Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αυτό εδώ το παρτάλι το έχουμε εμπιστευτεί να κάνει μάθημα στα παιδιά μας. :huh:

Πολυ ωραια
Αναμενω για τον κυριο αυτον τη συλληψη του και την ασκηση ποινικης διωξης σε πρωτη φαση

Και εν συνεχεια πειθαρχικη διωξη απο την υπηρεσια του

Για να τελειωνουμε με τις μαλακιες

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.866
Πόντοι
6.256
Τύπε αυτα γινανε το 2017
Γιατι ρε τυπε ειπα εγω οτι γινανε τωρα;

αργοτερα τυπε, οταν ειναι να παω για βραδυνο χεσιμο θα μελετησω Ραχηλ

Προσεξε τυπε μην σε πιασει καμμια ανεξελεγκτη διαρροια με αυτα που διαβασεις....

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Δεν θέλουμε ρε φίλε ένα τσιπάκι, να καταγράφει την τοποθεσία μας, τις κινήσεις μας, να καταγράφει με την βοήθεια μας τα συναισθήματα και τις απόψεις μας. Σε λίγο αυτό το τσιπάκι θα κοιτάει τον λογαριασμό τραπέζης μου, και θα καταγραφεί και τις συνομιλίες μου.

Κινητό δεν έχεις φίλε? :S :S

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Απορω πως κατι ψεκασμενοι εδω μεσα που εχουν κανει ινδαλμα τους τον Ιωαννιδη δεν εχουν αναδειξει αυτο το σουπερ ταλεντο μαλακιας στον εγκεφαλο...

Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν

με έχει μπλοκάρει η Ραχήλ!!!!???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Ναι τυπε το τσιπακι περιμενανε για να τα κανουν ολα αυτα...κοιμησου ησυχος.
Ναι ρε φίλε αυτό ο γαμημένο το τσιπάκι θα τα κάνει όλα αυτά.
Δεν υπάρχει τσιπάκι που ήδη τα κάνει όλα αυτά, και περιμένουμε του Γκέιτς το τσιπάκι.
Θα το δεχτώ εφόσον μπορεί να μου καταγράφει τα γεύματα μου και τις θερμίδες των ασκήσεων.  Τότε θα ήταν χρήσιμο για μένα.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Δεν θέλουμε ρε φίλε ένα τσιπάκι, να καταγράφει την τοποθεσία μας, τις κινήσεις μας, να καταγράφει με την βοήθεια μας τα συναισθήματα και τις απόψεις μας. Σε λίγο αυτό το τσιπάκι θα κοιτάει τον λογαριασμό τραπέζης μου, και θα καταγραφεί και τις συνομιλίες μου.

εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο τσιπάκι, καμιά φορά δεν είμαι σίγουρος για τα συναισθήματά μου και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη.  :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
[size=14pt]Ανακάλυψη Ελλήνων επιστημόνων από το Ινστιτούτο Παστέρ, την οποία συνυπογράφουν ο δ/ντης του Ανδρέας Μεντής και ο καθηγητής παθολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ανοίγει τον δρόμο για την ανάπτυξη εμβολίων, αντιιικών φαρμάκων και διαγνωστικών τεστ.
[/size]

Μιλώντας αποκλειστικά στο iatropedia.gr ο ερευνητής του Ινσιτούτου Παστέρ, κ. Τιμοκράτης Καραμήτρος, μιλά γι' αυτήν την πρωτοποριακή ανακάλυψη:

“Για πρώτη φορά μιλάμε για ανακατατάξεις του γονιδιώματος του συγκεκριμένου ιού. Για τον συγκεκριμένο ιό δεν είχαν περιγραφεί μέχρι σήμερα ανασυνδυασμοί στο γονιδίωμά του και χρειάστηκε να αναπτύξουμε εξεζητημένους βιοπληροφορικούς αλγόριθμους για τη συγκεκριμένη ανάλυση”.

Κορωνοϊός: Τι έδειξε η μελέτη των επιστημόνων του Παστέρ
Αναλύοντας με ειδικούς αλγόριθμους τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το γονιδίωμά του εμφανίζει κάποιες μεταλλαγές (μεταλλάξεις). Πρόκειται για έναν μηχανισμό που δίνει στον ιό πλεονέκτημα στην ικανότητα του να πολλαπλασιάζεται και να διαφεύγει της ανοσολογικής απάντησης. Αυτός είναι και ο λόγος που το θέμα της ανοσίας απέναντι στον ιό έχει δυσκολέψει τους επιστήμονες στην διαδικασία παραγωγής φαρμάκων, εμβολίων και διαγνωστικών τεστ.

Με απλά λόγια, όταν ο ασθενής κάνει αντισώματα, ο ιός μέσα από τις μεταλλαγές αυτές αλλάζει το “προφίλ” του και παύουν τα αντισώματα να τον αναγνωρίζουν, όπως μας εξηγεί ο επιστήμονας:

“Ουσιαστικά ορισμένες από αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν, δίνουν πλεονέκτημα στην ικανότητα του ιού να πολλαπλασιάζεται και να διαφεύγει της ανοσολογικής απάντησης. Δηλαδή εάν ο ασθενής κάνει κάποια αντισώματα, για παράδειγμα του ιού, αυτός μέσω των συγκεκριμένων μεταλλαγών που κάνει σ' αυτή τη διαδικασία, αλλάζει λίγο το προφίλ του και παύουν αυτά τα αντισώματα να τον αναγνωρίζουν”.

Οι σημειακές (μικρές) αλλαγές στη βάση του DNA είναι συνηθισμένες στους κορωνοϊούς, καθώς επίσης και οι δομικές αλλαγές που καταφέρνουν, δηλαδή η ικανότητά τους να αλλάζουν ολόκληρα τμήματα του DNA τους, αναφέρει ο ερευνητής Τιμοκράτης Καραμήτρος:

“Είναι χαρακτηριστικό των κορωνοϊών. Πέρα από τις σημειακές (μικρές) αλλαγές, που αλλάζουν οι βάσεις του DNA, τα γράμματα του DNA ένα προς ένα, έχουμε και δομικές αλλαγές, δηλαδή ολόκληρα τμήματα του DNA του αντιστρέφονται, αναδιατάσσονται και κάνουν τους λεγόμενους ανασυνδυασμούς. Αυτό συμβαίνει σε αρκετούς κορωνοϊούς, είναι χαρακτηριστικό τους. Ετσι ανταλλάσσουν και τμήματα μεταξύ τους, χάνουν τμήματα, κερδίζουν κομμάτια, δηλαδή κάνουν μια ανταλλαγή και ανακατάταξη του γονιδιώματός τους”.

Οι έλληνες ερευνητές περιγράφουν στη μελέτη τους λεπτομερώς ποιες περιοχές του DNA του ιού είναι οι ευμετάβλητες και ποιες είναι οι σταθερές, ώστε να μπορέσουν οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο να “πατήσουν” πάνω σ' αυτά τα συμπεράσματα και να προχωρήσουν τις έρευνες τους.

Ευτυχως υπαρχει και ο Καραμητρος για να μαθουμε οτι ο covid ειναι DNA-based και οχι RNA-based :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
[size=15pt]Τι συμβαίνει όταν καταρρεύσει το σύστημα υγείας.[/size]

Μιλάμε για την Αγγλία, μια οργανωμένη χώρα.

Ο πίνακας δείχνει τα κριτήρια με τα οποία οι γιατροί αναγκάζονται σήμερα να επιλέξουν ποιοι ασθενείς θα διασωληνωθούν γιατί έχουν ελπίδες και ποιοί θα αφεθούν στην τύχη τους.

Όποιοι μαζέψουν πάνω από 8 πόντους αφήνονται πρακτικά στα χέρια του χάρου. Αν είσαι άνω των 80 παίρνεις αμέσως τους 6, αν έχεις σάκχαρο παίρνεις 1, αν έχεις υπέρταση 1, καρδιά 1, πνευμονική πάθηση 1.

Ασθενείς με σύνολο 8, 9 ή 10 δεν γίνονται δεκτοί για εισαγωγή στα νοσοκομεία, μένουν στο σπίτι κι ότι γίνει.

Εμείς στην Ελλάδα χάσαμε χθες μια γυναίκα 93 ετών αλλά μετά από μάχη ημερών στην εντατική. Προχθές βγάλαμε από την εντατική έναν κύριο 80 ετών. Στην Αγγλία τώρα, σε συνθήκες πολέμου και οι δύο θα είχαν αφεθεί αμαχητί να πεθάνουν.

Συνημμένα

• 760_o.jpg
    760_o.jpg
    203,4 KB · Εμφανίσεις: 29

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.866
Πόντοι
6.256
Υπαρχουν και αυτοι εδω που μεσω facebook παρακινουν το κοσμο να κανει μαλακιες...

93101078_1093896840974345_3228989754963918848_o.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.362
Πόντοι
14.615

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.866
Πόντοι
6.256
Αναμενω τη συλληψη και του συγκεκριμενου κυριου και την παραδειγματικη τιμωρια του

Θα αναμενεις πολυ...υπαρχουν δεκαδες σαν αυτον στο Facebook και δρουνε ανενοχλητοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom