ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
61Ευκολάκι να χαλαρωσετε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει εκπτωση αμα αναλάβεις ολο το πακετο![]()
υγ τι παιζει στο νημα?εχει γριφους?τωρα ποιους κραζουμε? :S :S :S
γερναμεΕγώ δεν μπορώ να διαβάσω πλέον σε μεγάλη απόσταση.
Σε μια πινακίδα πχ, είναι σαν να βλέπω τα γράμματα να εκτείνονται πέρα του κανονικού , σαν ένα κακό σήμα της τηλεόρασης.
Αλλά εγώ είμαι και νεουδί ρε μούνια. Ούτε κορονοϊος με πιάνει ούτε τίποτα.
θα περιμενω τοτεΟταν κανεις επεμβαση για καταρρακτη τα φτιαχνεις ολα ρε νιμου...πχ μπορεις να κανεις monovision δηλαδη το ενα ματι να βλεπει μακρυα καλα και το αλλο κοντα και ετσι να μην χρειαζεσαι γυαλι ουτε για μακρυα ουτε για κοντα.
με ποσοστα σε εχει
Οταν κανεις επεμβαση για καταρρακτη τα φτιαχνεις ολα ρε νιμου...πχ μπορεις να κανεις monovision δηλαδη το ενα ματι να βλεπει μακρυα καλα και το αλλο κοντα και ετσι να μην χρειαζεσαι γυαλι ουτε για μακρυα ουτε για κοντα.
ειμαι ενας μικρος ηρωας της καθημερινοτητας...απλα βοηθαω τον ναυαρχο.με ποσοστα σε εχει:S :S :S
![]()
![]()
τερμινειtορ φαση?μπορεις να βαλεις και
ειμαι ενας μικρος ηρωας της καθημερινοτητας...απλα βοηθαω τον ναυαρχο.
μολις τελειωσει η καραντινα θα με κανει σαπουνι ο σεντρινο
1+20*5 είναι51 ρε νιμου με μια γρηγορη ματια που του εριξα...βαριεμαι να ασχοληθω.
ανελαβε καθήκοντα κιολας?να κρυφτω σε καμια κρυπτη όπως στο jojo rabbitειμαι ενας μικρος ηρωας της καθημερινοτητας...απλα βοηθαω τον ναυαρχο.
1+20*5 είναι
ειμαι ενας μικρος ηρωας της καθημερινοτητας...απλα βοηθαω τον ναυαρχο.
από τα λιγα που ειδα εχουμε αλεξ vs γκειτς?καποιον που κραζει ολους,εφυγαν αυτοι που λεγαν για κοροδοϊοΣωστα ρε νιμου απλα μπαχαλευω το κουιζζζζζζζ....