Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
πλεων στα σοσιαλ μιντια στελώ ''γεια μπειμπι κανε αδδ εχω μασκες και αντισυπτικά''ξεκωλιαρα κυπρια.
παρε δικια μας τυπε που ειναι κυριες![]()
πλεων στα σοσιαλ μιντια στελώ ''γεια μπειμπι κανε αδδ εχω μασκες και αντισυπτικά''ξεκωλιαρα κυπρια.
παρε δικια μας τυπε που ειναι κυριες![]()
Εισαι ρομά και ανησυχησες?Πλησιαζει και η 21η
Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για οικισμό Ρομά: Αν χρειασθεί μπορεί να αναλάβει ο στρατός
Αν δειτε τανκς στους δρομους μην φοβηθειτε
Ειναι η κανονικοτητα
Πότε?Μην ανησυχείς και μη στεναχωριέσαι, ρόδα είναι και γυρίζει, έρχονται μεγάλες κοινωνικές αναταραχές που μπροστά τους τα κίτρινα γιλέκα -για τα οποία ο κόσμος δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα- και οι κινητοποιήσεις στη Χιλή θα μοιάζουν προσομοιώσεις ρουτίνας.
Στην Ελλάδα υπήρχε πάντοτε ένα χουντικό κατακάθι (ο καραμανλής έκανε μεταπολίτευση αλλά δεν έκανε κάθαρση) κι η κοινωνική συντήρηση είχε γερά ερείσματα στα ξεριζωμένα μικροαστικά στρώματα - ήταν ο τύπος της παραγωγικής συγκρότησης και ανάπτυξης τέτοιος.
Αλλά αυτά είναι και παρήγορα φαινόμενα γιατί οι κοινωνικές αλλαγές δεν ακολουθούν ποτέ τη λογική των φυσικών νόμων, διέπονται από μία αναγκαιότητα άλλης τάξης.
Θα έρθουν και καλύτερες μέρες.
Θα έρθουν τα πάνω κάτω.
αμα σε δει ο μπουμπουκος και τα χεις αδηλωτα θα σου ξεσκισει τη κωλοτρυπιδαπλεων στα σοσιαλ μιντια στελώ ''γεια μπειμπι κανε αδδ εχω μασκες και αντισυπτικά''
Μην ανησυχείς και μη στεναχωριέσαι, ρόδα είναι και γυρίζει, έρχονται μεγάλες κοινωνικές αναταραχές που μπροστά τους τα κίτρινα γιλέκα -για τα οποία ο κόσμος δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα- και οι κινητοποιήσεις στη Χιλή θα μοιάζουν προσομοιώσεις ρουτίνας.
Στην Ελλάδα υπήρχε πάντοτε ένα χουντικό κατακάθι (ο καραμανλής έκανε μεταπολίτευση αλλά δεν έκανε κάθαρση) κι η κοινωνική συντήρηση είχε γερά ερείσματα στα ξεριζωμένα μικροαστικά στρώματα - ήταν ο τύπος της παραγωγικής συγκρότησης και ανάπτυξης τέτοιος.
Αλλά αυτά είναι και παρήγορα φαινόμενα γιατί οι κοινωνικές αλλαγές δεν ακολουθούν ποτέ τη λογική των φυσικών νόμων, διέπονται από μία αναγκαιότητα άλλης τάξης.
Θα έρθουν τα πάνω κάτω.
εγώ είμαι προνομιούχος μαν δεν θα μου κάνει τίποτα...το πολύ πολύ να μου δώσει κάνα κανάλι η κανένα δάνειο...αμα σε δει ο μπουμπουκος και τα χεις αδηλωτα θα σου ξεσκισει τη κωλοτρυπιδα![]()
Εισαι ρομά και ανησυχησες?
απαντησα σ΄ενα τυπο που 200 σελιδες μας εχει ζαλισει τον πεο οτι επειδη μπηκαμε καραντινα θα διαλυθει το συμπαν. Το σημερινο αφηγημα του ηταν οτι ω διαλυθηκαμε, εχουν απολυθει ολοι. Κι η απαντηση ηταν οτι αυτο που λεει δεν ισχυει. Εσεις αρχισατε τις μαλακιες περι κομματων.
Τωρα να εσυ θεωρεις υποχεωση σου να ασκεις αντιπολιτευση, και ταυτοχρονα λες εισαι ακοματιστος, καπου τα χεις μπερδεψει. Κριτικη φυσικα εχεις δικαιωμα να ασκεις. Αντιπολιτευση ειναι κατι διαφορετικο. Ο ορισμος της αντιπολιτευσης δεν ειναι η κριτικη, ειναι η εναντιωση στην κυβερνηση. Αν εσυ θεωρεις οτι ειναι υποχρεωση σου οταν ο μπογιατζης βαφει τον τοιχο ασπρο να λες γιατι δεν τον εβαψες μαυρο, και αυτο το θεωρεις δημιουργικο, τοτε καπου το πας λαθος.
ΠΑΣΟΚ ΣΩΣΕ ΜΑΣΑν δεν συμμορφωθεις θα σου παρουν το σπιτι
Αν δεν υπακουσεις θα φας προστιμο
Αν δεν κατανοησεις την κατασταση θα ερθει ο στρατος
Ζητω η δημοκρατια της πειθους
Ζητω η δημοκρατια της νεας δημοκρατιας
![]()
![]()
Μην ανησυχείς και μη στεναχωριέσαι, ρόδα είναι και γυρίζει, έρχονται μεγάλες κοινωνικές αναταραχές που μπροστά τους τα κίτρινα γιλέκα -για τα οποία ο κόσμος δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα- και οι κινητοποιήσεις στη Χιλή θα μοιάζουν προσομοιώσεις ρουτίνας.
Θα έρθουν τα πάνω κάτω.
Εξαιρετικό κείμενο, μπράβο στον pussy wagon που έριξε το αγκίστρι και τσίμπησε ο ξύδης αλλιώς δε θα το διαβάζαμε
τύπε εμένα η άποψη μου είναι ότι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κάθε πολίτη είναι να ασκεί μόνιμη και σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση όπως θα έκανε και σε κάποιον που έχει μισθώσει να του βάψει το σπίτι. Εσύ στον μπογιατζή τον αφήνεις να κάνει ότι θέλει?
Αυτοί τύπε πληρώνονται τεράστιους μισθούς και απολαμβάνουν προνόμια και στάτους και ζουν ζωάρες για να μας κάνουν την ζωή καλύτερη όχι χειρότερη. Είναι δουλειά μας να τους κρίνουμε και να τους περιμένουμε στην γωνία.
Γνώμη μου πάντα.
εξαιρετικό κείμενο γραμμένο από έναν τυχάρπαστο αναρχικό συνομωσιολόγο από το επιστημονικό site indymedia.
ευτυχώς που απάντησες και μου ξαναθύμισες το κείμενο.
ξαναβάζω το λινκ, όποιος έχει κουράγιο ας μπει να ρίξει μια ματιά τι αηδίες βρίσκει ο kappa fi εξαιρετικές.
ένα μικρό απόσπασμα: Η ελληνική κυβέρνηση είναι από τις ελάχιστες στον κόσμο που χρησιμοποιεί μια πανδημία για να ωφεληθεί πολιτικά με τον πιο εξóφθαλμο τρόπο, την στιγμή που έχει ως πολιτική της την ανυπαρξία μαζικών τεστ
για τα τεστ, πόσα υπάρχουν, πόσο αποτελεσματικά είναι κλπ τα έχουμε γράψει πολλές φορές.
το να επιμένει ακόμα κάποιος για μαζικά τεστ σε όλους κλπ απλά επιβεβαιώνει την βλακεία του.
εδώ όλα τα κείμενα του συγκεκριμένου ψυχασθενή για όποιον έχει χρόνο για γέλιο:
όντως οι απολύσεις είναι λίγες. Πριν πανηγυρίσουμε όμως να καταλάβουμε ότι αυτό οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ στην δυνατότητα αναστολής συμβάσεων στα 60-70% των ΚΑΔ της αγοράς - χωρίς αυτή την δυνατότητα οι απολύσεις θα ήταν διπλάσιες...
Επίσης στο ισοζύγιο εκτός από τις απολύσεις μετράνε και οι προσλήψεις...Και αυτές είναι σημαντικά λιγότερες από ότι πέρυσι προφανώς γιατί οι "πρώιμοι" εποχικοί του τουρισμού που θα ξεκινάγανε τον Μάρτιο δεν προσλήφθηκαν...
Το ισοζύγιο λοιπόν είναι συνολικά ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από πέρυσι (άσχετα αν θα μπορούσε να ήταν και πολύ χειρότερο ακόμα...).
Τύπε δεν το ξέρεις ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο?Αν ξερεις τη δουλεια καλυτερα απο τον μπογιατζη καλως, αλλιως σε περιμενουν πουστλουκια.
Εγώ γελάω πάντως με το "σχέδιο" της κυβέρνησης που απλά έχει τοποθετήσει μπατσάκους σε διόδια κλπ για να ελέγχουν χαρτιά. Ότι ας πούμε είναι πιο σημαντικό το Ε1 από το αν έχω κορωνοϊό. Πώς θα αποτρέψεις ρε σαϊνι Χαρδαλιά έναν που έχει κορωνοϊό, αλλά σου δείχνει το Ε1, από το να πάει στον τόπο του και να τον διασπείρει;