poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
με διαλογο,που θα λεγε και η ΝτόραΠως πάει παιδιά;
Κόσμο βλέπω σήμερα.
με διαλογο,που θα λεγε και η ΝτόραΠως πάει παιδιά;
Κόσμο βλέπω σήμερα.
Υποτιθεται το ειπε πριν καμια εβδομαδα σε εναν βουλευτη της, απο τοτε το εχω ακουσειΓια τη γερμανια.
Πριν 5 λεπτα το ειπε στις ειδησεις ερτ1
Αν ειναι φημη δεν ειναι δικη μου
Και αν το είπε η δεν το είπε η Μέρκελ τι ξέρει η γριά ότι της λένε οι pr της.
Οι επιστήμονες όμως νομίζω συμφωνούν με αυτό και λένε ότι το 60-70% του πληθυσμού γενικά θα νοσήσει από τον ιό απλά ένα πολύ μικρό ποσοστό θα έχει επιπλοκές.
δεν νομιζω να παιζει αυτο το σεναριο τυπε....αν ειναι θα τα κλεισουνε δεν θα τα μειωσουνε
εδω εχει βγει βρωμα οτι απο Δευτερα τα ΜΜΜ θα εχουν δρομολογια Σαββατου
θα χει 200 ατομα σε καθε αστικο
:S :S :S
νομιζα ενημερωνεσαι μονο απο Χιο τυπε :-(Για τη γερμανια.
Πριν 5 λεπτα το ειπε στις ειδησεις ερτ1
Αν ειναι φημη δεν ειναι δικη μου
Πηγούλα?Οι επιστήμονες όμως νομίζω συμφωνούν με αυτό και λένε ότι το 60-70% του πληθυσμού γενικά θα νοσήσει από τον ιό απλά ένα πολύ μικρό ποσοστό θα έχει επιπλοκές.
Και αν το είπε η δεν το είπε η Μέρκελ τι ξέρει η γριά ότι της λένε οι pr της.
Οι επιστήμονες όμως νομίζω συμφωνούν με αυτό και λένε ότι το 60-70% του πληθυσμού γενικά θα νοσήσει από τον ιό απλά ένα πολύ μικρό ποσοστό θα έχει επιπλοκές.
το μαξιμου τυπεΠηγούλα?
τυπε γάμα τα τη φαγαμε.. :S :S :Sνομιζα ενημερωνεσαι μονο απο Χιο τυπε :-(
:S :S :S
Μόλις λίγους μήνες πριν φρόντισαν γιά την ποινικοποίηση της άρνησης του "μαντρώματός" μας. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Άλλη μία ένδειξη ότι ετοιμάζεται οργανωμένα και αθόρυβα η άσκηση πειθαναγκασμού μας με πρόσχημα την δημόσια υγεία:
Άρθρο 285 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας...www.lawspot.gr
παιζει...και σαν δευτερο καλυτερα ισως τωρα πριν μεταλαχτει σου φυτρωνουν μυτες στο κουτελο και πεθαινεις με πολυ πονοΓια όσους δεν είμαστε στην κρίσιμη ομάδα, ίσως είναι καλύτερα να το περάσουμε να ησυχάσουμε αρκεί να μην επηρεαστεί το περιβάλλον γύρω μας.
Μια σκέψη...
γκουγκλαρε το θα βρεις καμια 10αριά με τα ονόματα των καθηγητών που εξέφρασαν αυτή την πρόβλεψη.Πηγούλα?
Ρε τύπε κοψε τις αηδιες επιτελουςΜόλις λίγους μήνες πριν φρόντισαν γιά την ποινικοποίηση της άρνησης του "μαντρώματός" μας. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Άλλη μία ένδειξη ότι ετοιμάζεται οργανωμένα και αθόρυβα η άσκηση πειθαναγκασμού μας με πρόσχημα την δημόσια υγεία:
Άρθρο 285 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας...www.lawspot.gr
ακομη χειροτερα δηλαδη τυπε,θα ξεκινας με τα ποδια απο την Βαρκιζα να πας Βαρυμπομπη,στο πρωτο χιλιομετρο θα σε εχουν λοκαρει απο ορνια μεχρι διαφορα αιλουροειδη,θα μενει μονο ο σκελετος :S :S :Sδεν νομιζω να παιζει αυτο το σεναριο τυπε....αν ειναι θα τα κλεισουνε δεν θα τα μειωσουνε
Ναι το θέμα είναι ότι αν μένεις στο ίδιο σπίτι με ευπαθείς ομάδες ή μικρά παιδιά.Για όσους δεν είμαστε στην κρίσιμη ομάδα, ίσως είναι καλύτερα να το περάσουμε να ησυχάσουμε αρκεί να μην επηρεαστεί το περιβάλλον γύρω μας.
Μια σκέψη...