Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.198
Πόντοι
5.506
βαφτισε το οπως θες, στα αρχιδια μου.

να με περιοριζουν λοιπον ειναι το θεμα, αν προτιμας την λεξη περιορισμος και σου ακουγεται καλη, εμενα κακη μου ακουγεται.

γκεη.

Εσύ, το καλό που σου θέλω, είναι να αποδεχθείς οτι και που σε έχουν ελεύθερο σε κανονικές συνθήκες προ και μετά κορονοιού, τυχερός είσαι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
βαφτισε το οπως θες, στα αρχιδια μου.

να με περιοριζουν λοιπον ειναι το θεμα, αν προτιμας την λεξη περιορισμος και σου ακουγεται καλη, εμενα κακη μου ακουγεται.

γκεη.
εσενα παλι ρε χοντρε τωρα που γινεται της πουτανας σου ηρθε η ορεξη για τζογκινγκ;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Σήμερα που γιόρταζει ο Ευτύχης θέλω να περάσω ένα μνμ..."Άσε μας ρε Ευτύχη γαμώ την ευτυχία σου!" :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Νδ η κυβερνηση που εκλεισε απο εκκλησιες σχολεια μεχρι μπο@ρδελα

Η κυβερνηση που

Βαζει προστιμο επειδη κυκλοφορας

Προστιμο επειδη πας στην εκκλησια

Προστιμο επειδη πας στην λαικη αγορα η σουπερ μαρκετ

Προστιμο επειδη πας για σουβλακια

Προστιμο επειδη πας στην θαλασσα

Προστιμο επειδη καποιος ειναι αστεγος

Προστιμο επειδη πας στην τραπεζα να βγαλεις χρηματα απο το ατμ

Προστιμα προστιμα προστιμα....

Προσεχως

Προστιμο γιατι αναπνεεις

Προστιμο γιατι αφοδευεις

Προστιμο γιατι περδεσαι

Προστιμα προστιμα προστιμα...

Ρε δεν γ......αι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

Η κυβερνηση που

Προσεχως

Προστιμο γιατι αναπνεεις

Προστιμο γιατι αφοδευεις

Προστιμο γιατι περδεσαι

Ρε δεν γ......αι
προστιμο επειδη εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ δεν εχει μπει ακομα
οποτε προς το παρον μην ανησυχεις

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
και εσυ να ανεβεις σε κανενα δονητη να γουσταρεις τραμπαλα

τραβελοοψωλοροφηχτή, το να έχει κάποιος διδακτορικό είναι βασική προϋπόθεση για να θεωρείται
κάποιος μαθηματικός.

το τρένο που σου ποστάρουν δε σου φτάνει για τον πάτο σου  :2funny: :2funny: :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
βασικα δεν ισχυει κανενα απο τα 4. στατιστικα και μονο, το 1 εστω απο τα 4 θα επρεπε να ισχυει. το οτι δεν ισχυει τιποτα, θα πρεπει να σε ανησυχει...

1) σχετικα με τη χρηση μασκων. ασχετως τι λεει ο καθε παρλαπιπας, η κεντρικη οδηγια δινεται απο τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας. ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας σημερα που μιλαμε ΔΕΝ συνιστα τη χρηση μασκας στον υγιη πληθυσμο με εξαιρεση μονο την κατ'οικον φροντιδα ασθενους με κορονοϊο

Για να μην μπούμε στην πολύχρωμη σφαίρα στου παπαρολογικού υποκειμενισμού αρκούμαι στο #1, επίσημη σύσταση του CDC που ακυρώνει την σύσταση του WHO για τις ΗΠΑ.

Η σύσταση εδώ

Οδηγίες κατασκευής αυτοσχέδιων μασκών εδώ

Σημειώνω ότι η σύσταση WHO ήταν καθολική. Δηλαδή όφειλε να συνυπολογίσει το τι γίνεται στην μαύρη αφρική αλλά και στον πολιτισμένο κόσμο.

H σύσταση του WHO για τον γενικό πληθυσμό στον πολιτισμένο κόσμο είναι εσφαλμένη και αντιεπιστημονική και σύντομα θα αναθεωρηθεί ΚΑΙ αυτή. Μετέτρεψαν ένα πρόβλημα αποθέματος και ανεπάρκειας έκτακτης παραγωγής μασκών σε επιστημονικοφανή σύσταση μη χρήσης για λόγους αναποτελεσματικότητας και προσπαθούν απλώς να καλύψουν τον κώλο τους παίζοντας καθυστερήσεις.

Αυτά τα ολίγα αφού πραγματικά βαρέθηκα να συζητάω για τα προφανή ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τραβελοοψωλοροφηχτή, το να έχει κάποιος διδακτορικό είναι βασική προϋπόθεση για να θεωρείται
κάποιος μαθηματικός.

το τρένο που σου ποστάρουν δε σου φτάνει για τον πάτο σου  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ξερω μαθηματικος λεγεται οποιος εχει πτυχιο μαθηματικων.

και ενας μαθηματικος μπορει να ξερει περισσοτερα για τον καρκινο του μαστου, γιατι τον εχει περασει και το εψαξε, απο εμενα που ειμαι απλος βιολογος,

οπως και εγω μπορει να ξερω να δουλευω καλυτερα απο καποιον μαθηματικο το Statgraphics, το SPSS και το Statistica γιατι ειναι τα στατιστικα προγραμματα που δουλεψα στις ερευνες μου και αυτος να μην ασχοληθηκε ποτέ του ιδιαιτερα με την στατιστικη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Η κυβερνηση που

Προσεχως

Προστιμο γιατι αναπνεεις

Προστιμο γιατι αφοδευεις

Προστιμο γιατι περδεσαι

Ρε δεν γ......αι
ρε μαλακα αφου και η γεννηματα συμφωνει και το πασοκ τα ιδια θα εκανε, τι μαλακιες γραφεις?
αμα γινει σεισμος και φουλαρει το νοσοκομειο θυματα η νεα δημοκρατια θα φταιει? το πασοκ θα απεφευγε τον σεισμο ή θα εκανε τεραστια νοσοκομεια? και γιατι δεν εκανε τοσοα χρονια που κυβερνουσε τεραστια νοσοκομεια?

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
εγω ξερω μαθηματικος λεγεται οποιος εχει πτυχιο μαθηματικων.

και ενας μαθηματικος μπορει να ξερει περισσοτερα για τον καρκινο του μαστου, γιατι τον εχει περασει και το εψαξε, απο εμενα που ειμαι απλος βιολογος,

οπως και εγω μπορει να ξερω να δουλευω καλυτερα απο καποιον μαθηματικο το Statgraphics, το SPSS και το Statistica γιατι ειναι τα στατιστικα προγραμματα που δουλεψα στις ερευνες μου και αυτος να μην ασχοληθηκε ποτέ του ιδιαιτερα με την στατιστικη.

και ΟΛΟΣ ο κόσμος ξέρει ότι όποιος ασχολείται με τραβέλια είναι πούστης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και ΟΛΟΣ ο κόσμος ξέρει ότι όποιος ασχολείται με τραβέλια είναι πούστης.
οχι μαλακιστηρι

οποιος παει με τραβελια ειναι πουστης.

δεν ειπε κανεις πουστη πχ οποιον παιρνει συνεντευξη απο τραβελια, οπως τον μαστορακη ή τον τσαουσοπουλο.

τα εχουμε πει χιλιαδες φορες αυτα στον νημα του πουστη του πικερ μην επανερχεσαι με την ιδια πιπιλα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ρε μαλακα αφου και η γεννηματα συμφωνει και το πασοκ τα ιδια θα εκανε, τι μαλακιες γραφεις?
αμα γινει σεισμος και φουλαρει το νοσοκομειο θυματα η νεα δημοκρατια θα φταιει? το πασοκ θα απεφευγε τον σεισμο ή θα εκανε τεραστια νοσοκομεια? και γιατι δεν εκανε τοσοα χρονια που κυβερνουσε τεραστια νοσοκομεια?

ρε βλακα αν δεν εφτιαχνε το πασοκ το εσυ τα πανεπιστημιακα νοσοκομεια τα κεντρα υγειας

Σε τσαντιρια θα πηγαινε ο κοσμος για να εξεταστει

Αιντε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Για να μην μπούμε στην πολύχρωμη σφαίρα στου παπαρολογικού υποκειμενισμού αρκούμαι στο #1, επίσημη σύσταση του CDC που ακυρώνει την σύσταση του WHO για τις ΗΠΑ.

