Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Φίλε υπάρχει περίπτωση να σου πούνε ότι μόνο με το εμβόλιο αποκτάς ανοσία. Θα βγάλουν 2-3 μελέτες που το αποδεικνύουν. Ενώ με τη φυσική νόσηση δεν θα υπάρχει μελέτη που να το αποδεικνύει άρα θα θεωρείσαι επικίνδυνος.

Το σενάριο καταστολής των ατομικών ελευθεριών με το πρόσχημα του εμβολιασμού ακούγεται τραβηγμένο αλλά ο ΠΟΥ και οι κυβερνώντες μας, έχουν δώσει αρκετά δικαιώματα για να το υποθέσουμε και αυτό:

1. Πολλοί γνωστοί και με επιρροή άνθρωποι βγήκαν και είπαν ότι το φθινόπωρο θα επιστρέψει ο ιός ίσως και ισχυρότερος. Το είπε και ο Τσιόρδας αν το προσέξατε. (ακόμα και αν υπάρχει τρόπος να προβλεθφεί τι θα κάνει ο ιός, αυτά δεν λέγονται)

2. Ο Χαρδαλιάς μας λέει δημοσίως ότι δεν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα μέχρι να κάνουμε το εμβόλιο. Δεν είναι όμως  γιατρός. (έτσι του λένε να λέει από εκεί που παίρνει γραμμή μήπως;)

3. Ανησυχία μεγάλη από τον ΠΟΥ μην τυχόν και κάποιες χώρες βγάλουν διαβατήρια ανοσίας σε ασθενείς που ανάρρωσαν ή έχουν αντισώματα. (να υποθέσω ότι μόνο το εμβόλιο θα επιτρέπει τα "διαβατήρια ανοσίας")

4. Εμμονή με την ιχνηλάτηση - παρακολούθηση με ηλεκτρονικά μέσα. Διαστρωμάτωση των πολιτών σε επικίνδυνους - ασφαλείς. Περιορισμός ελευθεριών ανάλογα με το σκορ σε κάποιο point system.

Στη Δημοκρατία βλέπουμε καταδικασμένους μετά από την έκτιση της ποινής τους να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς διαχωριστικούς περιορισμούς. Είναι βασική αρχή της Δημοκρατίας αυτό και υπάρχει λόγος που γίνεται.

Πάνε καλά οι "άνθρωποι" ; Δηλαδη αν κανει ενα χρόνο το εμβόλιο έτσι θα πάμε ; Και πως είναι τόσο σίγουροι οτι θα βρεθεί το εμβόλιο ;

Εκτος αν το έχουν ηδη έτοιμο , άρα είναι και σιγουροι οτι θα βρεθει (παρουσιαστει) κάποια στιγμη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Πρώτον το ΜΙΑ ΧΑΡΑ εξαρτάται από το είδος της εργασίας του καθενώς. Άλλο εσύ που μπορεί πχ να εργάζεσαι από ένα γραφείο μόνος σου και άλλο εγώ που μπορεί να πηγαίνω σε 15 μέρη κάθε μέρα και να συναναστρέφομαι με 100 ανθρώπους.

Δεύτερον εγώ ξέρω ότι το καυτό νερό ΔΕΝ απολυμαίνει τον ιό αλλιώς θα μας έλεγαν τις σακούλες και τις κούτες αντί για χλωρίνες να τις απολυμαίνουμε με τον φούρνο μικροκυμάτων. Δεν το έχω δει πουθενά αυτό ούτε στο σαιτ της προστασίας του πολίτη ούτε σε κάποιο ξένο σαιτ.

Τέλος δεν θέλω να μου αλλάξει γνώμη κανένας όλες οι απόψεις καλές-κακές πρέπει να ακούγονται και ευτυχώς είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε και την τρίχα τριχιά...και στο κράτος να τα χώσουμε και άμα λάχει να μην χύνουμε με κάθε κίνηση της κυβέρνησης.

Πάντως ψάξε το καλύτερα για το καυτό νερό γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει δουλειά.

παρε 5-6 πλενομενες μασκες να τις αλλαζεις κάθε μερα…
με ένα απλο πλυσιμο με σαπουνι και πατημα με καυτο σιδερο, σκοτώνονται τα παντα..εξαλλου αν την μασκα την ξαναφορέσεις μετα από 3-4 μερες δεν υπαρχει ιος πανω της ουτε για δειγμα..

