pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
για αυτοαπασχολουμενους ,οε ,μικρες επιχειρησεις δεν εχει ανοιξει καν πλατφορμα...αυτοι σε πηγαδι κατουρησαν?αν δε κανω λαθος τριτη η τεταρτη θα πεσουν τα 800ευρα σε οσους εκαναν αιτηση μεχρι σημερα. Και πιθανοτατα δευτερος γυρος 800ευρω το Μαιο. Και φυσικα το μεγαλο πακετο θα πεσει οταν βγαινουμε απο την καραντινα, δεν εχει νοημα να πεσει τωρα
μεχρι τωρα που γραφουμε ολα ειναι λογια στον αερα....το μονο χειροπιαστο ειναι οτι ο ελληνικος λαος κανει σε πολυ μεγαλο ποσοστο το χρεος του και σε γενικες γραμμες μενει μεσα εδω και ενα μηνα...Μα υποτίθεται όλο αυτό το διάστημα ότι έχουν αυξηθεί οι κλίνες ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία και υποτίθεται ότι θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Λόγια του αέρα;
ναι αλλά τι πίνακας είναι αυτός και γιατί δείχνει μόνο αυτές τις χώρες?Ψευτες ολοι, μονο ο Κουλης μας λεει την αληθεια :S :S :S
για αυτοαπασχολουμενους ,οε ,μικρες επιχειρησεις δεν εχει ανοιξει καν πλατφορμα...αυτοι σε πηγαδι κατουρησαν?
τι να σου πω ρε φιλε...απο οτι λενε τα παιδια εδω οι κυβερνητικοι δεν υπαρχει θεμα....ολα ρολοιΜα υποτίθεται όλο αυτό το διάστημα ότι έχουν αυξηθεί οι κλίνες ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία και υποτίθεται ότι θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Λόγια του αέρα;
ουτε ολες οι επιχειρήσεις κατάφεραν να πάρουν την βοήθεια. Υπάρχουν άπειρες που δεν δουλεύουν ούτε 2 μέρες την εβδομάδα αλλά δεν μπορούν ούτε να κλείσουν ούτε να ζητήσουν τα 800 ευρώ για τους εργαζομένους τουςγια αυτοαπασχολουμενους ,οε ,μικρες επιχειρησεις δεν εχει ανοιξει καν πλατφορμα...αυτοι σε πηγαδι κατουρησαν?
Αν περιμενατε την κριση αυτη για να καταλαβετε ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΒΕΛΓΟΙ εχετε μεγαλη πλακα....οι γερμανοι εχουν 2 παγκοσμιους πολεμους μπακ 2 μπακ ,οι ολλανδοι εχουν εφευρει το απαρτχαιντ ,ενω τα μουνοπανα οι βελγοι εξαφανισαν αρχες του 1900 ολο τον πληθυσμο του κογκο για χαβαλε...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΓΑΜΙΩΛΗΔΕΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ!
Αυτός ο πίνακας που ανέβασες είναι παλιός. Δυστυχώς σήμερα έχουν αλλάξει τα δεδομένα προς τα πάνω. Και εμείς πιάσαμε 90αρα, αλλά και το Ισραήλ πλέον έχει 95 νεκρούς, Ρωσία 94, Φιλανδία 48, Πολωνία 181, Ουκρανία νομίζω 67, Φιλιππίνες 220 κλπ.
ρε πουσυ.....λευκορωσια φιλλιπινες αιγυπτος αλβανια.....χαχαχαχαχα.....παλι καλα που δεν εχουν και σομαλια β.κορεα ν.σουδαν υεμενη τατζικισταν...
Αυτα ειναι ψιχουλα μπροστα στις μιζες που πεφτανε παλιοτερα για διαφορα φωτογραφικα νομοσχεδια, η, αναθεσεις εργων. Δυστυχως το πολυ το λιπος προλαβανε και το φαγανε στην περιοδο 1950-2004. Απο εκει και περα γλυφουνε κοκκαλακια.11 μυρια το μενουμε σπιτι....νομιζω 13 στα κομματα...παραταση πληρωμης δωσεων στα καναλια (προσεχε χειρουργιο ολα)....το 800αρι δεν το εχει δει κανεις ακομα.Δεν λεω οτι δεν θα το δωσει αλλα προφανως το σκαι ειχε περισσοτερη αναγκη απο ενα παιδι που εχει να κανει μεροκαματο 1 μηνα....
εχει πορεια το πραγμα...ελπιζω να ειναι πρωτη φορα στην ελλαδα που δεν θα φανε τα ποντικια γιατι χρημα θα πεσει.
εδω θα ειμαστε να τα λεμε
δεν είναι για όλες μόνο όσους ΚΑΔ ανακοίνωσε το υπουργείο...για ολους δεν ειναι? πρωτα περνουν οι κλειστοι, την επομενη βδομαδα οι ανοιχτοι/πλητωμενοι
Και Φάντα τύπε.
Χωρίς Φάντα δεν κάνεις δουλειά.
για πες αυτο.....ουτε ολες οι επιχειρήσεις κατάφεραν να πάρουν την βοήθεια. Υπάρχουν άπειρες που δεν δουλεύουν ούτε 2 μέρες την εβδομάδα αλλά δεν μπορούν ούτε να κλείσουν ούτε να ζητήσουν τα 800 ευρώ για τους εργαζομένους τους
Να γινόνταν δυ ρε φίλε, τι φταιμε εμεις που δεν εγινανγια αυτοαπασχολουμενους ,οε ,μικρες επιχειρησεις δεν εχει ανοιξει καν πλατφορμα...αυτοι σε πηγαδι κατουρησαν?
Διπλασιάστηκαν. Έφθασαν κοντά στις χίλιες. Και για εκτός covid χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή κοντά στις τριακόσιες.Μα υποτίθεται όλο αυτό το διάστημα ότι έχουν αυξηθεί οι κλίνες ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία και υποτίθεται ότι θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Λόγια του αέρα;
Παριστανεις οτι το ερωτημα ειναι ασχετο?
Καθολου ασχετο δεν ειναι.
Οταν ο κουλης βγαινει και λεει μπροστα στις ζωες θυσιαζω και τα δισεκατομμυρια, και ο κεντρο-βορειοευρωπαιος λεει οτι μπροστα στην οικονομια εγω θυσιαζω και πολιτες μου αφηνοντας ανοιχτη την οικονομια να δουλευει και ας εχω νεκρους, και εσυ πας και λες μετα "εγω ως ελληνας εχω οικονομικο προβλημα, δωστε μου λεφτα κεντροβορειοευρωπαιοι", τοτε ο αλλος θα σου πει:
"Ρε γαμημενε ελληνα... εγω θυσιασα μεχρι και πολιτες μου για να ελαχιστοποιησω τη ζημια στην οικονομια μου... και εσυ που δε το εκανες μου ζητας να σου δωσω τα λεφτα ΜΟΥ που βγηκαν απ'τις ΘΥΣΙΕΣ των πολιτων μου? Ενω εσυ για να το παιξεις λαοφιλης ελεγες οτι θυσιαζεις τα δισεκατομμυρια για να σωσεις ζωες? Τα δισεκατομμυρια ποιανου? Τα δικα μου του κεντροβορειοευρωπαιου? Βρε σαλτα και γαμησου...."