troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.068
- Πόντοι
- 5.506
εισαι πολλα κιλα μαλακας....Ναι, επι μερες γινεται αιμοδοσια σε διαφορα σημεια με πρωτοβουλια του ΣΚΑΙ 100,3 και του "ολοι μαζι μπορουμε".
Με αρκετη επιτυχια κιολας
εισαι πολλα κιλα μαλακας....Ναι, επι μερες γινεται αιμοδοσια σε διαφορα σημεια με πρωτοβουλια του ΣΚΑΙ 100,3 και του "ολοι μαζι μπορουμε".
Κοίτα προσεκτικά τα μάτια της και την έκφραση του προσώπου - αν η φωτογραφία είναι πρόσφατη και επι του πεδίου, απλά χαίρεται που προσφέρει κάτι σε άλλους ανθρώπους.
Σιγά-σιγά θα μάθει κι αυτή ...
![]()
πως δεν εχει πεταχτει κανενας με ερωτησεις τυπου "ξερει κανεις πως κανουμε κονε"? :SΕγώ νομίζω είναι μαλακία να ανεβάζουμε ξανά και ξανά την φώτο μιας κοπέλας που πήγε εθελοντικά να βοηθήσει για να την χλευάσουμε η να την κρίνουμε με όποιον τρόπο :S
Εδω δεν υπαρχει νημα πεθαμενου-νης να μην τον βριζουνε, θα σεβαστουνε την ζωντανη;Εγώ νομίζω είναι μαλακία να ανεβάζουμε ξανά και ξανά την φώτο μιας κοπέλας που πήγε εθελοντικά να βοηθήσει για να την χλευάσουμε η να την κρίνουμε με όποιον τρόπο :S
και στα νοσοκομεία γίνεται...καλό θα ήταν να βλέπουμε περισσότερα τέτοια και λιγότερα κορνοκρούσματαΝαι, επι μερες γινεται αιμοδοσια σε διαφορα σημεια με πρωτοβουλια του ΣΚΑΙ 100,3 και του "ολοι μαζι μπορουμε".
αυριο τυπε θα χει πιο πολυ κοσμο απο καθε χρονια.
μιλαμε εκανε ο Χαρδαλιας εκκληση στο φιλοτιμο :-(
ηξερε οτι ζει στην Σαουδικη Αραβια της Ευρωπης αλλα δεν τολμησε :S :S :S
τακη εισαι σφαιρα με προλαβες :SΚάνα Instagram ξέρουμε?
Αμα βρουνε το ινστα. και εχει και τιποτα φωτο. απο παραλιες, αμεσως θα την ανοιξουν δικο της θεμα. :SΠού να ηξερε το κοριτσι οτι εγινε θεμα σε ενα μπουρδελοσαιτ
Εγώ νομίζω είναι μαλακία να ανεβάζουμε ξανά και ξανά την φώτο μιας κοπέλας που πήγε εθελοντικά να βοηθήσει για να την χλευάσουμε η να την κρίνουμε με όποιον τρόπο :S
τακη εισαι σφαιρα με προλαβες :S
Νομιζω αξιζει να ανοιχθεί νήμα για την συγκεκριμενη στις "ελληνιδες διασημες"
Η Δερμιτζακη δεν σου αρεσε και τοσο ε?Επέλεξε να εκτεθεί δημόσια - έχω δώσει ήδη το σχετικό λινκ άλλωστε - συνεπώς κατέστησε εαυτόν αντικείμενο κριτικής.
Κρίνω τον υπερβολικό τρόπο τρόπο παρουσίασης του ρεπορτάζ, προσωπικά την βρίσκω γλυκύτατη και συμπαθέστατη.
ελα μωρε και συ-Γινεται καπου αιμοδοσια αυτες τις μερες?
-Ναι, εγινε με πρωτοβουλια του ΣΚΑΙ και του ολοι μαζι μπορουμε
-Εισαι μαλακας
σιγα μη μας ξεφευγε, θα την κανουμε φιρμα εμεις, θα ξεκινησει σε μας με 150 + το ενα + το αλλοΕγώ νομίζω είναι μαλακία να ανεβάζουμε ξανά και ξανά την φώτο μιας κοπέλας που πήγε εθελοντικά να βοηθήσει για να την χλευάσουμε η να την κρίνουμε με όποιον τρόπο :S
Ε αφου εκανε ο ΣΚΑΙ? Τι να κανουμε τωρα?ελα μωρε και συ
αφου καταλαβες οτι ελεγε για τα χριστιανοουγκ και συ του απαντας κανει το σκαι
πατσαβουρακι ειναι τακη απλα σ εχει βαρεσει η καραντινα στο κεφαλι.Πολύ δυνατή γιατρινα τυπε... Μπουκαρω άνετα σε νοσοκομείο αναφοράς χωρίς μάσκα και γάντια...![]()
οκΕ αφου εκανε ο ΣΚΑΙ? Τι να κανουμε τωρα?
Κοιτα η αληθεια ειναι επειδης δεν εγινε ακομα δημοσιο προσωπο.. καλο ηταν να το σταματησουμε εδω.Επέλεξε να εκτεθεί δημόσια - έχω δώσει ήδη το σχετικό λινκ άλλωστε - συνεπώς κατέστησε εαυτόν αντικείμενο κριτικής.
Κρίνω τον υπερβολικό τρόπο τρόπο παρουσίασης του ρεπορτάζ, προσωπικά την βρίσκω γλυκύτατη και συμπαθέστατη.