γίνει;
εχεις διανοηθει πως ειναι να κυκλοφορεις σε θερμοκρασιες 30-35? για να σε δω και πες μου μετα
εδω με 25 δεν μπορεις θα μπορεσεις με 30ρια?
«Στα σούπερ μάρκετ η μάσκα είναι υποχρεωτική για τους εργαζομένους όχι για τους πελάτες, ωστόσο θα υπάρχει αυστηρή σύσταση για τη χρήση της. Το απόγευμα θα ξεκαθαρίσουμε περισσότερα για τις μάσκες.»
]