skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 216
[size=20pt]Αποκλείεται [/size] τιμολόγιο να μην πληρώθηκε στο τρίμηνο που ορίζει ο νόμος.
Γελάσαμε κι απόψε...
[size=20pt]Αποκλείεται [/size] τιμολόγιο να μην πληρώθηκε στο τρίμηνο που ορίζει ο νόμος.
Κλινική δοκιμή (που προϋποθέτει θεραπεία με placebo) ΔΕΝ έγινε στην Ελλάδα. Αυτό που έγινε ήταν χορήγηση σε μικρό αριθμό ασθενών σε ένα (απο όσο ξέρω) νοσοκομείο του remdesevir. Ο Σύψας τα έλεγε στον ΣΚΑΙ κάπου μέσα Μαρτίου.
καλα τυπε, ας μην ειχε μπλοκα στα διοδια με 300 ευρω προστιμο και αφαιρεση πινακιδων 60 ημερες και θα βλεπες πειθαρχια στις εθνικες Πασχα και πρωτομαγιά :S
Τι εννοείς ως placebo? Δεν μπορεί να είναι άλλου είδους θεραπεία το placebo?
Π
Μπορεί ναί. Αν κατάλαβα καλά δεν συμφωνείς με την άποψή μου για τη διεξαγωγή κλινικής δοκιμής; Αν έχεις παραπάνω στοιχεία δώσε. Εξάλλου γι αυτό μπαίνω, να ενημερώνομαι.
Μπα δυστυχώς υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν κλείσανε με τους ΚΑΔ που δεν έδιωξαν το προσωπικό και που δεν πήραν κανένα 800άρι...και λειτουργούν με τις καλοκαιρινές άδειες και προσωπικό ασφαλείας.
Είναι πολλές δεν είναι λίγες.
κουλης σε λιγο στη βουλη,
ερχεται ο λογαριασμος
τιποτα δεν θα νοικιαστει τσαμπεξ...γι αυτο ειμαι απολυτα σιγουρος και θα το δουμε ολοι συντομα...εξηγουμε...ολα τα μεγαλα ξενοδοχεια ΔΕΝ θα ανοιξουν...ειναι αυτοκτονια να ανοιξουν με τα μετρα...οποτε τα μικρα που θα ανοιξουν θα εχουν αναλογικα αυξημενη ζητηση....αν βαλουμε στην εξισωση οτι πολλοι θα θελουν να φυγουν για να ξεσκασουν μετα το 50μερο χουνερι εγκλεισμου ,τα πραγματα συνηγορουν στο γεγονος οτι τα λιγα ανοικτα θα τυχουν των ιδιων ισως και πιο αλμυρων χρεωσεων...Αν οχι 100 τοις 100, σιγουρα 80 τοις 100. Καποιοι θα επωφεληθουν, να κανουν σχεδον τσαμπα διακοπες σε βιλες και σε πολυτελη μικρα ξενοδοχεια, που συντηρουνται ειτε απο τους ιδιοκτητες τους και τις οικογενειες τους, ειτε με πολυ λιγο προσωπικο, που θα τα νοικιασουν σχεδον τσαμπα.
τιποτα δεν θα νοικιαστει τσαμπεξ...γι αυτο ειμαι απολυτα σιγουρος και θα το δουμε ολοι συντομα...εξηγουμε...ολα τα μεγαλα ξενοδοχεια ΔΕΝ θα ανοιξουν...ειναι αυτοκτονια να ανοιξουν με τα μετρα...οποτε τα μικρα που θα ανοιξουν θα εχουν αναλογικα αυξημενη ζητηση....αν βαλουμε στην εξισωση οτι πολλοι θα θελουν να φυγουν για να ξεσκασουν μετα το 50μερο χουνερι εγκλεισμου ,τα πραγματα συνηγορουν στο γεγονος οτι τα λιγα ανοικτα θα τυχουν των ιδιων ισως και πιο αλμυρων χρεωσεων...
μετρο στηριξης για τον μητσοτακη ειναι και η εκπτωση 40% του ενοικιου, πολυ γελιο, λες και ολοι οι ιδιοκτητες ειναι βουλευτες με 120 ακινητα ο καθενας, ε ρε ξεφτιλικια
Απορώ πώς δεν κατηγόρησαν ακόμη εμάς ότι τους μεταδώσαμε τον ιόΤΟΥΡΚΙΑ: «Οι ομοφυλόφιλοι φταίνε για τον κοροναϊό»
evet evet (ναι ναι)