iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Πηρα και κανα δυο απλες μασκες σημερα..μου φαινεται οτι αν την πλυνεις και αυτην ενταξει θα ειναι
Πηρα και κανα δυο απλες μασκες σημερα..μου φαινεται οτι αν την πλυνεις και αυτην ενταξει θα ειναι
οι περισσοτεροι βρωμιλοι αν τις βαζουνε το βραδυ στις καλτσες τους το πρωι δε θα πλησιαζει τιποτα :SΠηρα και κανα δυο απλες μασκες σημερα..μου φαινεται οτι αν την πλυνεις και αυτην ενταξει θα ειναι
Ε ναι ρε φιλε ηδη ξοδεψα 6 ευρω και αυτοι δεν αποφασισαν ακομα που θα της φοραμε. :S
στο γήπεδο τυπε!Ε ναι ρε φιλε ηδη ξοδεψα 6 ευρω και αυτοι δεν αποφασισαν ακομα που θα της φοραμε. :S
σοβαρότατη είναι και πάρα πολύ έγκυρη.
βάλε και και εσύ τώρα πηγή για αυτό που έγραψες στο τέλος και στο έχω τονίσει.
Ε ναι ρε φιλε ηδη ξοδεψα 6 ευρω και αυτοι δεν αποφασισαν ακομα που θα της φοραμε. :S
Στη ληστεια man.Ε ναι ρε φιλε ηδη ξοδεψα 6 ευρω και αυτοι δεν αποφασισαν ακομα που θα της φοραμε. :S
Θα υπαρξει μια εξαιρεση για τους ηλιθιους...αυτοι θα μπορουν να κυκλοφορουν ελευθερα χωρις μασκα μπας και κολλησουν τιποτα και μειωθει το ποσοστο αμοιβαδιασης σε αυτη τη χωρα.
Α! Καλα εχει να γίνει της ληστείας το κάγκελο τώραΣτη ληστεια man.
Και δες λιγάκι το άμεμπτο σαιτ hoaxes, ποιος το χρηματοδοτεί; Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες. Κι εγώ το διαβάζω, όπως και όλα τα σαιτ, το ινδιμιντια και άλλα. Αν δεν τα διαβάσεις όλα τότε πέφτεις θύμα της προπαγάνδας.
Ανάφερα για το εμβόλιο της γρίπης. Για τα υπόλοιπα εμβόλια και την αποτελεσματικότητα τους δεν γνωρίζω, μπορείς να το ψάξεις άμα θες.Υπαρχουν καποια πραγματα που δε γινεται να ισχυουν ολα μαζι ταυτοχρονα. Πχ οτι θα εμβολιαστουμε και θα επιστρεψουμε στη κανονικοτητα αλλα ταυτοχρονα θα νοσουμε γιατι δε θα μας πιανει ολους. Ή οτι τα εμβολια εχουν αφανισει ασθενειες που υπηρχαν για αιωνες αλλα ταυτοχρονα δεν δουλευουν ετσι αφου μπορει και να νοσησουν οσοι τα κανουν - αρα πως εξαφανισθηκαν οι ασθενειες?
Καταλαβαινεις το παραλογο του ολου πραγματος.
μια γειτονισα εφτιαξε μασκες απο παλια βρακια, ηθελε να μας δωσει κιολας,Ε ναι ρε φιλε ηδη ξοδεψα 6 ευρω και αυτοι δεν αποφασισαν ακομα που θα της φοραμε. :S
Σαραντάκος και «Ελληνικά Hoaxes» – Τα πραγματικά hoaxes του διαδικτύου
Σε καταγγελία κατά του αρχισυντάκτη των «Hoaxes»[*] κ. Αλικάκου, για μεροληπτικές αναρτήσεις υπέρ της ΝΔ προχώρησε ο μέχρι πρότινος (εξωτερικός) συνεργάτης Ν. Σαραντάκος.
επιτυχημενη διαχειριση απο επιτελειο Κουλη,δηλαδη αμα ησαντο ακομα οι εαμοβουλγαροι πάνω ποσο πιο πουτάνα θα τα ειχαν κάνει?Για τις επομενες ωρες ισχυει αυτο , update με αλλαγες αυριο, την Δευτερα θα δουμε το τελικο δοκιμαστικο, την Τριτη ερχεται το τελικο προσωρινο, την Τεταρτη το τροποποιημενο τελικο την Πεμπτη βλεπουμε.
Το "ellinika hoax", σε γενικές γραμμές είναι ένα χρήσιμο site και χρειάζεται την εποχή που ζούμε.Σαραντάκος και «Ελληνικά Hoaxes» – Τα πραγματικά hoaxes του διαδικτύου
Σε καταγγελία κατά του αρχισυντάκτη των «Hoaxes»[*] κ. Αλικάκου, για μεροληπτικές αναρτήσεις υπέρ της ΝΔ προχώρησε ο μέχρι πρότινος (εξωτερικός) συνεργάτης Ν. Σαραντάκος.
γριπη φετος ξεκινησε 3-4 μηνες πιο μπροστα και εχει 450.000-1.200.000 νεκρουςΠαγκοσμιως στις 2 Μαρτιου ειχαμε 3.117 νεκρους ,νομιζω περιπου οι 2.000 ηταν στην Κινα μεχρι τοτε
Σημερα 2 Μαιου εχουμε μεχρι τωρα 240.334
Μεσα σε ενα διμηνο 237.000+ νεκροι με σχεδον ολο τον πλανητη σε αυστηρη καραντινα τον τελευταιο εναμιση μηνα
Μια απλη γριπη ειναι κατα τους ψεκασμενους ... :S
γιατι τα νουμερα λενε οτι τελευταια οι νεκροι του κορονοιου μειωνονται εκει που ειχαν φτασει τους 8.000 ανα ημερα πριν 2 βδομαδες τωρα ειναι στους 5.000 ανα ημερα.
www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/#daily-deaths]https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/#daily-deaths[/url]