Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δηλαδη μου λες οτι εχουν ληφθει μετρα για να μη χασει ο κοσμος τις δουλειες του?

Α για Αμερικη, Ισπανια και Δανια μιλαγες ... ΟΚ
Μέτρα έχουν ληφθεί...για πιο σκοπό δεν ξέρω.

Ξέρω ότι άπειρα ΚΑΔ έχουν μπει στην οικονομική στήριξη και ότι εαν πάρουν οι εργαζόμενοι το επίδομα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνει μεταβολή της σύμβασης τους για τουλάχιστον 1-2 μήνες.

Σε άλλη περίπτωση αυτοί θα είχαν απολυθεί  ή θα είχαν μπει σε καθεστώς εκ περιτροπής απασχόλησης.

Δεν φταίνε οι Εταιρείες, ο εργοδότης θα μπει φυλακή για να μην απολύσει κόσμο? Αν δεν κάνει τζίρο τι θα κάνει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τυπε εγω τωρα το προσεξα.....παμε καλυτερα απο το 2019 σε απολυσεις ειπες??
Το προβλημα δεν ειναι στις απολυσεις. Οι απολυσεις ειναι οντως λιγοτερες απο περσι.
Το κακό ειναι οτι ειναι σημαντικα λιγοτερες οι προσληψεις σε σχεση με περσι, και το ισοζυγιο ειναι αρνητικο κατα 40 χιλιαδες ανθρωπους.

Δεν εχει να κανει επομενως με μαυρες και ασπρες εργασιες.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
484
Πόντοι
36
Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά, με αφορμή... τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ρομά λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας
Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας των Ρομά να εκφράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, γενικά, οι Ρομά την τρέχουσα περίοδο, με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας να βρίσκονται σε ισχύ.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ζητά στήριξη από την πολιτεία καθώς... «ο Ρομά δεν μπορεί να βγει έξω, να κάνει τον πλανώδιο, να κλέψει να ζητιανέψει, να φέρει λεφτά και να ταΐσει την οικογένειά του!».

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.521
Πόντοι
5.506
Το προβλημα δεν ειναι στις απολυσεις. Οι απολυσεις ειναι οντως λιγοτερες απο περσι.
Το κακό ειναι οτι ειναι σημαντικα λιγοτερες οι προσληψεις σε σχεση με περσι, και το ισοζυγιο ειναι αρνητικο κατα 40 χιλιαδες ανθρωπους.

Δεν εχει να κανει επομενως με μαυρες και ασπρες εργασιες.
το προβλημα ειναι να μην χρησιμοποιεις νουμερα για να κερδισεις εντυπωσεις....
για να μην σας θιξουμε το κομμα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑΥΤΟ....οκ?
αλλα οχι παπαριες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.521
Πόντοι
5.506

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αλλα οχι παπαριες
Δεν νομιζω οτι θα ισχυρισθει καποιος σοβαρα οτι δεν υπαρχει προβλημα στον χωρο της εργασιας αυτη τη στιγμη, για ονομα του θεου δηλαδη

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
αυτος το διαλεξε
δεν ηταν ουτε καταναγκαστικη ουτε υποβοηθουμενη
στην ερωτηση δεν απαντησες
καποιος με μεγαλυτερη πιθανοτητα επιβίωσης και μικρότερος που εσπασε πολλες φορες την καραντινα και ετσι αρρωστησε η γηραιοτερος με λιγοτερες όχι καθολου πιθανότητες που δεν την εσπασε
η ακομα και με βαρια εγκληματα κακοποιος
γιατι βαζεις σαν τεκμηριο μονο την ηλiκια;

μακαρι ποτε ελληνας γιατρος η επιτροπή να μην πρεπει να παρει τέτοιες αποφασεις

Τις παίρνουν καθημερινά - άτυπα και αυτόσχεδια - παντού στον κόσμο.

Για αυτό γράφω ότι πρέπει να υπάρξουν επιτροπές βιοηθικής αφού τα εφαρμοζόμενα κριτήρια είναι εξαιρετικά σύνθετο ζήτημα - αν δεν υπάρχει η συναίνεση του ίδιου του ασθενή/ευπαθή.

Στο δικό μου απλοϊκό μυαλό πρέπει να υπάρχει ένα πόιντ σύστεμ που να συμπεριλαμβάνει κάποιες βασικές παραμέτρους πχ

1. Αντικειμενικά στοιχεία πιθανοτήτων επιβίωσης και προσδόκιμου ζωής με βάση το ιατρικό προφίλ του ασθενή/ευπαθή (ώστε το κόστος να αξίζει τον κόπο - να μην επενδύει κανείς σε χαμένες βάσει της βιβλιογραφίας περιπτώσεις).

2. Στοιχεία "αξίας" και "σημαντικότητας" του έργου του ανθρώπου και συνεισφοράς του - προηγούμενης και μελλοντικής - στην ζωή της κοινότητας (πχ άλλο να είσαι σημαντικός γιατρός και άλλο λαχειοπώλης).

3. Διαταραχή και επιπτώσεις τόσο σε συμβολικό όσο και ουσιαστικό επίπεδο από την πιθανή απώλεια (πχ άλλο πολύτεκνος οικογενειάρχης και φτωχαδάκι και άλλο εργένης καλοζωισμένος χωρίς υποχρεώσεις).

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τα προβλήματα στην χώρο της εργασίας δεν έχουν έρθει ακόμα...

μετά το καλοκαίρι θα έρθει το πραγματικό πρόβλημα και η πραγματική εικόνα της αγοράς...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Παιδια στην αιτηση για το 800αρι
Παιρνεις απαντηση η κατι αλλο??

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
αλλα οχι παπαριες

σωστα. τα νουμερα σε πειραξαν. Ο αλλος που λεει οτι πηραν φωτια οι απολυσεις, και μετα αρχισε να ψελιζει για δανια και τζιμπουτι δε δημιουργει εντυπωσεις

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εαν πραγματι ισχυει το παραπανω που ανεφερα  θα δεις " την αποφαση" την αλλη κυριακη

εαν πραγματι ισχυει η απαγορευση για την κυριακη του πασχα   ετοιμασου να δεις πανυγυρακια και τζερτζερλεδες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παιδια στην αιτηση για το 800αρι
Παιρνεις απαντηση η κατι αλλο??
όχι τύπε...αυτό το ξέρει να στο πει ο λογιστής της εταιρείας που δουλεύεις. αν δεν μπορείς να το πάρεις δεν θα κάνεις αίτηση. υπάρχουν κυρώσεις αν κάνεις αίτηση και δεν πληρεί τις προποθέσεις μην το κάνεις μόνος σου.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
αλλα οχι παπαριες

Εκτός από τους 2-3 βλαμένους αριστερούς, το bourdela.com έχει και 5-6 νεοδημοκράτες που εαν πεις κάτι που χαλάει την εικόνα της κυβέρνησης, πέφτουν να σε φάνε.

Δε ξέρω είναι εαν πληρώνονται γι αυτό, ή το κάνουν αφιλοκερδώς.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
όχι τύπε...αυτό το ξέρει να στο πει ο λογιστής της εταιρείας που δουλεύεις. αν δεν μπορείς να το πάρεις δεν θα κάνεις αίτηση. υπάρχουν κυρώσεις αν κάνεις αίτηση και δεν πληρεί τις προποθέσεις μην το κάνεις μόνος σου.

Ο λογιστης μου πε να κανω
Θα τον γαμευσω αν φαω καμια καμπανα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εκτός από τους 2-3 βλαμένους αριστερούς, το bourdela.com έχει και 5-6 νεοδημοκράτες που εαν πεις κάτι που χαλάει την εικόνα της κυβέρνησης, πέφτουν να σε φάνε.

Δε ξέρω είναι εαν πληρώνονται γι αυτό, ή το κάνουν αφιλοκερδώς.
τυπε αυτο το εχω και εγω σαν απορεια αληθεια

λες και παιρνουν ποσοστα  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom