brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.979
- Πόντοι
- 2.606
των γύφτων τυπεΣε ποια ευπαθη ομαδα εισαι τυπε μου;![]()
των γύφτων τυπεΣε ποια ευπαθη ομαδα εισαι τυπε μου;![]()
ποσα ειναι μηνιαιως?των γύφτων τυπε
των γύφτων τυπε
Δεν ξέρουν οι επιστήμονες φίλε.
Περίμενε λίγο να επιληφθεί του θέματος ο Kabourdidis…![]()
τυπε χιλιάρικο θα έπαιρνα σαν γύφτος σκέτο εγώ είμαι μακροχρόνια άνεργος και γύφτος πάω για χίλια τετρακόσια με βλέπω για κουρσεβελ κατακαλοκαιροΤυπε δικαιουσαι 1000 ευρω σαν γυφτος γιατι δεν μπορεις να κλεψεις και να ζητιανεψεις... :S :S :S
Bill Gates
‘Greece from Home’ initiative seen as ‘brilliant’ response to crisis"
τυπε χιλιάρικο θα έπαιρνα σαν γύφτος σκέτο εγώ είμαι μακροχρόνια άνεργος και γύφτος πάω για χίλια τετρακόσια με βλέπω για κουρσεβελ κατακαλοκαιρο
τυπε σε κοβω με τον κορονοιο να σηκωνεις λυομενο στο κοκκινο στη θηβα.τυπε χιλιάρικο θα έπαιρνα σαν γύφτος σκέτο εγώ είμαι μακροχρόνια άνεργος και γύφτος πάω για χίλια τετρακόσια με βλέπω για κουρσεβελ κατακαλοκαιρο
τυπε χιλιάρικο θα έπαιρνα σαν γύφτος σκέτο εγώ είμαι μακροχρόνια άνεργος και γύφτος πάω για χίλια τετρακόσια με βλέπω για κουρσεβελ κατακαλοκαιρο
Εχει κανεις αποψη στις κατωθι χωρες που πανε επισης καλα στην αντιμετωπιση, ετσι λιβανιζουν τα καναλια τις κυβερνησεις τους?![]()
[urlδιακοπών, μεταξύ 7-9 Απριλίου δηλαδή, «10,2 άνθρωποι ανά εκατομμύριο πληθυσμού πέθαιναν κάθε μέρα στη Σουηδία. Στην Ιταλία το αντίστοιχο νούμερο ήταν 9,7. Στη Δανία ήταν 2,9, στη Νορβηγία 2 και στη Φινλανδία 0,9».[/i]
Μα γιατί;
γιατι πηρες ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΕΣ για αυτο. γιατι δεν παιρνεις απο την αρχη???
η σουηδια ειναι κατω απο ιταλια, βελγιο , γαλλοια, ολλανδια, συνολικα κατω απο 11 χωρες με μετρα και πανω απο καμμια 100στη με μετρα,
οποτε συνολικα ναι ειναι αποτυχημενη η μη ληψη μετρων,
αλλα οχι να απομονωνεις ρε συ 3 μερες, οπως απομονωνε ο αλεξ την ιταλια, την χειροτερη χωρα για να δειξει τι να φοβομαστε.
ΚΑΛΩΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ, κακως τρομοκρατουν με τα μεγαλα νουμερα και με μεγαλες εκτιμησεις, και για το aids ξερουμε οτι ειναι πιο θανατηφορο αμα το κολλησεις, μαθαμε χρησιμοποιουμε προφυλακτικα, δεν χρειαζεται να μας το λενε 24 ωρες στα καναλια να φοβομαστε να μιλησουμε και σε γυναικα.
www.worldometers.info/coronavirus/]https://www.worldometers.info/coronavirus/[/url]