Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οχι την βαλαμε στον πατο σου πουστρακιΔιπλωσες καμμμια σερβιετα να κανεις μασκα ΑΜΕΑ μου;![]()
οχι την βαλαμε στον πατο σου πουστρακιΔιπλωσες καμμμια σερβιετα να κανεις μασκα ΑΜΕΑ μου;![]()
τι?ειμαι πουσταρα!
με αυτό το βίντεο με έπρηζε ο Λαδάκης τις προάλλες και του απάντησα ότι ό τύπος είναι μεγάλο "ταλέντο" εννοώντας αυτό που επισημαίνεις και συ από το 0:40 και μετά....Το έβαλα και στο άλλο νήμα.
Με το που ξεκινά η συνέντευξη προσπαθεί να δικαιολογήσει παλιότερη τοποθέτησή του πως ο κορωνοϊός είναι το φιάσκο του αιώνα, μέσα τα πρώτα 40 δευτερόλεπτα λέει πως τα δεδομένα που διακινούνται είναι αναξιόπιστα.
Λέει πως όσοι πέθαναν θα πέθαναν έτσι κι αλλιώς, λέει πως αντί 800.000 που ήταν τότε τα κρούσματα αυτός τα υπολόγιζε 80.000.000 περίπου, προσπαθεί να φτάσει με άλματα στο συμπέρανα πως η θνητότητα είναι πιο χαμηλή από ότι δείχνουν τα δεδομένα.
κοφ το με τα αμεα.Διπλωσες καμμμια σερβιετα να κανεις μασκα ΑΜΕΑ μου;![]()
πλησιαζει![]()
![]()
![]()
σε λιγο θα χρειαστεί ριμπουτΤώρα; Εδώ και ώρα έχει κρασάρει...του έχω γαμησει το μυαλό.
Όχι ότι είναι βέβαια δύσκολο...μια αμοιβαδα έχει περισσότερο μυαλό από αυτή τη γκέι κουράδα.
σε λιγο θα χρειαστεί ριμπουτ![]()
...ειλικρινεια, καλο ειναι, απο το ψεμα και την πουστιαμου εχει γαμησει το κωλο
για μυαλο, αν ειχα θα περναγα στο πανεπιστημιο δεν θα εφευγα εξω
ε μια φορα πουστ παντα πουστ δεν εχει ρι εκειΓια κάνα ριπουστ τον κόβω τυπε...![]()
το ξερουμε οτι εισαι αδερφη
γιατι ρε, γιατρος ειναι, εχει επιπεδο, απλα δεν το εκτιμησαν εδω και δεν περασε πανεπιστημιοκοφ το με τα αμεα.
ε μια φορα πουστ παντα πουστ δεν εχει ρι εκει![]()
![]()
με γάμησέ ο Φιονας ο τρενος, αρα ειμαι μπουστης...
και στην Μαδριτη και Βαρκελωνη τους δινανε λαθος φαρμακευτικη αγωγη?
αφου εκει βγαζουν από την εντατικη τους πιο ηλικιωμένους για να βαλουν νεωτερους :S :S :SΣιγουρα κατι μαλακια εχει γινει και εκει... ατμοσφαιρικη μολυνση? Λαθος αγωγη? Κατι αλλο? Δε το χω ψαξει αλλα κατι θα υπαρχει απο πισω.
μα γιατι ειμαστε μια ευχαριστη παρεα, λεμε δημοκρατικα τις αποψεις μας με επιχειρηματατύποι δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά νομίζω ότι και ο Έλτον τζόν αν διάβαζε την λέξη ''πούστης'' τόσες φορές όσες την έχετε γράψει στις τελευταίες σελίδες θα έκανε εμετό :S
λαθος κανεις, ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ.
μπορει η αγελη να μην εχει εφαρμογη στον κορονοιο
ο επιστημονας ομως μιλαει επιστημονικα και πρεπει να πει ολα τα ενδεχομενα, γιατι ακομη δενξερουμε αν μπορει να εχει εφαρμογη στον κορονοιο.
το οτι μπορει να το παρεξηγησεις εσυ ή ο μεσος ακροατης, δεν θα αλλαξουμε την αληθεια για να ακουγεται μονο το πιο πιθανο, επειδη η μαζα θελει μονο μια αποψηξ για να ξερει τι να κανει. στο τραπεζι αυτην την στιγμη μπορει να ειναι 5 αποψεις και τις λεμε ΟΛΕΣ, δεν σημαινει οτι επειδη τις λεμε ΟΛΕΣ, διαφωνουμε με την Α που οηρε η ελληνικη κυβερνησ και συμφωνουμε με την Β που πηρε η σουηδικη.
για αυτο σου λεω αυθαιρετα υποθετεις γιατι εχει μαθει στο καφενειο να ακους, παοκ, αεκ, ολυμπιακος, στην επιστημη των πιθανοτητων που χρησιμοποιει για προβλεψεις τι θα ειναι καλυτερο δεν υπαρχει αυτο, υπαρχει πιθανοτητα 20% παοκ , 30% αεκ, 50% ολυμπιακος, το οτι λεμε υπαρχει 20% παοκ δεν λεμε οτι σωστο ειναι το παοκ και αυτο πρεπει να ακολουθηθει, αλλα αφειλουμε να πουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑ 20% ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΟΚ