Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.747
Πόντοι
19.795
Κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια στημ Τουρκία...
Μα γιατί? :grin:
Με 0 κρούσματα...
Κι όμως, οι Τουρκαλαδες είχαν ακυρώσει τις πτήσεις για Ιταλία τουλάχιστον μία εβδομάδα πρίν από εμάς.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.938
Πόντοι
6.056
Ησασταν αγέννητοι όταν εμείς παλεύαμε τις προηγούμενες πανδημίες με θάρρος  :grin:
ΥΓ.Εκεί που είσαι ήμουνα, εδώ που είμαι θα 'ρθεις
μην εισαι και τοσο σιγουρος ότι θα προλαβω :priest: :S :S :S :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Επειδή βλέπω ότι το έχετε ρίξει στην πλάκα καλά θα κάνετε να πάρετε το θέμα στα σοβαρά και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κράτους που έχει κλείσει σχολεία, κέντρα διασκέδασης, θέατρα, κινηματογράφους κλπ. Αυτά που δεν έχει κλείσει είναι οι εκκλησίες και τα μπουρδέλα-βίζιτες αλλά ελπίζω να μην είστε τόσο ανεύθυνοι και να τα αποφεύγετε και τα δύο, όπως και καφενεία, εκδρομές με πούλμαν ακόμα και τράπεζες όσο μπορείτε.
Δεν είναι το αιτούμενο μόνο να μην νοσήσει ο καθένας από εμάς, είναι επίσης η ατομική ευθύνη του καθενός μας να βοηθήσει η επιδημία να μην πάρει εκρηκτικές διαστάσεις αλλά να "κυλήσει" ελεγχόμενα. Διότι αν γίνει "έκρηξη" της επιδημίας το σύστημα υγείας θα κρασσάρει και τότε αυτός που λέει σήμερα "Εμένα στ' αρχίδια μου αν αρρωστήσουν και πεθάνουν οι γέροι, είμαι 20 χρονών επομένως και να κολλήσω ελεφριά θα την βγάλω!" θα κινδυνεύει αν πάθει τροχαίο ή οτιδήποτε άλλο ατύχημα να μην βρίσκει κρεβάτι σε ΜΕΘ, διότι θα τα έχουν πιάσει όλα οι γέροι πάσχοντες. Επίσης σκεφθείτε τους πατεράδες σας και τους παππούδες σας, σκεφθείτε όμως ακόμα και την οικονομική ζημιά που θα έχουμε σαν κράτος αν η επιδημία δεν ελεγχθεί λόγω της καταρρεύσεως του τουρισμού. ΜΗΝ περιμένετε λοιπόν ούτε από τους παπάδες, τους καφετζήδες κλπ, ούτε από τις πουτάνες να κλείσουν τα μαγαζιά τους, ΕΣΕΙΣ θα πρέπει να τα αποφεύγετε μέχρι νεωτέρας...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895
80% ειναι 5 δις ανθρωποι
Aν ειναι ετσι,
Με 3% θνητοτητα, εχουμε 150 εκατομμυρια νεκρους
Πεντε φορες περισσοτερους δηλαδη απο τους νεκρους του μαύρου θανατου το μεσαιωνα
Houston we have a problem

δεν ξέρω αν πάει έτσι. Πχ. το 3% θνητότητα υπολογίζεται στο σύνολο των ατόμων που κόλλησαν ακόμη και αν δεν νόσησαν; ακόμη και αν είναι έτσι αυτό περιλαμβάνει μόνο όσους ελέγθηκαν, υπάρχουν πολλαπλάσιοι που έγιναν φορείς και δεν εμφάνισαν συμπτώματα  και δεν καταγράφηκαν ποτέ.
Μήπως το 3% υπολογίζεται μόνο επί των περιστατικών που καταλήγουν στο νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα δηλαδή πνευμονία όπου απαιτείται νοσηλεία; Γιατί αν είναι έτσι τότε το αναμενόμενο σύνολο θανάτων θα είναι πολύ μικρότερο από τα εκατομύρια που υπολόγισες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επειδή βλέπω ότι το έχετε ρίξει στην πλάκα καλά θα κάνετε να πάρετε το θέμα στα σοβαρά και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κράτους που έχει κλείσει σχολεία, κέντρα διασκέδασης, θέατρα, κινηματογράφους κλπ. Αυτά που δεν έχει κλείσει είναι οι εκκλησίες και τα μπουρδέλα-βίζιτες αλλά ελπίζω να μην είστε τόσο ανεύθυνοι και να τα αποφεύγετε και τα δύο, όπως και καφενεία, εκδρομές με πούλμαν ακόμα και τράπεζες όσο μπορείτε.