Η σύσταση εδώ

Οδηγίες κατασκευής αυτοσχέδιων μασκών εδώ

Σημειώνω ότι η σύσταση WHO ήταν καθολική. Δηλαδή όφειλε να συνυπολογίσει το τι γίνεται στην μαύρη αφρική αλλά και στον πολιτισμένο κόσμο.

H σύσταση του WHO για τον γενικό πληθυσμό στον πολιτισμένο κόσμο είναι εσφαλμένη και αντιεπιστημονική και σύντομα θα αναθεωρηθεί ΚΑΙ αυτή. Μετέτρεψαν ένα πρόβλημα αποθέματος και ανεπάρκειας έκτακτης παραγωγής μασκών σε επιστημονικοφανή σύσταση μη χρήσης για λόγους αναποτελεσματικότητας και προσπαθούν απλώς να καλύψουν τον κώλο τους παίζοντας καθυστερήσεις.

Αυτά τα ολίγα αφού πραγματικά βαρέθηκα να συζητάω για τα προφανή ...
και εδω οι οδηγιες του NHS προς τους αγγλους (που δεν ειναι υποσαχαριοι αφρικανοι) και πουθενα δεν αναφερεται η χρηση μασκας

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
οχι μαλακιστηρι

οποιος παει με τραβελια ειναι πουστης.

δεν ειπε κανεις πουστη πχ οποιον παιρνει συνεντευξη απο τραβελια, οπως τον μαστορακη ή τον τσαουσοπουλο.

τα εχουμε πει χιλιαδες φορες αυτα στον νημα του πουστη του πικερ μην επανερχεσαι με την ιδια πιπιλα.

τράβα να γλείψεις δονητές τώρα...

θα  πείς ότι έκανες ενημέρωση για τραβέλια στο μπου γιατι ήθελες να σε λένε
ενημερωμένο πόρνο  :2funny: :2funny: :2funny:

τέλος το  :spam:

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
Ποιος εδώ μέσα μας έδινε ως παράδειγμα προς μίμηση τα μέτρα που είχε πάρει η Σουηδία;

Ποιος εδώ μέσα θα παραδεχθεί ότι έλεγε μαλακίες;

βλέποντας και κάνοντας θα σου πούν ήταν η προσέγγιση της Σουηδίας  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τράβα να γλείψεις δονητές τώρα...

θα  πείς ότι έκανες ενημέρωση για τραβέλια στο μπου γιατι ήθελες να σε λένε
ενημερωμένο πόρνο  :2funny: :2funny: :2funny:

τέλος το  :spam:
εσυ το ξεκινησες το σπαμ, πουστρακο και ενω εχουμε πει να γραφετε στα χαβαλετζιδικα θεματα οτι μαλακια θελετε, οχι εδω. δεν φταινε οι αλλοι που θελουν να διαβασουν για τον ιο να αρχιζετε κουβεντα για τραβελια επειδη δεν εχετε κατι να πειτε σχετικο να ανταπαντησετε, επιτιθεστε στον συνομιλητη αντι στα λεγομενα του, ζωαδια.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Τελικά σε μια Δημοκρατία, πρέπει να μπορείς καπως να ελέγχεις το τι γραφεται,για να μπορείς να την απολαμβάνεις ...
Αυτό το thread ειναι το καλυτερο παραδειγμα αυτού που λεω....
Και ο νοών νοείτω....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποιος εδώ μέσα μας έδινε ως παράδειγμα προς μίμηση τα μέτρα που είχε πάρει η Σουηδία;

Ποιος εδώ μέσα θα παραδεχθεί ότι έλεγε μαλακίες;

πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που ζητα παρομοια μετρα και για τις αλλες μεταδοτικες ασθενειες,

αλλα ειπαμε οταν ειχαμε 5.000 νεκρους απο γριπη στην ιταλια ηταν ελεγχομενο χαρη στον εμβολιασμο και δεν ειναι θεμα για ειδησεις οταν εφτασαν τους 25.000 το 2017.

αυτοι οι 25.000 ηταν κατωτερου θεου, ας πεθανουν ελεγχομενα, αφου ειναι προαιρετικος ο εμβολιασμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom