Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Iceland population   364.260
νεκροί από κορωνοϊό   4

Ελλάδα  πληθυσμός 10.740.000  
νεκροί από κορωνοϊό   73

Αν η Ισλανδία είχε τον πληθυσμό της Ελλάδας
θα είχε αναλογικά 29,6 νεκρούς , πες 30

ΑΡΑ  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

Βέβαια η ζωή στην Ισλανδία είναι πολύ
διαφορετική από την Ελλάδα.

Τα μπουρδέλα απαγορεύονται εκεί !  :2funny: :2funny:

Η πρωθυπουργός εκεί είναι μια δηλωμένη λεσβία.

Ρε Πανίβλακα, μόλις το είδα.
Ούτε απλή μέθοδο των τριών, δεν μπορείς να κάνεις;
Σου έστειλα link το βιβλίο της Ε Δημοτικού, ούτε αυτό δεν μπορείς να διαβάσεις;

Το παίζεις και ξερόλας, ΒΛΑΚΑ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Ρε Πανίβλακα, μόλις το είδα.
Ούτε απλή μέθοδο των τριών, δεν μπορείς να κάνεις;
Σου έστειλα link το βιβλίο της Ε Δημοτικού, ούτε αυτό δεν μπορείς να διαβάσεις;

Το παίζεις και ξερόλας, ΒΛΑΚΑ.

Μην μου βριζετε τον ΑΜΕΑ....σας τεσταρει ρε να δειτε αν ξερετε διαιρεση,μεθοδο των τριων κτλ

Εδω ο Θεουλης εψαχνε να βρει με μεγεθυντικο φακο τον ιο στη μασκα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και συνεχίζω με αριθμούς, ούτε στις πιο πληγμενες χώρες από τον κορονοιο δεν έχουν φτάσει οι νεκροί του κορονοϊου τους νεκρούς της γριπούλας, για το σύνολο ούτε λόγος είμαστε στους 70.000 δίπλα στους 500.000 της ελεγχόμενης με εμβολιασμο γριπουλας

Συνημμένα

• Screenshot_20200406-142824.png
    Screenshot_20200406-142824.png
    147,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Και συνεχίζω με αριθμούς, ούτε στις πιο πληγμενες χώρες από τον κορονοιο δεν έχουν φτάσει οι νεκροί του κορονοϊου τους νεκρούς της γριπούλας, για το σύνολο ούτε λόγος είμαστε στους 70.000 δίπλα στους 500.000 της ελεγχόμενης με εμβολιασμο γριπουλας

Σκασε ηλιθιε πουστη!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μην μου βριζετε τον ΑΜΕΑ....σας τεσταρει ρε να δειτε αν ξερετε διαιρεση,μεθοδο των τριων κτλ

Εδω ο Θεουλης εψαχνε να βρει με μεγεθυντικο φακο τον ιο στη μασκα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Kαι μετά από το παρακάτω έπος

εγω ξερω οτι οι μαθηματικοι γραψανε στα μαθηματικα 13 στις πανελλαδικες και οι ηλεκτρολογοι μηχανικοι 19
επισης οι οι ηλεκτρολογοι μηχανικοι κανουν μαθηματικα για να βελτιωσουν τους υπολογιστες και τα διαστημοπλοια ενω οι μαθηματικοι κανουν μαθηματικα σε παιδια του γυμνασιου και του λυκειου. (του γυμνασιου εκανα και εγω 3 χρονιες σιγα τα αβγα).

τελος η στατιστικη και οι πιθανοτητες που χρησιμοποιουμε στις βιολογικες επιστημες δεν απαιτουν και τα τρομερα μαθηματικα, εγω ως φοιτητης επειδη ημουν πρωτοδεσμιτης και ηξερα καποια πραγματα διορθωσα κατι στα συγγραμματα που μας ειχε δωσει ¨καθαροαιμος¨ βιολογος καθηγητης στο πανεπιστημιο, που απλα δεν ηξερε ολοκληρωματα , δεν εφταιγε αυτος.

και λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που ο Λαδάκης υπολογίζει ποσοστά και αναλογίες, το διαστημόπλοιο με προορισμό τη Σελήνη πάει καρφί για το Βόλκαν. :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σκασε Φιονογαμημενη αμοιβαδα!!!
δεν έχω γαμηθει ποτέ. Κουράζεις. Είπαμε γράφε αλλού μαλακίες αν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Αν σου σβησανε το θέμα γράψε στου κωλογερου ή άνοιξε καινούριο, μην είσαι τόσο μσλακας να κάνεις μπαχαλο ακόμη και αυτό το θεμα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.124
Πόντοι
6.056

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Kαι μετά από το παρακάτω έπος

και λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που ο Λαδάκης υπολογίζει ποσοστά και αναλογίες, το διαστημόπλοιο με προορισμό τη Σελήνη πάει καρφί για το Βόλκαν. :grin:

Τυπε σε παρακαλω να ανακαλεσεις....ο Πισωγλεντακης εχει κανει διδακτορικο στο

https://[URL unfurl="true"]www.mpav.gr/gallery/Images/proionta/2.2/2.2.1/vivd164.jpg[/img[/URL]]

με χιλιαδες δημοσιευσεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
αρα ζητα και εσυ οπως εκανα και εγω να μπορουμε να μπλοκαρουμε, να μην φαινονται οι αναρτησεις μου σε εσενα.

ουτες εγω θελω να διαβαζω τις μαλακιες σου ουτε εσυ.

Σου το εχω ξαναπει τραβελοανακουφιστη, αν εισαι ετοιμος να μη σε διαβαζει ΚΑΝΕΝΑΣ, ζητα το αυτο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

Δες και μονος σου κλωνε μου!!!

Φίλε , αν με πειράματα προκύψει ότι το βαμβακερό
διπλωμένο μαντήλι, ή η βαμβακερή πετσέτα διπλωμένη
παρέχουν την ίδια τουλάχιστον προστασία
με τις απλές μάσκες, καταλαβαίνεις τι έχει
να γίνει...

Θα επιτεθούν όλοι στις Κυβερνήσεις των κρατών
που δεν έκαναν τέτοια σύσταση , απλή.

Πάντως , με το μάτι, ακόμα και με μεγεθυντικό φακό
ΔΕΝ φαίνεται να διαπερνά η υγρασία το δεύτερο
στρώμα βαμβακιού, αν ψεκάσεις με ένα σπρέϋ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
δεν έχω γαμηθει ποτέ. Κουράζεις. Είπαμε γράφε αλλού μαλακίες αν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Αν σου σβησανε το θέμα γράψε στου κωλογερου ή άνοιξε καινούριο, μην είσαι τόσο μσλακας να κάνεις μπαχαλο ακόμη και αυτό το θεμα

Σκασε μπουστη!!!

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Εδώ ένας γιατρουδάκος απο NYC έχει και αυτός την άποψη ότι είναι απλά μια γριπούλα.

Εδώ μαζεύουν οι γιατροί υπογραφές για να πάρουν άδεια να χρησιμοποιήσουν χλωροκίνη. Κάτι που εμείς (Άγιο είχαμε) το κάνουμε ήδη......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πονάει ο κωλος σου και έχεις λυσσαξει και εσύ και τρουμπακης; Λυσσαρες. Σταματήστε να γεμιζετε όλα τα θέματα με μαλακίες. Αν έχετε να πείτε κάτι στο θέμα πείτε το. Δεν φταίμε σε τίποτα να βλέπουμε τα ανούσια και με βρισιές δωδεκάχρονου ποστ σας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
πονάει ο κωλος σου και έχεις λυσσαξει και εσύ και τρουμπακης; Λυσσαρες. Σταματήστε να γεμιζετε όλα τα θέματα με μαλακίες. Αν έχετε να πείτε κάτι στο θέμα πείτε το. Δεν φταίμε σε τίποτα να βλέπουμε τα ανούσια και με βρισιές δωδεκάχρονου ποστ σας.

Σκασε παλιοπουστα!!!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.124
Πόντοι
6.056

Stories

Νέο!

Stories