μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.783
- Πόντοι
- 2.646
101ρε νιαμου.Τα εξηγεί ωραια ο σελεμπ
:S :S :S
ε γεροτζον που σαι χαμενος?εχουμε ωραια νουμερ εε παιχτες στο μαστερ σεφ φετος,ελα να ριξεια κανενα101ρε νιαμου.Τα εξηγεί ωραια ο σελεμπ
κανε σουμα και επισης και ο νικ 3247098 δεν πολυ-ποσταρει :-από τα λιγα που ειδα εχουμε αλεξ vs γκειτς?καποιον που κραζει ολους,εφυγαν αυτοι που λεγαν για κοροδοϊο![]()
Αντε να ανοιξουν τα γυμναστηρια να μαντρωθουν οι χοντροελληνιδες να μην τις βλεπω.
Εβαλαν τα κολάν οι αηδιες και ξαμολύθηκαν στους δρόμους.
Γαμω την ασχημια τους
από τα λιγα που ειδα εχουμε αλεξ vs γκειτς?καποιον που κραζει ολους,εφυγαν αυτοι που λεγαν για κοροδοϊο![]()
τυπε,δεν προλαβαίνω να τα δω λαιβ.Εχω πήξει. Κονσέρβα βλέπω κανένα μόνο,θα τους πάρει το σκαλπ ο σταυρης όμως. :S :S :Sε γεροτζον που σαι χαμενος?εχουμε ωραια νουμερ εε παιχτες στο μαστερ σεφ φετος,ελα να ριξεια κανενα:S :S :S
![]()
κανε σουμα και επισης και ο νικ 3247098 δεν πολυ-ποσταρει :-![]()
μπαινει με άλλο νικ οτομποτ38294 ή ντισεπτικον82894 :S :S :Sκανε σουμα και επισης και ο νικ 3247098 δεν πολυ-ποσταρει :-![]()
σε καθε οικοδομικο τετραγωνο τρεχουν δεκα ατομα.Αντε να ανοιξουν τα γυμναστηρια να μαντρωθουν οι χοντροελληνιδες να μην τις βλεπω.
Εβαλαν τα κολάν οι αηδιες και ξαμολύθηκαν στους δρόμους.
Γαμω την ασχημια τους
μπαινει με άλλο νικ οτομποτ38294 ή ντισεπτικον82894 :S :S :S
χαχα.κλειστα είναι πες του.Να περιμένει λίγο να ανοίξουν για να μας κλασει τα παπάρια μεταΤυπε δεν εχει χρονο ο Νικ ετοιμαζεται για τη καταθεση στον εισαγγελεα.... :S :S :S
τυπε,δεν προλαβαίνω να τα δω λαιβ.Εχω πήξει. Κονσέρβα βλέπω κανένα μόνο,θα τους πάρει το σκαλπ ο σταυρης όμως. :S :S :S
Θα μας το κλεισει το μπουρδελο. :SΤυπε δεν εχει χρονο ο Νικ ετοιμαζεται για τη καταθεση στον εισαγγελεα.... :S :S :S
καλα για κανενα 5 λεπτο και γω δεν αντεχω παραπανω :S σπας την καραντινα ρε νιμουτυπε,δεν προλαβαίνω να τα δω λαιβ.Εχω πήξει. Κονσέρβα βλέπω κανένα μόνο,θα τους πάρει το σκαλπ ο σταυρης όμως. :S :S :S
αμα ηταν Ελλαδα ουτε για βοηθο δεν θα τον επαιρνεΑλεξ ο "εγω τα εχω κανει ολα" εναντιον Μπιλ μυρωδια drop out του Πανεπιστημιου Γκειτς....
Τυπε δεν εχει χρονο ο Νικ ετοιμαζεται για τη καταθεση στον εισαγγελεα.... :S :S :S
Θα μας το κλεισει το μπουρδελο. :S![]()
Απο την πρωτοχρονιά με έχει πάει γαμιοντας.Τωρα που γύρισα από εξωτερικό και μπηκα 14 μερες καραντίνα ίσιωσα λίγο.Τις ελιές ας τις κλαδέψουν οι εργάτες. :S :S :SΓιατι δεν προλαβαινεις ρε νιμου;Εχεις και εσυ 1εκ ελιες και πηγαινεις για κλαδεμα; :-
καλα για κανενα 5 λεπτο και γω δεν αντεχω παραπανω :S σπας την καραντινα ρε νιμου:S :S :Sαμα ηταν Ελλαδα ουτε για βοηθο δεν θα τον επαιρνε
,να του κραταει τις δικογραφιες πχ
ε καλα θα ταν Βασιλάκης ο Πορτoπουλος ή Πυλακης :S :S :SΑμα ηταν Ελλαδα δεν θα ειχε υπαρξει ποτε Μπιλ Γκειτς τυπε....