Mr_Robot
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Like
- 260
- Πόντοι
- 1
Διώξιμο κορωνοϊού.Πώς λεγεται αυτο στην ψυχιατρικη?
Θρησκευτικο παραληρημα?
Διώξιμο κορωνοϊού.Πώς λεγεται αυτο στην ψυχιατρικη?
Θρησκευτικο παραληρημα?
κατσε ο μηχαλης μιχου δεν απαντησε ακομαευτυχως...παρολες της διαφορες που εχουμε
τη γυμναστρια τυπε.Λες να παιρνει την Γιωτα απο τον Βυρωνα απο κωλο τύπε?
τα ειχα πει εδω πριν κανα διμηνο
παει το πασχα :-
αλλη μια μελοντικη προβλεψη κανω παει και η πρωτομαγια
ας ελπισουμε την πρωτομαγια σε κανα πανηγυρακι απο το κκε![]()
![]()
δωστονε στον χαρβαλια ....που γουσταρει κιολαςτη γυμναστρια τυπε.
να μεταφερεις σωστα τις ειδησεις γιατι μπερδευεις τον κοσμο.
Εντελώς ορθη επιλογη.
Βαζεις στην πολιτικη προστασια εναν αγριο για να επιβαλλει σκληρα μετρα.
Και βαζεις στα ιατρικά εναν μειλίχιο ανθρωπο, που θα σου εξηγει με το μαλακο τι γινεται απο υγειονομικης αποψης.
Εξαιρετικα εξυπνες επιλογες και οι δυο.
Αν ειχε βαλει στην πολιτικη προστασια κανεναν φλούφλη, δεν θα τον λαμβανε κανενας υποψη του.
Υ.Γ. Από που κι ως που αυθαιρετα αυτα που ανακοινωνει ο Τσιοδρας? Ο αριθμός νεκρων, νοσηλευομενων και διασωληνωμενων γιατι ειναι αυθαιρετος? Ειναι απολυτως ακριβης και ειναι αυτος που ενδιαφερει. Ο αριθμός των κρουσματων ειναι αδιαφορος.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=310241.0;attach=1224166;image[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτός που έκανε τον πίνακα είναι χαζός.
Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, υπάρχει περιορισμός. Παντού μπορείς να κολλήσεις, αλλά δεν θα παραλύσει και τελείως η χώρα. Τράπεζες, φούρνοι, μάρκετ, κλπ. δεν θα έκλειναν ακόμα και να χειροτέρευαν τα πράγματα.
να σου κανω κ εγω μια ερωτηση?αλλη ερωτηση....
γιατι τωρα στον αντ1 εχει ρεποταζ οτι επεσε κατακορυφα η ζητηση για τα αρνια?
μονο στο χωριο τρωμε αρνι?
μαλλον η συνηθης κλαψα ε?
ευτυχως...παρολες της διαφορες που εχουμε
να σου κανω κ εγω μια ερωτηση?
βλεπω δυο ξενους γιατι δε θελω να βλεπω τα ιδια και μαγειρευω.
εχω αρχισει να νοιωθω πουστης.
γνωμη σου.
![]()
αλλη ερωτηση....
γιατι τωρα στον αντ1 εχει ρεποταζ οτι επεσε κατακορυφα η ζητηση για τα αρνια?
μονο στο χωριο τρωμε αρνι?
μαλλον η συνηθης κλαψα ε?
οχι τομα...ολα ενταξεινα σου κανω κ εγω μια ερωτηση?
γνωμη σου.
![]()
λες μαλακιες οπως παντα.Μπρο, επ ευκαιριας αυτου, να σχολιασω το γενικοτερο ζητημα της κομματοσκυλιασης. Οπως βλεπουμε, εστω στην παρουσα φαση, μην το παω πισω και γραφουμε σεντονια, εκ του αποτελεσματος γενικοτερα υπαρχουν αυτοι που συμφωνουν με τις ενεργειες αυτης της κυβερνησης και μερικοι ελαχιστοι που διαφωνουν ριζικα.
Αυτοι που διαφωνουν εχουν συγκεκριμενη ιδεολογια και πολιτικη προτιμηση. Και διαφωνιυν την ωρα που ολος ο πλανητης ακολουθει την ιδια πορεια.
Αρα δε μιλαμε για κομματικες διαφορες αλλα για συγκρουση της λογικης με τις φαντασιωσεις. Ε, η πραγματικοτητα παντα κερδιζει.
Ειναι ανοιχτα κανονικα??
να σου κανω κ εγω μια ερωτηση?
γνωμη σου.
![]()
Έχετε μπερδευτεί και νομίζετε ότι αυτός που δεν μπορεί να διαχειριστεί τον συναισθηματικό φόρτο που τον διακατέχει, και φωνάζει, κάνει για "αστυφύλαξ".Εντελώς ορθη επιλογη.
Βαζεις στην πολιτικη προστασια εναν αγριο για να επιβαλλει σκληρα μετρα.
Και βαζεις στα ιατρικά εναν μειλίχιο ανθρωπο, που θα σου εξηγει με το μαλακο τι γινεται απο υγειονομικης αποψης.
Εξαιρετικα εξυπνες επιλογες και οι δυο.
Αν ειχε βαλει στην πολιτικη προστασια κανεναν φλούφλη, δεν θα τον λαμβανε κανενας υποψη του.
τύπε αν είχες καταλάβει τι πισωγλεντάκης είναιο χρδαλιας θα τον έβλεπες μ'άλλο ματι![]()