Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Ρε νικ δεν ειναι κακο να μη ξερεις κατι. Το πρωτο βημα για να μαθεις πραγματικα κατι ειναι να αποδεχτεις τι ξερεις και τι δε ξερεις.
Σε ποιο αναφερεσαι τυπε:S :S :S
το πλάνο πάει όπως πρέπει,
βγαίνει ο άλλος δεινόσαυρος χθες ο Μπένννιιι και κάτι ψέλλισε για τσιπάκια και βιομετρικά
Ο πίνακας δείχνει πολύ κατατοπιστικά και συνοπτικά, τι έγινε στη χώρα μας το πρώτο δεκαήμερο, από 26/2 έως 6/3/20.
Η κυβέρνηση, κόντρα στην ακαμψία και την αναβλητικότητα της νεοελληνικής κοινωνίας, κινήθηκε αστραπιαία και αποφασιστικά και στις 9/3 επέβαλε τις πρώτες απαγορεύσεις συναθροίσεων (σχολεία, γήπεδα) και στις 22/3 κήρυξε το lockdown το οποίο εξακολουθεί μέχρι 27/4/20.
Ως τώρα πάμε πολύ καλά, με 7 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων έναντι 30 των Σκανδιναβικών χωρών και 120 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
εχω παραδεχτει και επιθετικα φαουλ τις ομαδας μου και πριν κατι σελιδες ρωτησα τον χελρεηζερ για αρθρα περι πραγματικων νεκρων γριπης στην ελλαδα και... τελικα τα εψαξα και τα βρηκα εγω απο το εοδυ.Ρε νικ δεν ειναι κακο να μη ξερεις κατι. Το πρωτο βημα για να μαθεις πραγματικα κατι ειναι να αποδεχτεις τι ξερεις και τι δε ξερεις.
Τι ειπε παλι το παχυδερμο? Το ειδε κανεις η αναμασαμε απο site? Εγω δεν αντεχω να τον δω με πιανει![]()
Το παρτυ τωρα αρχιζει
Ψωνισα κατι πορτοκαλια οχι γεματη σακκουλα 5 ευρω
Αφηστε ρε αχρηστοι οποιον δεν δουλευει και μπορει, να παει επαρχια να φυτεψει κατι να βαλει 10 κοτες
Ο κοσμος που δεν παιρνει τα 800 ειναι παρα πολυς. Θα πεινασουν ανθρωποι
[twitter]]Η κυβέρνηση, κόντρα στην ακαμψία και την αναβλητικότητα της νεοελληνικής κοινωνίας, κινήθηκε αστραπιαία και αποφασιστικά και στις 9/3 επέβαλε τις πρώτες απαγορεύσεις συναθροίσεων (σχολεία, γήπεδα)
το πλάνο πάει όπως πρέπει, τρένο.
διαγνωστικά επακριβώς για το στέλεχος δεν υπάρχουν αλλά η καταστολή καταστολή
στατιστικές για τον πέουλο, οικονομία παραπαίει αλλά οι γνωστοί άγνωστοι προύχοντες θα λάβουν τη στήριξη, οι υπόλοιποι λίγη βρώμα από το νυχάκι
χρήσιμοι ηλίθιοι παντού και αναμεταδότες πίθηκοι, πρόθυμοι πολύ και πάντα
βγαίνει ο Πέτσας και προϊδεάζει για την επερχόμενη φίμωση. Όποιος μιλάει εναντίον πάει μέσα (σε λίγο...πιο σκληρά μέτρα και κυρώσεις)
βγαίνει ο άλλος δεινόσαυρος χθες ο Μπένννιιι και κάτι ψέλλισε για τσιπάκια και βιομετρικά
υψιστη η ευκαιρία για ολοκλήρωση αυτού που ξεκίνησε το 2001 με την 11/09 και το αστυνομικό κράτος, τον αόρατο τρόμο και την εδραίωση της ανασφάλειας που συνεχίστηκε με την πιο κραυγαλέα αναδιανομή πλούτου το 2008 κι έπειτα (εμείς σώσαμε γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, άλλοι έσωσαν άλλα καλόπαιδα που σκορπούσαν φτηνό χρήμα), τώρα πάλι μοναδική ευκαιρία για ολιστική κατάργηση ελευθεριών, εντατικής ψηφιακής επιτήρησης, αιώνιας μνημονιακής δεσμεύσεως με έξτρα δανεικά και διαφόρων άλλων οργουελιανής φύσεως πρακτικών.
