Επειδή βλέπω ότι το έχετε ρίξει στην πλάκα καλά θα κάνετε να πάρετε το θέμα στα σοβαρά και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κράτους που έχει κλείσει σχολεία, κέντρα διασκέδασης, θέατρα, κινηματογράφους κλπ. Αυτά που δεν έχει κλείσει είναι οι εκκλησίες και τα μπουρδέλα-βίζιτες αλλά ελπίζω να μην είστε τόσο ανεύθυνοι και να τα αποφεύγετε και τα δύο, όπως και καφενεία, εκδρομές με πούλμαν ακόμα και τράπεζες όσο μπορείτε.
Δεν είναι το αιτούμενο μόνο να μην νοσήσει ο καθένας από εμάς, είναι επίσης η ατομική ευθύνη του καθενός μας να βοηθήσει η επιδημία να μην πάρει εκρηκτικές διαστάσεις αλλά να "κυλήσει" ελεγχόμενα. Διότι αν γίνει "έκρηξη" της επιδημίας το σύστημα υγείας θα κρασσάρει και τότε αυτός που λέει σήμερα "Εμένα στ' αρχίδια μου αν αρρωστήσουν και πεθάνουν οι γέροι, είμαι 20 χρονών επομένως και να κολλήσω ελεφριά θα την βγάλω!" θα κινδυνεύει αν πάθει τροχαίο ή οτιδήποτε άλλο ατύχημα να μην βρίσκει κρεβάτι σε ΜΕΘ, διότι θα τα έχουν πιάσει όλα οι γέροι πάσχοντες. Επίσης σκεφθείτε τους πατεράδες σας και τους παππούδες σας, σκεφθείτε όμως ακόμα και την οικονομική ζημιά που θα έχουμε σαν κράτος αν η επιδημία δεν ελεγχθεί λόγω της καταρρεύσεως του τουρισμού. ΜΗΝ περιμένετε λοιπόν ούτε από τους παπάδες, τους καφετζήδες κλπ, ούτε από τις πουτάνες να κλείσουν τα μαγαζιά τους, ΕΣΕΙΣ θα πρέπει να τα αποφεύγετε μέχρι νεωτέρας...