Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.958
Πόντοι
6.256
Οι παραγγελίες για τις πολυτελείς Ferrari ανέρχονται στο υψηλότερο επίπεδό τους, παρά την παγκόσμια κρίση του νέου κορωνοϊού, αναφέρει ο επικεφαλής της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.980
Πόντοι
5.006
Ε νταξ, δεν ζητησα και πτυχιο
Αλλά απο κατι κουβεντες που ειχαμε μαλλον πειστηκα οτι ηταν οντως

Καλα τυπε εσύ για να πηδηξεις, και αστροναύτης να σου έλεγε ότι ήταν, θα την πίστευες..

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
Οι παραγγελίες για τις πολυτελείς Ferrari ανέρχονται στο υψηλότερο επίπεδό τους, παρά την παγκόσμια κρίση του νέου κορωνοϊού, αναφέρει ο επικεφαλής της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

εγω τη δικιά μου θα την πάρω τον οκτώβρη

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Ναι τύπε επέλεξε να εκτεθεί...κάτι που δεν το κάναμε εμείς. Ούτε στον ιό (από το σπίτι γράφουμε) ούτε στην δημόσια εικόνα μας (δεν μπαίνουμε εδώ με το όνομα μας).

Μία φορά παρέθεσες την φωτογραφία της οκ είπες τη γνώμη σου...πρέπει να την παραθέσεις 2-3 φορές και να την κοροιδεύεις από κάτω? Οκ δικαίωμα σου έκανε το έγκλημα να δώσει τη φώτο της στο σαιτ...

Υπάρχουν πράγματα που δεν είναι παράνομα οκ και υπάρχουν και πράγματα που δεν είναι ευπρεπή. Δεν στο λέω επί προσωπικού απλά μου φαίνεται αδιανόητο. Αν ήταν η κόρη σου θα σου άρεσε να ανεβάζουν τη φώτο της στο μπουρδέλα.κομ και να την κοροιδεύουν?

Αν προσέξεις τα πόστ μου εγώ δεν την κοροϊδεύω - κάθε άλλο.

Τόνισα μάλιστα ότι έχει ένα ρομαντισμό και μια καθαρότητα στο βλέμμα που θα με έκανε να εκπλαγώ αν το ρεπορτάζ ήταν μιλημένο. Απλά βρήκαν ένα εμφανώς φωτογενές χαριτωμένο πρόσωπο και το δημοσίευσαν εκεί στο πρώτο θέμα.

Πάντως αξιέπαινη η ευαισθησία σου και σεβαστή πάνω σε αυτό το ζήτημα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346
Η μαριαννα ηταν μια που εκανε την φωτογραφο?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αρχιδοκαμπος τυπε...  :-
τόσα χρόνια περιμένω να γραφτεί στο μπου κάνα χωρισμένο μιλφάκι με λεφτά και μεζονέτα στη βουλιαγμένη αλλά αρχίδια ακριβώς όπως το λες... :'(

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• 555.jpg