yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.465
- Πόντοι
- 3.346
τοσες κοπελες περασαν απο το μπου. ολο και καποια θα εριξεμπαα,
στην υποδοχη τον εχουμε να καλωςοριζει μονο, κατα τ αλλα τζαμπα καιει η λαμπα
τοσες κοπελες περασαν απο το μπου. ολο και καποια θα εριξεμπαα,
Eιπα ηδη οτι δεν εννοω τη Μαριαννα
τοσες κοπελες περασαν απο το μπου. ολο και καποια θα εριξε
Καημενουλη μου...μπαα,
νομιζω δεν ειναι του στυλ του οι εκδιδομενες, μαλλον για πελατεια χωνεται στο μπου.τοσες κοπελες περασαν απο το μπου. ολο και καποια θα εριξε
Eιπα ηδη οτι δεν εννοω τη Μαριαννα
Η Μαριαννα ηταν εδω προ ολιγων ημερων με κλωνο
Το εχειΚαλη θυμαμαι ηταν..αλλα εχω χρονια που εχασα το φειςμπουκ της.
το εχει ακομα?
Προσπαθησα τύπε, δεν τα καταφερνουμε πανταΤυπε η Μαριάννα πριν αφρατεψει και γίνει σαν το αρκουδάκι της μισελεν ήταν καλό μουνι...κρίμα που δεν μπόρεσες να την φας..
Ποσο λιγο με ξερειςνομιζω δεν ειναι του στυλ του οι εκδιδομενες, μαλλον για πελατεια χωνεται στο μπου.
Νταξει λογικο.Εχει κοσμο το σαη, τοσες χιλιαδες μελη και επισκεπτες υπαρχουν.νομιζω δεν ειναι του στυλ του οι εκδιδομενες, μαλλον για πελατεια χωνεται στο μπου.
ορκο δεν παιρνω, για καληνυχτακια τον κοβω παντωςΕδώ σου λέει έχει παίξει Skype φάση να πούμε...ο γερογαμηκουλας...
Επεισόδιο με Ιερέα στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη: «Κουράστηκα, δεν μπορώ να λειτουργήσω» είπε σε αστυνομικό
]
Προσοχή στον διάλογο ...
ρε αυτος θα χει περισσοτερα πμ κι απ την χατζηΝταξει λογικο.Εχει κοσμο το σαη, τοσες χιλιαδες μελη και επισκεπτες υπαρχουν.
10.000 εχω, αλλά εχω διαγραψει περιπου άλλα τοσαρε αυτος θα χει περισσοτερα πμ κι απ την χατζη
Δεν τον κόβω για αναρχοτράγο.. :S :S :SΧαφιέδες όλου του κόσμου ενωθείτε - Για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία ...
Προσοχή στον διάλογο ...
Ορίστε , το ομολόγησες ότι το επίπεδό σου είναι ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ !
Σκάσε , επιτέλους ρε ντενεκεδο- λούγκρα ,
http://[URL unfurl="true"]www.gotfunnypictures.com/wp-content/uploads/2014/07/cookie-monster-bin.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny:
που
θα κρίνεις τους ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΥΣ !
Το επίπεδο σου είναι σαν τους τσατσούς στα μπουρδέλα !
Αμόρφωτοι, που ζαλίζουν αρχίδια ! :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
[b][size=50pt]ΕΡΩΤΗΣΗ: Είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ;;;[/size][/b]