Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.869
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε δε διαβαζονται οι παπαριες που γραφει . :S :S :S
Τυπε λες να ειναι δαιμονισμενη;Να τη στειλουμε για αληθινο εξορκισμο; :S :S :S
Τυπε δε διαβαζονται οι παπαριες που γραφει . :S :S :S
Απορω πως κατι ψεκασμενοι εδω μεσα που εχουν κανει ινδαλμα τους τον Ιωαννιδη δεν εχουν αναδειξει αυτο το σουπερ ταλεντο μαλακιας στον εγκεφαλο...
Τυπε λες να ειναι δαιμονισμενη;Να τη στειλουμε για αληθινο εξορκισμο; :S :S :S
666Εντωμεταξυ οι πανηλιθιοι δεν θελουν να εχουν ενα τσιπακι που να τους προειδοποιει για επικειμενα σοβαρα προβληματα υγειας...μιλαμε μια τετοια ανακαλυψη θα εσωζε εκ ζωες το χρονο αλλα αυτοι εκει στην τεχνοφοβια και στην μαλακια που τους δερνει.
σιωνισμος,ερπετομορφισμος,λουσιφεριανισμος και δεν συμμαζευεταιΘα μας παρακολουθουνεεεεεεεεεε τυπε οι κυβερνησειςςςςςςςςςςςςςςςςς....![]()
![]()
![]()
Θα μας παρακολουθουνεεεεεεεεεε τυπε οι κυβερνησειςςςςςςςςςςςςςςςςς....![]()
![]()
![]()
Μεγαλο καημο εχουνε τυπε να δουμε αν παμε την Κυριακη στο γηπεδο ή πηδαμε στο μεταξι :S :S :S
Δεν το λες καλά.
Ας πούμε ότι κάναμε μία έρευνα για να δούμε αν οι πουτάνες είναι ενεργοί φορείς μετάδοσης διαφόρων ΣΜΝ και μεθοδολογικά αποφασίζαμε να εξετάσουμε τους πελάτες αν έχουν συμπτώματα.
Θα είχαμε survival bias αν η έρευνα δεν τους ρωτούσε αν χρησιμοποιούν καπότα ή όχι.
Δεν θέλουμε ρε φίλε ένα τσιπάκι, να καταγράφει την τοποθεσία μας, τις κινήσεις μας, να καταγράφει με την βοήθεια μας τα συναισθήματα και τις απόψεις μας. Σε λίγο αυτό το τσιπάκι θα κοιτάει τον λογαριασμό τραπέζης μου, και θα καταγραφεί και τις συνομιλίες μου.Θα μας παρακολουθουνεεεεεεεεεε τυπε οι κυβερνησειςςςςςςςςςςςςςςςςς....![]()
![]()
![]()
Τύπε αυτα γινανε το 2017Γκαυλωσα τυπε με τη Ραχηλ.... :S :S :S
Μπες και διαβασε τυπε τις δημοσιευσεις της....μιλαμε για κραμα φασιστα,συνομοσιωλογου,χριστιανοταλιμπαν και ρατσιστη απο τα λιγα.Σαν να εβαλες στο μπλεντερ ολα τα φυντακια της μαλακιας εδω στο σαι.
Δεν θέλουμε ρε φίλε ένα τσιπάκι, να καταγράφει την τοποθεσία μας, τις κινήσεις μας, να καταγράφει με την βοήθεια μας τα συναισθήματα και τις απόψεις μας. Σε λίγο αυτό το τσιπάκι θα κοιτάει τον λογαριασμό τραπέζης μου, και θα καταγραφεί και τις συνομιλίες μου.
Άλλαξες το αρχικό μήνυμα σου?Ωραιος ο ματατζης, της χουφτωσε και τα βυζια