celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.947
- Πόντοι
- 6.056
δικιο εχει,αφου ο ιος είναι επικίνδυνος για το αγοραστικο κοινο 70-90+ :S :S :Sο Βελοπουλος λεει στοχοποιειται η Ορθοδοξια
:S :S :S
δικιο εχει,αφου ο ιος είναι επικίνδυνος για το αγοραστικο κοινο 70-90+ :S :S :Sο Βελοπουλος λεει στοχοποιειται η Ορθοδοξια
5% του δινανε οι δημοσκοπησεις χθες τύπε, σε λιγο θα περασει και την Φωφηο Βελοπουλος λεει στοχοποιειται η Ορθοδοξια
Ανησυχεις για τον Τραμπ τύπε?
5% του δινανε οι δημοσκοπησεις χθες τύπε, σε λιγο θα περασει και την Φωφη
Εγώ είμαι κάτω από 30 ρε τύπε τι να πάθω? κάνα ντεπόν θα πάρω και θα δω netflix για μια βδομάδα :SNαι τυπε, κι αν παθεις κατι θα βρεις σιγουρα κρεβατι στην ΜΕΘ Κατσικοχωρίου
Την μανούλα σου δεν την σκεφτεσαι ρε τύπε μην την κολλησεις??Εγώ είμαι κάτω από 30 ρε τύπε τι να πάθω? κάνα ντεπόν θα πάρω και θα δω netflix για μια βδομάδα :S
μαραζωνει τα παπαρια λεει ο ιος σαουλ :S :S :SΕγώ είμαι κάτω από 30 ρε τύπε τι να πάθω? κάνα ντεπόν θα πάρω και θα δω netflix για μια βδομάδα :S
Εγώ είμαι κάτω από 30 ρε τύπε τι να πάθω? κάνα ντεπόν θα πάρω και θα δω netflix για μια βδομάδα :S
[size=50pt]ΩΝΣΓ!![/size]μαραζωνει τα παπαρια λεει ο ιος σαουλ :S :S :S
ως κλασικος χρηστης του μπου ειμαι αυτονομος, αυτοδημιουργητος και πετυχημενος πριν τα 30 τυπε και μενω στην ιδιωτικη μου κατοικία τι με περασεςΤην μανούλα σου δεν την σκεφτεσαι ρε τύπε μην την κολλησεις??
Αν και για να εισαι εσυ κατω απο 30, σχετικα νεα θα ειναι κι εκεινη
ως κλασικος χρηστης του μπου ειμαι αυτονομος, αυτοδημιουργητος και πετυχημενος πριν τα 30 τυπε και μενω στην ιδιωτικη μου κατοικία τι με περασες
μαραζωνει τα παπαρια λεει ο ιος σαουλ :S :S :S
ξεροχυσα ρε σαουλ.ως κλασικος χρηστης του μπου ειμαι αυτονομος, αυτοδημιουργητος και πετυχημενος πριν τα 30 τυπε και μενω στην ιδιωτικη μου κατοικία τι με περασες
ως κλασικος χρηστης του μπου ειμαι αυτονομος, αυτοδημιουργητος και πετυχημενος πριν τα 30 τυπε και μενω στην ιδιωτικη μου κατοικία τι με περασες
Εγώ είμαι 84, αλλά νιώθω πολύ πιο νέος. Σαν 83. Λες να πάθω τίποτα;ως κλασικος χρηστης του μπου ειμαι αυτονομος, αυτοδημιουργητος και πετυχημενος πριν τα 30 τυπε και μενω στην ιδιωτικη μου κατοικία τι με περασες
τι τον συμβουλευεις μεγα δικολαβε?Μαγειρευεις, πλενεις, σιδερωνεις δηλαδη τύπε?
Μηπως να σου γνωρισω την Πενταγιωτισσα που ψαχνει ενα καλο παλικαρι για γαμο
ξεροχυσα ρε σαουλ.
εισαι ενας μικρος παππους
ρε αλεξη...σε πουλαει και σε αγοραζει ο σαουλΜαγειρευεις, πλενεις, σιδερωνεις δηλαδη τύπε?
Μηπως να σου γνωρισω την Πενταγιωτισσα που ψαχνει ενα καλο παλικαρι για γαμο