Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Απο Κορινθο εισαι.
Σε ακολουθω εδω και μηνες στο τουιτερ.
Ρουφιάνε...
Απο Κορινθο εισαι.
Περνούν και με κόκκινο. Αυτό που το βάζεις; Κοινωνικός κίνδυνος οι τύποι. Μάρλον Μπράντο στο λιμάνι της αγωνίας αντιγράφουν.....Δηλαδη "υπακούς"???
Απογοητευση.
Εδω οι επαναστατες Ζαν Κλωντ και Πουσι Βαγκον ειναι ολη μερα εξω και ουτε χαρτι δεν συμπληρωνουν
Πιο επαναστατες απο σενα μαλλον
[size=30pt]ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ.[/size]
ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
ΣΚΑΣΕ ΨΕΥΤΗ.
Ο Πίνακας που βάζεις λέει:
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=310241.0;attach=1225145;image[/img[/URL]]
[b]Typical Season Flu (Τυπική χρονιά γρίπης): 200.000 - 650.000 νεκροί[/b]
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
[u]Επίσης λέει: Case Fatality Rate (θνητότητα): 0,1 %[/u]
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΟΥΣΤΗ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΡΑΒΕΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ;
[size=30pt]40.000.000 θάνατοι παγκοσμίως και θνητότητα 3,4 %[/size]
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΟΥΣΤΗ.
ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
Η φετινή εκτίμηση είναι από 450.000 - 1.200.000 εκατομμύρια νεκροί από γρίππη.
ΕΣΥ ΣΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΟΡΙΟ.
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ.
ΣΚΑΣΕ ΜΟΥΝΦΤΥΜΑ.
ΣΚΑΣΕ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
[/quote]
Είναι η τελευταία φορά που του απάντησα με στοιχεία.
Το μόνο συμπέρασμα, είναι ότι το "αγόρι", ενδιαφέρεται περισσότερο για Ινδούς, Πακιστανούς, Νιγηριανούς και άλλους Αφρικανικούς.
ΟΙ αναγωγές απλές και εύκολες!!!!!
μαζεψου μαν..Απο Κορινθο εισαι.
Εγώ πήγα σε δύο. Στο ένα επέτρεπαν μόνον ένα άτομο μέσα στο φαρμακείο, στο άλλο κανένα και εξυπηρετούσαν από το παραθυράκι. Αλλά δεν είχαν κόσμο απέξω. 2-3 άτομα το καθένα. Το κακό είναι πως σε κάποια φάρμακα υπάρχει θέμα και ψάχνεις να τα βρεις.Δεν θέλω έτσι. Θέλω να αντικρούσεις και να στηριξεις το φαρμακείο για να υπάρξει ροή στο θέμα.
;)
μαζεψου μαν..
Επρεπε να συμμετεχω σε καποιου ειδους μποϊκοταζ για να τις πεισω να αδυνατισουν προφανως
[size=30pt]ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ.[/size]
ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
ΣΚΑΣΕ ΨΕΥΤΗ.
Ο Πίνακας που βάζεις λέει:
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=310241.0;attach=1225145;image[/img[/URL]]
[b]Typical Season Flu (Τυπική χρονιά γρίπης): 200.000 - 650.000 νεκροί[/b]
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
[u]Επίσης λέει: Case Fatality Rate (θνητότητα): 0,1 %[/u]
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΟΥΣΤΗ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΡΑΒΕΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ;
[size=30pt]40.000.000 θάνατοι παγκοσμίως και θνητότητα 3,4 %[/size]
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΟΥΣΤΗ.
ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
Η φετινή εκτίμηση είναι από 450.000 - 1.200.000 εκατομμύρια νεκροί από γρίππη.
ΕΣΥ ΣΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΟΡΙΟ.
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ.
ΣΚΑΣΕ ΜΟΥΝΦΤΥΜΑ.
ΣΚΑΣΕ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.
[/quote]είσαι για εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων και τρομοκράτηση. Που τα είδες τα 40.000.000 ρε ψεύτη;;; Ούτε 200.000 δεν εχουμε φτάσει ακόμη. Και οι τελευταίες εκτιμήσεις λένε για κάτω από 1% . Όχι 3%.
Επίσης μαλακιστηρι όταν έβαζα 500.000 για την γρίπη δεν έλεγες ότι φέτος εκτιμάται 450.000-1.200.000. τώρα το θυμήθηκες.
40.000.000 είπε για ασθένεια που έκανε ήδη το πικ της στο 1/6 του πλανήτη με 100.000 νεκρούς. Τρελογιατροι μαζέψτε τον.
είσαι για εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων και τρομοκράτηση. Που τα είδες τα 40.000.000 ρε ψεύτη;;; Ούτε 200.000 δεν εχουμε φτάσει ακόμη. Και οι τελευταίες εκτιμήσεις λένε για κάτω από 1% . Όχι 3%.
Επίσης μαλακιστηρι όταν έβαζα 500.000 για την γρίπη δεν έλεγες ότι φέτος εκτιμάται 450.000-1.200.000. τώρα το θυμήθηκες.
40.000.000 είπε για ασθένεια που έκανε ήδη το πικ της στο 1/6 του πλανήτη με 100.000 νεκρούς. Τρελογιατροι μαζέψτε τον.
Εντωμεταξυ ολοι αυτοι οι γραφικοι πσεκαζμενοι που τωρα σκουζουν για τα μετρα τις καραντινες οτι δε μπορουν να βγουν κλπ, εαν δεν ειχαν παρθει μετρα θα εψελναν αλλο τροπαρι : ο αναλγητος κουλης δε παιρνει μετρα, κοιταζουν την οικονομια και τα λεφτα και για να κονομησουν οι καρχαριες αφηνουν το λαο να πεθαινει.
ανοιγουν το πτωμα του παππου με τα τρια εφραγματα και τα δυο εγκεφαλικα που ειχε και διαβητη και στο τελος φαινοταν και κρυομενος να δουν τι απο ολα τον εστειλε?
μ αρεσει που συμφωνεις μωρη ζωνατη λουγκριτσα στις ασυναρτησίες που λεει ο σεβαλιε.Αυτο ακριβως, τιποτα αλλο.
μπορεις να κανεις συγκριση και με τους πνιγμενους λουομενους του καλοκαιριουΈχουμε λοιπον μαλακά βολταιρε γρίπη 450.000 με 1.200.000
Και κορονοιος 120.000
Μέχρι σήμερα που πέρασαν 4 μήνες από την εμφάνιση του η γρίπη προηγείται με 4πλους ως δεκαπλους νεκρούς.
Δεν είναι πιο φονική μέχρι στιγμής;;;;
Μαλακά Παρ τα Αρχιδια μου και το 450.000 πολύ μεγαλύτερο είναι από το 120.000.
Όταν ξεπεράσουν οι νεκροί του κορονοϊου αυτούς της γριπουλας τότε έλα να μου το πεις και να μου τα πρηζεις τότε. Τώρα θα στα πρήζω εγώ γιατί μιλάω για περισσότερους νεκρούς. Δεν είναι β κατηγορίας οι νεκροί από άλλα αίτια για να μας τα πρήζουν και να μας τα πρήζετε για τον κορονοϊο στα κανάλια και εδώ. Εδώ όσο έχουμε δυνατότητα θα απαντάμε και εμείς. Στα κανάλια απαντάνε κάποιοι γιατροί που μίλησαν για φρενίτιδα και για ετήσια πανδημία γρίπης(Τσιορδας)
και εσύ με τα θύματα του κουμουνισμου, που φυσικά στα κανάλια απαγορεύεται να αναφερθούν 7 εκατομμύρια Ουκρανοί και έως 50 εκατομμύρια Κινέζοι. Αν πεθάνει ένας από κορβετ και ένας στα σύνορα τότε μέτρα περισσότερο.μπορεις να κανεις συγκριση και με τους πνιγμενους λουομενους του καλοκαιριου
Αυτο ακριβως, τιποτα αλλο.
Έχουμε λοιπον μαλακά βολταιρε γρίπη 450.000 με 1.200.000
Και κορονοιος 120.000
Μέχρι σήμερα που πέρασαν 4 μήνες από την εμφάνιση του η γρίπη προηγείται με 4πλους ως δεκαπλους νεκρούς.
Δεν είναι πιο φονική μέχρι στιγμής;;;;
Μαλακά Παρ τα Αρχιδια μου και το 450.000 πολύ μεγαλύτερο είναι από το 120.000.
Όταν ξεπεράσουν οι νεκροί του κορονοϊου αυτούς της γριπουλας τότε έλα να μου το πεις και να μου τα πρηζεις τότε. Τώρα θα στα πρήζω εγώ γιατί μιλάω για περισσότερους νεκρούς. Δεν είναι β κατηγορίας οι νεκροί από άλλα αίτια για να μας τα πρήζουν και να μας τα πρήζετε για τον κορονοϊο στα κανάλια και εδώ. Εδώ όσο έχουμε δυνατότητα θα απαντάμε και εμείς. Στα κανάλια απαντάνε κάποιοι γιατροί που μίλησαν για φρενίτιδα και για ετήσια πανδημία γρίπης(Τσιορδας)