Ahmed Butt
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 6
Επιβεβαιωμένε ladyboy και τραβεστο λάγνε, τολμάς και αποκαλείς τους άλλους gay;
νόμος των γκει:
οι γκει θέλουν τους φυσιολογικούς να τους κάνουν γκει.
Επιβεβαιωμένε ladyboy και τραβεστο λάγνε, τολμάς και αποκαλείς τους άλλους gay;
εξαιρετικο πρόγραμμα αλλα για να το χρησιμοποιησεις σε δουλεια πρεπει να αγορασεις τα δικαωματα για εκπαιδευτικους σκοπους μια χαρα
υγ γεναιοδωρο σε βρισκω με τα πμ,πρεπει να σαι υπερμαχος της δωρεας οργανων :S :S :S
μεταξυ μας,το πουλουσαν και στις σχολες το γνησιο εννοείται :S :S :S εχει πολλες δυνατοτητεςπάρα πολύ καλό, το βρίσκεις και αλλού... ;)
και θέλει δουλειά σοβαρή, δεν είναι τόσο απλό.
υγ. δεν τους απαντάω και λύνεται το θέμα...
μεταξυ μας,το πουλουσαν και στις σχολες το γνησιο εννοείται :S :S :S εχει πολλες δυνατοτητες
Σκουπιδι εισαι και φαινεσαι,εγω δεν σ εβρισα!Όπως και σε άλλες 180+ χώρες, επίσης συριζαικό σκουπίδι.
τι είναι μέθοδος των τριων?threesome?αα μπραζερς κι ετσιτο γνωρίζω, αλλά τώρα πια...
έχει μεν δυνατότητες, αλλά πρέπει να ξέρεις να στήνεις το πρόβλημα που σε ενδιαφέρει.
πχ μέθοδος των τριών
άσχετη ερώτηση: ποιον εννοούμε ΑΜΕΑ γιατί έχω μπερδευτεί...
τι είναι μέθοδος των τριων?threesome?αα μπραζερς κι ετσι
κωστας oilακης ή ντοκτορ χου :S :S :S
Το παρακατω ειναι pop app ads (η καπως ετσι, γαμω την αγγλομαθεια μου)ρε τι σπαμάρισμα είναι αυτό με χαρακτηρισμούς γκέι, πούστη, τραβέλια κλπ τι σχέση έχουν με την συζήτηση;
το γαμήσατε.
Το ξεφτιλισες κι εσυ..Βασανισου λιγο!
109Ελατε, απογευμα ειναι,ωρα για χαλαρωση..Απαντησεις μετα από ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ...
το κανα,μου βγαλε ότι δεν επαρκει το ποσο που εχω στο λογαριασμο μου για την συγκεκριμενη αγορα :S :S :Sνόμιζα άλλον, έχω χάσει την μπάλα.
τέλος πάντων...
1κιλό λάδι--->1€
πόσο λάδι?--->2€
κάν'το στο simulink να δεις τι βγαίνει...
15 γιατι στο last εχει αδεια τα χερια, αρα αφαιρουνται τα αλλα 2.
(15+7+4 μειον 7+4)