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.738
Πόντοι
216
Πρώτον το ΜΙΑ ΧΑΡΑ εξαρτάται από το είδος της εργασίας του καθενώς. Άλλο εσύ που μπορεί πχ να εργάζεσαι από ένα γραφείο μόνος σου και άλλο εγώ που μπορεί να πηγαίνω σε 15 μέρη κάθε μέρα και να συναναστρέφομαι με 100 ανθρώπους.

Δεύτερον εγώ ξέρω ότι το καυτό νερό ΔΕΝ απολυμαίνει τον ιό αλλιώς θα μας έλεγαν τις σακούλες και τις κούτες αντί για χλωρίνες να τις απολυμαίνουμε με τον φούρνο μικροκυμάτων. Δεν το έχω δει πουθενά αυτό ούτε στο σαιτ της προστασίας του πολίτη ούτε σε κάποιο ξένο σαιτ.

Τέλος δεν θέλω να μου αλλάξει γνώμη κανένας όλες οι απόψεις καλές-κακές πρέπει να ακούγονται και ευτυχώς είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε και την τρίχα τριχιά...και στο κράτος να τα χώσουμε και άμα λάχει να μην χύνουμε με κάθε κίνηση της κυβέρνησης.

Πάντως ψάξε το καλύτερα για το καυτό νερό γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει δουλειά.

Ρε φίλε μιλάμε για στοιχειώδη προστασία σταγονιδίων όχι για προστασία βιοχημικού πολέμου... Αν εργάζεσαι σε γραφείο μόνος δεν χρειάζεσαι καν μάσκα. Αν οι συνθήκες εργασίας είναι εξαιρετικά ανθυγιεινές και απαιτείς μεγάλη προστασία, ούτε η απλή χειρουργική σου κάνει. Και δηλαδή τι ήθελες ?  "Πηγαίνοντας σε 15 μέρη και συναναστρεφόμενος καθημερινά με 100 ανθρώπους" να σου χορηγήσει καμιά 100στή την ημέρα για να νοιώσεις "καλυμμένος" ? Ούτε στα γουέστερν δεν γίνονται αυτά...

Πλύσιμο για αρκετά λεπτά της ώρας σε καυτό νερό (πάνω από  60-70 βαθμούς) με απορρυπαντικό και μετά καλό σιδέρωμα εξασφαλίζει απολύμανση για αυτού του είδους τους ιούς - σεντόνια και ρούχα ανθρώπων που νοσούν έτσι πλένονται.
Άμα είσαι υποχόνδριος πρόσθεσε και χλωρίνη στο πλύσιμο να εξασφαλιστείς 100%.

Πολύ κακό για το τίποτα...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
μαγγες εβγαλε καμια ανακοινωση ο καθηγητης λεκλερ η ο δοκτωρ ξυδιας και την εχασα?  :think:

αφήνω τις αυθεντίες να σολάρουν προς το παρόν. όταν είναι θα σε ενημερώσω.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
με ένα απλο πλυσιμο με σαπουνι και πατημα με καυτο σιδερο, σκοτώνονται τα παντα..εξαλλου αν την μασκα την ξαναφορέσεις μετα από 3-4 μερες δεν υπαρχει ιος πανω της ουτε για δειγμα..
εγω αυτη που θα φοραω το σαββατο θα τη πηγαινω καθαριστηριο  :wanker:

ο οποίος

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
10
Πόντοι
1

Εσυ που φορας και σερβιετες θα εχεις δυο πραγματα να αλλαζεις την ημερα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καλά και στο πλυντήριο πλένονται το θέμα είναι εάν είναι χρηστικές μέσα στην μέρα πόσο καλές είναι σε σχέση με τις άλλες που τις πετάς.

Τη δύναμη την έχει ο καταναλωτής βέβαια αν πάνε άπατες οι μάσκες μιας χρήσης θα δεις πως θα πέσει η τιμή 100% σε 2 μέρες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
το σαι εχει νημα για καθε ποτε κανουν μπανιο μερικα μελη....
φανταστητε τι εχει να γινει με της μασκες....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Καλά και στο πλυντήριο πλένονται το θέμα είναι εάν είναι χρηστικές μέσα στην μέρα πόσο καλές είναι σε σχέση με τις άλλες που τις πετάς.

Τη δύναμη την έχει ο καταναλωτής βέβαια αν πάνε άπατες οι μάσκες μιας χρήσης θα δεις πως θα πέσει η τιμή 100% σε 2 μέρες.

νταξει καμια μασκα δεν είναι τελειως χρηστικη..ολες δυσκολα τις συνηθίζεις..αλλα και τι να κανεις, αμα πηγαίνεις εσυ σε 100 μερη την μερα, να αλλαζεις 100 μασκες την μερα??? :S
παρε μια πλενομενη την μερα, και όταν σκασεις, την κατεβάζεις, ριχνεις καμια ρουφηξιά τσιγαρο και μετα την ξαναφοράς...δεν εισαι και ο γιακουμπ να εχγειρησεις τον παπανδρεου ναπουμε..και κανα μικροβιο να φας, δεν χαλασε ο κοσμος... :hi:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ρε φίλε μιλάμε για στοιχειώδη προστασία σταγονιδίων όχι για προστασία βιοχημικού πολέμου... Αν εργάζεσαι σε γραφείο μόνος δεν χρειάζεσαι καν μάσκα. Αν οι συνθήκες εργασίας είναι εξαιρετικά ανθυγιεινές και απαιτείς μεγάλη προστασία, ούτε η απλή χειρουργική σου κάνει. Και δηλαδή τι ήθελες ?  "Πηγαίνοντας σε 15 μέρη και συναναστρεφόμενος καθημερινά με 100 ανθρώπους" να σου χορηγήσει καμιά 100στή την ημέρα για να νοιώσεις "καλυμμένος" ? Ούτε στα γουέστερν δεν γίνονται αυτά...

Πλύσιμο για αρκετά λεπτά της ώρας σε καυτό νερό (πάνω από  60-70 βαθμούς) με απορρυπαντικό και μετά καλό σιδέρωμα εξασφαλίζει απολύμανση για αυτού του είδους τους ιούς - σεντόνια και ρούχα ανθρώπων που νοσούν έτσι πλένονται.
Άμα είσαι υποχόνδριος πρόσθεσε και χλωρίνη στο πλύσιμο να εξασφαλιστείς 100%.

Πολύ κακό για το τίποτα...
Ρε φίλε εγώ μπορεί να είμαι εισοδηματίας και να αράζω στο σπίτι μου όλη μέρα και να μην έχω ανάγκη ούτε τις μάσκες ούτε τα 800άρια ούτε να υποστηρίξω κανένα καθεστώς.

Μην το προσωποποιείς...το κράτος πρέπει να την πέφτει σε κάθε προσπάθεια αισχροκέρδειας όταν πρόκειται για τέτοιες extreme καταστάσεις όπως ο ιός διαφωνείς? Έχεις καμιά πρεμούρα να απαντήσεις για λογαριασμό του κράτους?

Η ένσταση μου ξεκινάει από την στάση του υπουργού να υποστηρίζει την αύξηση των τιμών και από το ότι δεν έχασαν χρόνο να ανακοινώσουν το πρόστιμο.

Τώρα όλα τα άλλα για υποχόνδριους και για χλορίνες και τα στυλ ''και τι ήθελες να σου κάνουμε'' αφού το θέτεις έτσι...να μου πεις σε ποια υπηρεσία πρέπει να απευθυνθώ να σας κάνω το παράπονο μου εγγράφως  :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
νταξει καμια μασκα δεν είναι τελειως χρηστικη..ολες δυσκολα τις συνηθίζεις..αλλα και τι να κανεις, αμα πηγαίνεις εσυ σε 100 μερη την μερα, να αλλαζεις 100 μασκες την μερα??? :S
παρε μια πλενομενη την μερα, και όταν σκασεις, την κατεβάζεις, ριχνεις καμια ρουφηξιά τσιγαρο και μετα την ξαναφοράς...δεν εισαι και ο γιακουμπ να εχγειρησεις τον παπανδρεου ναπουμε..και κανα μικροβιο να φας, δεν χαλασε ο κοσμος... :hi:
Εγώ είμαι όλη μέρα σπίτι με πορνχαμπ ρε τύπε τι να πάθω? κάτι οδηγούς και κάτι πωλητές και κάτι λακέδες που τρέχουν όλη μέρα από δω και από εκεί λυπάμαι.