το κόστος της ανθρωποφοβίας που σπέρνεται ποιος το υπολογίζει;
το κόστος σε ανθρώπινο δυναμικό κι εμπειρία που έχει επενδύσει κάποιος και το διώχνει γίνεται αυτομάτως ξόδεμα μη επιστρεφόμενο
και θα μου την πέσετε το ξέρω, συνωμοσίες και τέτοια τρελά.
οι δόσεις του δηλητηρίου είναι τόσο καλά ζυγισμένες ώστε το πειραματόζωο ίσα που να διερωτάται αλλά να φτάνει σε τέτοιου μεγέθους σύγκρουση κι αδιέξοδο με την εικονική του πραγματικότητα και λόγω του χάους που τον διέπει εσωτερικά να δέχεται αγόγγυστα ως φυσικό επακόλουθο τη δηλητηρίασή του για το καλό του και όλων. Περαστικά μας (που δε θα είναι).
εν μέσω όλων αυτών των εξαιρετικών που συμβαίνουν γίνονται άλλα τόσα σημεία και τέρατα σε πάρα πολλά νευραλγικά επίπεδα που απλά περνάνε στο μη ορατό πεδίο γιατί η εντολή είναι φόβος και τρόμος για τον έλεγχο.
[twitter]]
αστραπιαια δεν κινηθηκε,πολιτικα κινηθηκε,ο Κουλης σιγουρα δεν ειναι απο αυτους που θελουν το lockdown
Έτσι λέγανε και παλιότερα κάποιοι για τις κάμερες, που πρωτοέμπαιναν στους δρόμους. για μεγάλο αδερφό, περιορισμό της ελευθερίας μας και της ιδιωτικότητας και λοιπές πίπες. έχεις υπ'οψιν σου πόσα εγκλήματα, τροχαία,ληστείες,δολοφονίες κλπ έχουν εξιχνιαστεί παγκοσμίως λόγω των καμερών που θα είχαν μείνει ανεξιχνίαστα για πάντα?
αρα τελικα η χειροτερη μιξη μας λες επικινδυνοτητας ειναι η μεταδοτικοτητα και η φονικοτητα του κορονοιου.
ναι αλλα οσο μας τα πρηζετε και ακουω τρομοκρατημενες απο την τηλεοραση γυναικουλες να μου τηλεφωνουν, θα σας πρηζω και εγω.
[twitter]]
αστραπιαια δεν κινηθηκε,πολιτικα κινηθηκε,ο Κουλης σιγουρα δεν ειναι απο αυτους που θελουν το lockdown
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αααααααα, τελικά τώρα το κατάλαβες.
Πάμε για μία ακόμη φορά:
1. Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο. Η επιστήμη και η ανθρωπότητα αρχίζει σχεδόν από το 0.
2. Μεταδίδεται ευκολότερα από την γρίπη.
3. Έχει μεγαλύτερη θνητότητα από την γρίπη για όλες τις ομάδες των ηλικιών
4. Δεν υπάρχει εμβόλιο
5. Δεν υπάρχουν αντιϊκά φάρμακα
6. Τα διαγνωστικά τεστ δεν είναι αξιόπιστα (30% ψευδώς αρνητικά)
7. Δεν υπάρχουν τεστ αντισωμάτων ακόμη
8. Έχει χρόνο επώασης από 1-14 μέρες ενώ η γρίπη 1-4 μέρες
9. Μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς
10. Δεν είναι γνωστές οι μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία αυτών που αναρρώνουν επιτυχώς
11. Το 20% των κρουσμάτων θα χρειαστεί νοσοκομείο (5% θα πάνε ΜΕΘ) ενώ μόνο το 0,1% των κρουσμάτων της γρίππης
12. Πολύ απρόβλεπτη κλινική εξέλιξη με ταχεία επιδείνωση και θάνατο σε μερικές περιπτώσεις
Δηλαδή τι άλλο θα πρέπει να σου πούμε;
Στην γιαγιά όμως δεν πήγες για μπακαλιάρο σκορδαλιά (και καλά έκανες).
Και βγαίνεις έξω κάθε 3 μέρες.
[twitter]]