Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και εγω και πιστευω ακραδαντα και ο ιωαννιδης οταν ρωτηθηκε τι να κανουμε τωρα συστησε μετρα τυπου ελλαδας και οχι τυπου σουηδιαςΔιαφωνώ. Δεν είπε πως συμφωνεί, αλλά δεν είπε και ότι διαφωνεί. Όποιος δεν προτείνει την «ανοησία» της αγέλης λέει ξεκάθαρα όχι. Όποιος την αφήνει «ανοιχτή» το αφήνει σαν ενδεχόμενο ώστε αν πετύχει να λέει ήμουν μέσα, κι αν δεν πετύχει εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο.
Λες για επιστήμονα και επιστημονικά. Χαρήκαμε πολύ, σαν όνομα ήταν πολύ μεγάλο διεθνώς, μεγαλύτερο και από του Τσιόδρα. Πιστεύεις πως δεν του ζητήθηκε η συμβολή του;
Ζητήθηκε (όχι στην Ελλάδα) και τους ψόφησε σε θεωρητικές παρλαπίπες. Τον κοιτούσαν σαν να είναι ημίτρελος. Αυτά που λες κι εσύ « δεν ξέρουμε αν έχει εφαρμογή… όλα τα ενδεχόμενα … κλπ».
- Δεν θέλουμε ανάλυση κύριε Ιωαννίδη, λύσεις θέλουμε έχετε;
- Δεν έχω δεδομένα, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας!
Άσε ρε μεγάλε επιστήμονα, με την ευκαιρία η κρίση χώρισε τους επιστήμονες από τους θεωρητικούς τηλεοπτικούς κριτές-αναλυτές.
Αυτό που σου είπα και στην αρχή. Ακολουθεί καμιά χώρα το μοντέλο Ιωαννίδη;
Όχι γιατί δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο, ο τύπος απλά λέει πράγματα που μπορούσαν να πουν πολλοί κατώτεροι από αυτόν. Από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει η επιστημονική κοινότητα περίμενε λύσεις την κρίσιμη στιγμή, όχι θεωρίες, αυτές τις έχει διαβάσει στα συγγράμματά του.
Αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων.
σε καλυψα?
συγκεκριμενα εγω τις λιγες μερες που ηταν κλειστα τα σχολεια και ανοικτες οι εκκλησιες εκραζα εδω γιατι δεν κλεινουν τους ναους, δεν εκραζα γιατι κλεισαν τα σχολεια με ΜΗΔΕΝ νεκρους.
και πανω απο 10 φορες εχω απαντησει απο τοτε σε ποστ που μου λενε οτι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ... ε τι να πω????!!??