celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Εγώ είμαι 84, αλλά νιώθω πολύ πιο νέος. Σαν 83. Λες να πάθω τίποτα;
Εγώ είμαι 84, αλλά νιώθω πολύ πιο νέος. Σαν 83. Λες να πάθω τίποτα;
δεν υπάρχουν γυναίκες στο σαιτ τυπε :SΜαγειρευεις, πλενεις, σιδερωνεις δηλαδη τύπε?
Μηπως να σου γνωρισω την Πενταγιωτισσα που ψαχνει ενα καλο παλικαρι για γαμο
Ο πατερας μου ειναι 84 και μου ζητησε πληροφοριες σημερα για το πώς να ανοιξει λογαριασμο στο instagram τύπεΕγώ είμαι 84, αλλά νιώθω πολύ πιο νέος. Σαν 83. Λες να πάθω τίποτα;
Μωρε υπαρχουν...ξερω τι σου λεωδεν υπάρχουν γυναίκες στο σαιτ τυπε :S
για ενα χρονο ακομα οχι μεχρι τα 84 εχεις καιροΕγώ είμαι 84, αλλά νιώθω πολύ πιο νέος. Σαν 83. Λες να πάθω τίποτα;
ο κωλογερος εμενα στα 84 ζηταγε συμβουλες να γαμει κωλο 3 φορες την ημερα και να ποσταρει στο μπου την ιδια ωραΟ πατερας μου ειναι 84 και μου ζητησε πληροφοριες σημερα για το πώς να ανοιξει λογαριασμο στο instagram τύπε
Γνωμη σου
Δεν μου λέτε ρε παιδιά γι'αυτό https://[URL unfurl="true"]www.truemedcost.com/wp-content/uploads/2013/08/tamiflu.jpg[/img[/URL]] εδω είπανε αν κάνει δουλειά;
Μου έχουν ξεμείνει μερικά κουτιά στο φαρμακείο απο την προηγούμενη φορα(χοίρων, πουλερικών, sars, h1n1) δεν θυμάμαι :what:
[/quote]
κουμπωσετα για καλο και για κακο διο...δεν γαμιετε
Δεν μου λέτε ρε παιδιά γι'αυτό https://[URL unfurl="true"]www.truemedcost.com/wp-content/uploads/2013/08/tamiflu.jpg[/img[/URL]] εδω είπανε αν κάνει δουλειά;
Μου έχουν ξεμείνει μερικά κουτιά στο φαρμακείο απο την προηγούμενη φορα(χοίρων, πουλερικών, sars, h1n1) δεν θυμάμαι :what:
[/quote]Σημερα ελεγαν οτι τα αντιβιοτικα δεν κάνουν τιποτα για τον κορονοϊό
[/quote]
αν δεν εχουν ληξει εδώ και μια δεκαετια δεν κανουν τιποτα ;D
Είναι μικρός ακόμα για ινσταγκραμ, πρέπει να του το απαγορεψεις.Ο πατερας μου ειναι 84 και μου ζητησε πληροφοριες σημερα για το πώς να ανοιξει λογαριασμο στο instagram τύπε
Γνωμη σου
ο κωλογερος εμενα στα 84 ζηταγε συμβουλες να γαμει κωλο 3 φορες την ημερα και να ποσταρει στο μπου την ιδια ωρα
παπαρια τυπε....Παντως το να νοσησει κανας τραμπακουλας εχει τη σημειολογια του... οι αγορες παρουσιαζουν μια ψυχολογικη ευαισθησια... θα εχει τεραστιο αντικτυπο πανω τους ενα τετοιο γεγονος...παμε για κραχ...
Βεβαια δε νομιζω να κανουν το λαθος να το ανακοινωσουν ΑΝ συνεβαινε κατι τετοιο με τον πλανηταρηχη
αντι-ιικο ειναι το ταμιφλου οχι αντιβιοτικοΣημερα ελεγαν οτι τα αντιβιοτικα δεν κάνουν τιποτα για τον κορονοϊό
Νόσησε ο προεδρος τύπε και οι δικηγοροι του το επικαλεσθηκαν ως λογο διακοπής στη δικη για τα στημεναπαπαρια τυπε....
νοσησε ο βαγγελας που ειναι πολυ ανωτερος του πλανηταρχη και ολα ειναι ρολοι στον θρυλο....
πασαρε τον στον αγιο....θα τα βρουνε μια χαραΑρα καλυτερα που ο δικος μου ζηταει συμβουλες για το ινσταγκραμ, δεν θα αντεχα να ζητουσε συμβουλες για το πώς να παρει κωλο
Α, δεν ξερω, εγω για αντιβιοτικο το ηξερααντι-ιικο ειναι το ταμιφλου οχι αντιβιοτικο
Δεν είναι αντιβιοτικό Αλεξ αντιιικό είναι.Σημερα ελεγαν οτι τα αντιβιοτικα δεν κάνουν τιποτα για τον κορονοϊό
Θα τον χαλασει τον αγιοπασαρε τον στον αγιο....θα τα βρουνε μια χαρα