Δεν είναι το αιτούμενο μόνο να μην νοσήσει ο καθένας από εμάς, είναι επίσης η ατομική ευθύνη του καθενός μας να βοηθήσει η επιδημία να μην πάρει εκρηκτικές διαστάσεις αλλά να "κυλήσει" ελεγχόμενα. Διότι αν γίνει "έκρηξη" της επιδημίας το σύστημα υγείας θα κρασσάρει και τότε αυτός που λέει σήμερα "Εμένα στ' αρχίδια μου αν αρρωστήσουν και πεθάνουν οι γέροι, είμαι 20 χρονών επομένως και να κολλήσω ελεφριά θα την βγάλω!" θα κινδυνεύει αν πάθει τροχαίο ή οτιδήποτε άλλο ατύχημα να μην βρίσκει κρεβάτι σε ΜΕΘ, διότι θα τα έχουν πιάσει όλα οι γέροι πάσχοντες. Επίσης σκεφθείτε τους πατεράδες σας και τους παππούδες σας, σκεφθείτε όμως ακόμα και την οικονομική ζημιά που θα έχουμε σαν κράτος αν η επιδημία δεν ελεγχθεί λόγω της καταρρεύσεως του τουρισμού. ΜΗΝ περιμένετε λοιπόν ούτε από τους παπάδες, τους καφετζήδες κλπ, ούτε από τις πουτάνες να κλείσουν τα μαγαζιά τους, ΕΣΕΙΣ θα πρέπει να τα αποφεύγετε μέχρι νεωτέρας...
Ποια ειναι στη φωτο του προφιλ σου?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ποια ειναι στη φωτο του προφιλ σου?
Μια πιτσιρίκα που τραβολογούσα πριν πολλά χρόνια. Τότε στα 50κάτι τραβολογιόμουν με 20χρονα, τώρα είμαι πια πολύ μεγάλος για τέτοιες ηλικίες. Μου έμειναν οι φωτός τουλάχιστον. :) :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.747
Πόντοι
19.795
Και εννοείται ότι φοράμε μάσκες όλοι όταν αναγκαζομαστε να βρεθούμε σε χώρους όπου υπάρχει και άλλος κόσμος. Και για να προστατεύσουμε εμας, αλλά και τους άλλους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μια πιτσιρίκα που τραβολογούσα πριν πολλά χρόνια. Τότε στα 50κάτι τραβολογιόμουν με 20χρονα, τώρα είμαι πια πολύ μεγάλος για τέτοιες ηλικίες. Μου έμειναν οι φωτός τουλάχιστον. :) :)
Τωρα 30χρονες ε?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Και εννοείται ότι φοράμε μάσκες όλοι όταν αναγκαζομαστε να βρεθούμε σε χώρους όπου υπάρχει και άλλος κόσμος. Και για να προστατεύσουμε εμας, αλλά και τους άλλους.
Όσοι (υποθέτουν ότι) πάσχουν πρέπει οπωσδήποτε να φοράνε μάσκα αν κυκλοφορούν έξω αλλά αυτοί δεν πρέπει καν να κυκλοφορούν!
Όσοι δεν πάσχουν συνήθως κολλάνε με τα χέρια τους που φτάνουν στο στόμα με κάποιο τρόπο παρά με την αναπνοή.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Κρατήστε εσείς τις 20-30 και αφήστε σε μένα τις 40-45 να τις παρηγορήσω  :wanker: :wanker:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.747
Πόντοι
19.795
Όσοι (υποθέτουν ότι) πάσχουν πρέπει οπωσδήποτε να φοράνε μάσκα αν κυκλοφορούν έξω αλλά αυτοί δεν πρέπει καν να κυκλοφορούν!
Όσοι δεν πάσχουν συνήθως κολλάνε με τα χέρια τους που φτάνουν στο στόμα με κάποιο τρόπο παρά με την αναπνοή.
Φυσικά και να πλένουμε συχνά τα χέρια μας και να τους βάζουμε αντισηπτικό. Ήμουν χθες στην τράπεζα, και η υπάλληλος που με εξυπηρετούσε εβηχε συνεχεια. Ευτυχώς φορούσα μάσκα.
Επειδη δεν υπάρχουν διαθέσιμες μάσκες στο εμπόριο, έχουν περάσει στον κόσμο, ότι αν είσαι καλά δεν χρειάζεται να φοράς μάσκα. Αν ο άλλος όμως είναι ασυνείδητος; Από την άλλη λένε ότι μπορεί να μην εμφανίζεις συμπτώματα και να έχεις τον ιό. Και να τον μεταδίδεις στους άλλους αβερτα κουβέρτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom