Ahmed Butt
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 6
Τύπε αυτη ειναι η έκτη ερωτηση σε δυο σελιδες
Στην Πελοποννησο μενω, ειναι γνωστο
ενταξει ρε τυπε, σε ζαλισα; xaxaa ...για πατρινο σε κοβω
Τύπε αυτη ειναι η έκτη ερωτηση σε δυο σελιδες
Στην Πελοποννησο μενω, ειναι γνωστο
Ελα ρε παλαβιαρη, πού χαθηκες κι εσυ?ρε μουχλα υπαρχουμε εμεις που το σπιτι το εχουμε μονο για υπνο οποτε η καραντινα ειναι ταλαιπωρια
υπαρχουν και ατομα σαν και του λογου σου που ειναι κομματοσκυλα αν το κομμα πει να κοψεται τα αρχιδια σας θα το κανεις
τραβα λοιπον να φτιαξεις κανενα χαρτι σε κανενα λαθρο και μην λες τιποτε αλλο
ο αλεξ γυναικα ονομαζει το βουνο λιπους με κυτταριτιδα απο τα αυτια μεχρι τα νυχιαΣτο Γυναικες μαζι σου![]()
Χαχαχαχα οχι ρεενταξει ρε τυπε, σε ζαλισα; xaxaa ...για πατρινο σε κοβω
Καλυτερα απο σενα, που "γυναικα" ονομαζεις ενα μελος του σωματος με δαχτυλα και νυχιαο αλεξ γυναικα ονομαζει το βουνο λιπους με κυτταριτιδα απο τα αυτια μεχρι τα νυχια
που να χαθω ρε μουχλα τα κλασικα γυμανστηριο τρεξιμο στο παρκο καμια επισκεψη σε γκομενακι,αυταΕλα ρε παλαβιαρη, πού χαθηκες κι εσυ?
Περιμενω ξερεις ακομη να αναρτησεις το ονοματεπωνυμο μου, που ειπες οτι το ξερεις
Και να παραθεσεις και τις αποδειξεις οτι φτιαχνω χαρτια για λαθρο
Θα περιμενω πολυ?
Και απο διαιτολογιο? Το τηρεις?εχω σπιτι στο ισογειο φτιαξει αλλα ξεκουραζομαι κανα μηνα.
Α ρε φιλε πλακα εχεις.που να χαθω ρε μουχλα τα κλασικα γυμανστηριο τρεξιμο στο παρκο καμια επισκεψη σε γκομενακι,αυτα
οσο για το ονομα ειπαμε πρωτα θα φερεις εσυ τις αποδειξεις οτι δεν εχει πεθανει γιατρος απο γριπη και μετα θα φερω και τα στοιχεια σου
Μηχανικο?Αμα εισαι απο ναυπλιο..εχω κανει φανταρος εκει.
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια μικρο κοαμματοσκυλοΚαλυτερα απο σενα, που "γυναικα" ονομαζεις ενα μελος του σωματος με δαχτυλα και νυχια
ναιΜηχανικο?
Οχι και μικρομην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια μικρο κοαμματοσκυλο
Εννοεις φθειρονται οι σχεσεις αυτων που μενουν μαζι στο ιδιο σπιτι ή οι σχεσεις με αυτους που ειναι μακριά και δεν μπορεις να τους συναντησεις?
Γιατι δεν γινεται?
Οι δικοι μου εχουν να βγουν απο το σπιτι 40 μερες, και οταν τους βλεπω στο σκαιπ ειναι μια χαρα χαμογελαστοι.
Κι εγω εχω να βγω πανω απο δεκα μερες αυτη τη στιγμη. Μια χαρα ειμαι.
Τι παθαινετε ρε παιδια?
μια χαρα περναω εσυ τωρα δουλευεις να φανταστω αφου δεν εχουν σταματησει τις αιτησεις οι λαθροΑ ρε φιλε πλακα εχεις.
Καλα να περνάς.
Και απο διαιτολογιο? Το τηρεις?
ειπαμε υπαρχουν οι εξω καρδια και οι μουχλες γι αυτο εσυ σαν γνησιος μουχλας δεν εχεις προβλημα που εχουν περιοριστει οι κοινωνικες επαφεςΕννοεις φθειρονται οι σχεσεις αυτων που μενουν μαζι στο ιδιο σπιτι ή οι σχεσεις με αυτους που ειναι μακριά και δεν μπορεις να τους συναντησεις?
Γιατι δεν γινεται?
Οι δικοι μου εχουν να βγουν απο το σπιτι 40 μερες, και οταν τους βλεπω στο σκαιπ ειναι μια χαρα χαμογελαστοι.
Κι εγω εχω να βγω πανω απο δεκα μερες αυτη τη στιγμη. Μια χαρα ειμαι.
Τι παθαινετε ρε παιδια?
Τους πολυ παλιους καιρους, μηχανικο βαζανε τους κουμμουνιστες, τους τσιγγανους και οσους ηταν μουσουλμανοι.
Καλυτερα απο σενα, που "γυναικα" ονομαζεις ενα μελος του σωματος με δαχτυλα και νυχια