Και φυσικά αυτά τα φορουμς έχουμ φτιχτεί ακριβώς γιαυτό το λόγο...για να μπαίνει όποιος θέλει και να λέει αυτά που σκέφτεται. Όλες οι απόψεις δεκτές πρέπει να είναι.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Εγώ είμαι όλη μέρα σπίτι με πορνχαμπ ρε τύπε τι να πάθω? κάτι οδηγούς και κάτι πωλητές και κάτι λακέδες που τρέχουν όλη μέρα από δω και από εκεί λυπάμαι.

Και φυσικά αυτά τα φορουμς έχουμ φτιχτεί ακριβώς γιαυτό το λόγο...για να μπαίνει όποιος θέλει και να λέει αυτά που σκέφτεται. Όλες οι απόψεις δεκτές πρέπει να είναι.
εχεις να δεις μασκες κιτρινες και πρασινες απο τη μπιχλα τις επομενες μερες.. :vomit:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006

καλα δεν ειμαστε και στο τσερνομπιλ τυπε...φορα μια μασκα όταν πας σε καμια τραπεζα, και αμα κολλησεις κολλησες..τι να κανουμε τωρα... :-

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εχεις να δεις μασκες κιτρινες και πρασινες απο τη μπιχλα τις επομενες μερες.. :vomit:
Ε ναι γιατί είναι βέβαιο πως ο Βλάσης ο ντιλιβεράς μόλις πάει σπίτι μετά από 12ωρο στον καύσωνα με το μηχανάκι το πρώτο πράμα που θα κάνει είναι να απολυμάνει καλά καλά όλες τις μάσκες του και να τις απλώσει να στεγνώσουν για την άλλη μέρα...

βέβαια μέχρι χτες έδινε ακάποτες πίπες στο μεταξουργείο αλλά τώρα μετά από την προσπάθεια των μμε για τον εθνικό αγώνα ενημερώθηκε σωστά και πλέον τα κοιτάει αυτά... :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
καλα δεν ειμαστε και στο τσερνομπιλ τυπε...φορα μια μασκα όταν πας σε καμια τραπεζα, και αμα κολλησεις κολλησες..τι να κανουμε τωρα... :-
εγώ είμαι νέος ρε τύπε και να κολλήσω ντάξει κλάιν  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Ε ναι γιατί είναι βέβαιο πως ο Βλάσης ο ντιλιβεράς μόλις πάει σπίτι μετά από 12ωρο στον καύσωνα με το μηχανάκι το πρώτο πράμα που θα κάνει είναι να απολυμάνει καλά καλά όλες τις μάσκες του και να τις απλώσει να στεγνώσουν για την άλλη μέρα...

βέβαια μέχρι χτες έδινε ακάποτες πίπες στο μεταξουργείο αλλά τώρα μετά από την προσπάθεια των μμε για τον εθνικό αγώνα ενημερώθηκε σωστά και πλέον τα κοιτάει αυτά... :2funny:
:2funny:

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Like
125
Πόντοι
1
Να πανε να γαμηθούνε
Κάθομαι σπιτάκι μου

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Η μάσκα η η κάλυψη που θα βάλεις στο πρόσωπο σου είναι για να μην μεταδώσεις εσύ τον ιό στους άλλους, μέσω σταγονιδίων.
Άρα δεν είναι για να σε προφυλάξει από τους υπόλοιπους.
Για αυτήν την χρήση θέλεις φαντάζομαι μια εξειδικευμένη μάσκα. Όπου έγκειται στην δικιά σου επιλογή και δυνατότητα να προμηθευτείς.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
επισης να αναφερω οτι στη σταση του λεοφωρειου που ειναι μπροστα στο μαγαζι μου,πετανε συνεχεια μασκες και γαντια στο δρομο.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Η μάσκα η η κάλυψη που θα βάλεις στο πρόσωπο σου είναι για να μην μεταδώσεις εσύ τον ιό στους άλλους, μέσω σταγονιδίων.
Άρα δεν είναι για να σε προφυλάξει από τους υπόλοιπους.
Για αυτήν την χρήση θέλεις φαντάζομαι μια εξειδικευμένη μάσκα. Όπου έγκειται στην δικιά σου επιλογή και δυνατότητα να προμηθευτείς.

νταξει μεχρι καποιο βαθμο φανταζομαι προστατευει και εσενα η μασκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom