το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ερχεται πειναΕ το οτι θα υπαρξουν οικονομικες συνεπειες ειναι σιγουρο.
Απλα μην.φτασουμε σε σημειο πεινας
θα τρωμε τα ποδια μας
ερχεται πειναΕ το οτι θα υπαρξουν οικονομικες συνεπειες ειναι σιγουρο.
το πλάνο πάει όπως πρέπει, τρένο.
διαγνωστικά επακριβώς για το στέλεχος δεν υπάρχουν αλλά η καταστολή καταστολή
στατιστικές για τον πέουλο, οικονομία παραπαίει αλλά οι γνωστοί άγνωστοι προύχοντες θα λάβουν τη στήριξη, οι υπόλοιποι λίγη βρώμα από το νυχάκι
χρήσιμοι ηλίθιοι παντού και αναμεταδότες πίθηκοι, πρόθυμοι πολύ και πάντα
βγαίνει ο Πέτσας και προϊδεάζει για την επερχόμενη φίμωση. Όποιος μιλάει εναντίον πάει μέσα (σε λίγο...πιο σκληρά μέτρα και κυρώσεις)
βγαίνει ο άλλος δεινόσαυρος χθες ο Μπένννιιι και κάτι ψέλλισε για τσιπάκια και βιομετρικά
υψιστη η ευκαιρία για ολοκλήρωση αυτού που ξεκίνησε το 2001 με την 11/09 και το αστυνομικό κράτος, τον αόρατο τρόμο και την εδραίωση της ανασφάλειας που συνεχίστηκε με την πιο κραυγαλέα αναδιανομή πλούτου το 2008 κι έπειτα (εμείς σώσαμε γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, άλλοι έσωσαν άλλα καλόπαιδα που σκορπούσαν φτηνό χρήμα), τώρα πάλι μοναδική ευκαιρία για ολιστική κατάργηση ελευθεριών, εντατικής ψηφιακής επιτήρησης, αιώνιας μνημονιακής δεσμεύσεως με έξτρα δανεικά και διαφόρων άλλων οργουελιανής φύσεως πρακτικών.
το κόστος της ανθρωποφοβίας που σπέρνεται ποιος το υπολογίζει;
το κόστος σε ανθρώπινο δυναμικό κι εμπειρία που έχει επενδύσει κάποιος και το διώχνει γίνεται αυτομάτως ξόδεμα μη επιστρεφόμενο
και θα μου την πέσετε το ξέρω, συνωμοσίες και τέτοια τρελά.
οι δόσεις του δηλητηρίου είναι τόσο καλά ζυγισμένες ώστε το πειραματόζωο ίσα που να διερωτάται αλλά να φτάνει σε τέτοιου μεγέθους σύγκρουση κι αδιέξοδο με την εικονική του πραγματικότητα και λόγω του χάους που τον διέπει εσωτερικά να δέχεται αγόγγυστα ως φυσικό επακόλουθο τη δηλητηρίασή του για το καλό του και όλων. Περαστικά μας (που δε θα είναι).
εν μέσω όλων αυτών των εξαιρετικών που συμβαίνουν γίνονται άλλα τόσα σημεία και τέρατα σε πάρα πολλά νευραλγικά επίπεδα που απλά περνάνε στο μη ορατό πεδίο γιατί η εντολή είναι φόβος και τρόμος για τον έλεγχο.
Θα φαγωθούν πρώτα τα πτηνά και τα αδέσποτα.ερχεται πεινα
θα τρωμε τα ποδια μας
Ε το οτι θα υπαρξουν οικονομικες συνεπειες ειναι σιγουρο.
εγω ειμαι κλεισμενος σε ενα κλουβακι στο μπαλκονι μιας γκριζας πολυκατοικιας στην αθηναΘα φαγωθούν πρώτα τα πτηνά και τα αδέσποτα.
Εσύ πχ, που διαμένεις?
Εφόσον παραμείνουν και αυτές στο μέγεθος που είναι, και δεν έρθει κάποιο νέο μνημόνιο, έστω και προσωρινό.Πάλι οι συντάξεις θα σώσουν κόσμο απ'την πείνα
Εφόσον παραμείνουν και αυτές στο μέγεθος που είναι, και δεν έρθει κάποιο νέο μνημόνιο, έστω και προσωρινό.
Παροδικά είναι αυτά όμως, δεν προβλέπεται βαθιά ύφεση.
Μου αρεσει ρε τυποι που θεωρειτε στανταρακι οτι θα εχουμε καθαρισει με τον Κορωνοιο μεχρι τον Ιουνιο και σας εχει πιασει ο προβληματισμος για τον τουρισμο....
Διαλυμενη εδω κ χρονια δεν ειναι??Ο Τζουζέπε Κόντε προειδοποιεί για διάλυση της Ευρώπης
Χτες
Παρά πολύς κόσμος εξαρτάται από τον τουρισμό. Και παρά πολλοί οι παράγοντες από τους οποίους εξαρταται. Αλλά αν δεν βρεθεί φάρμακο, ειδικά εισαγομενος τουρισμός πολύ δυσκολο να υπάρξει.οι πληροφορίες είναι αξιόπιστες από άτομα που η δουλειά τους είναι κρατήσεις σε ξενοδοχεία. Επίσης αν παρατήρησες είπαμε πότε θα αρχίσει η σεζόν και όχι πότε θα λυθεί το πρόβλημα του ιού. Και σε διαβεβαιώ φίλε μου έμμεσα ή άμεσα πολύ κόσμος στην Ελλάδα εξαρτάται οικονομικά από τον τουρισμό.
Οι ξενοδόχοι ίσως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.οι πληροφορίες είναι αξιόπιστες από άτομα που η δουλειά τους είναι κρατήσεις σε ξενοδοχεία. Επίσης αν παρατήρησες είπαμε πότε θα αρχίσει η σεζόν και όχι πότε θα λυθεί το πρόβλημα του ιού. Και σε διαβεβαιώ φίλε μου έμμεσα ή άμεσα πολύ κόσμος στην Ελλάδα εξαρτάται οικονομικά από τον τουρισμό.
Διότι θα υπάρξει εσωτερικός?Παρά πολύς κόσμος εξαρτάται από τον τουρισμό. Και παρά πολλοί οι παράγοντες από τους οποίους εξαρταται. Αλλά αν δεν βρεθεί φάρμακο, ειδικά εισαγομενος τουρισμός πολύ δυσκολο να υπάρξει.
Θα πέσει πολύ πείνα. Ξενοδοχουπαλληλοι, προμηθευτές ξενοδοχείων, επισητηστικα, καταστήματα με σουβενίρ, βιοτεχνίες με είδη λαϊκής τέχνης και πολλά άλλα επαγγέλματα εξαρτώνται από τον τουρισμό. Και ακόμα άλλα τόσα εξαρτωντουσταν το χειμώνα από τα χρήματα των παραπάνω.Διότι θα υπάρξει εσωτερικός?
Όταν ανοίξουν οι επιχειρήσεις θα αρχίσουν μετά από ένα μήνα να μοιράζουν άδειες?
Η πλειοψηφία , πήρε ήδη την καλοκαιρινή τους άδεια, και την πέρασε και περνάει σε καραντίνα.
Πολύ καλό παιδί ο Κυριάκος !
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=310241.0;attach=1224140;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: