barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.198
- Πόντοι
- 5.506
Επίτηδες τα έβαλα, να δω ποιοι θα το παρατηρήσουν.
Όσο για Μαθηματικά, όποτε θέλεις, μπορούμε
να κάνουμε μήτινγκ, να δούμε ποιος είναι
ο καλύτερος.
ο καλύτερος.
ναι η φοβερη και τρομερη που ειναι στο 1/3 του χρονου με το 1/8 των νεκρων της πανδημιας γριπης και το 1/24 της πανδημιας πνευμονιαςΕιναι η παγκοσμια πανδημια του κορονοιου ΗΛΙΘΙΕ.
βασικα δεν ισχυει κανενα απο τα 4. στατιστικα και μονο, το 1 εστω απο τα 4 θα επρεπε να ισχυει. το οτι δεν ισχυει τιποτα, θα πρεπει να σε ανησυχει...Και επειδή ξεφύλλισα κάποιες από τις χθεσινές συζητήσεις, δυο κουβέντες :
1. Δεν τίθεται πλέον καν συζήτηση για το ότι οι μάσκες είναι σε κάποιο βαθμό αποτελεσματικές - απλώς χρειάζονται χρόνο κυβερνήσεις και οργανισμοί για να δικαιολογήσουν την κωλοτούμπα από την εγκληματική αρχική σύσταση μη χρήσης επί εδάφους δήθεν αναποτελεσματικότητας - Αμερικάνοι, Γάλλοι και άλλοι την έχουν κάνει ήδη. Οι πίπες που λέγονται για το ότι η μάσκα πρέπει να είναι >Ν95 είναι απλά ανούσιες αν κάποιος δεν δραστηριοποιείται σε ειδικά περιβάλλοντα. Τότε μάλιστα μόνον η μάσκα ΔΕΝ θα τον προστατεύσει αφού πύλη εισόδου στον οργανισμό για τον ιό είναι ΚΑΙ τα μάτια συνεπώς θα πρέπει να προστατεύονται και αυτά.
2. Οι πίπες που ακούγονται για απείθαρχους απατεωνίσκους έλληνες κτλ που απαιτούν ειδική αντιμετώπιση δεν εφάπτονται της πραγματικότητας. Στην αμερική η μάρκετ τιμή χονδρικής μιας Ν95 ήταν 60 σέντσια προ ιού και έφτασε τα 6 δολλάρια. Η αμερικανική κυβέρνηση έβγαλε ντουντούκες σε τζιπάκια που κάνανε μπαντιλίκια στους αμμόλοφους και κυνηγάγανε τους λουόεμνους στις παραλίες που αγνοούσαν τα μέτρα. Σε συγκεκριμένες πολιτείες μπρό από τα γκέτο στήνουν ολόκληρες τέντες με δήθεν ιατρικό εξοπλισμό και πολυμελή συνεργεία δήθεν τεσταρίσματος για τον κωρονοϊό εξαπατώντας πολίτες και ζητώντας 50-δόλλαρα+ για να τους κάνουν "εξετάσεις για τον ιό". Ο πανικός και η απατεωνιά που υπάρχει σε άλλες χώρες απλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
3. Ο μέσος αμερικανός, γάλλος, εγγλέζος κτλ είναι πολύ καλύτερα πληροφορημένος από τον μέσο έλληνα για τις προθέσεις της κυβέρνησης του. Έχουν δοθεί συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, στατιστικά στοιχεία, μελλοντικές προβολές. Ο θίασος της ελλαδίτικης πολιτικής προστασίας απλά απειλεί, απαγορεύει και κομπάζει για τα επιτεύγματα της.
4. Το ότι η εφαρμογή του Χ μέτρου είναι κατάλληλη για τους γάλλους ή τους ιταλούς βάσει του εκεί cost benefit analysis δεν σημαίνει ότι είναι προτιμητέο για μια ήδη ετοιμόρροπη οικονομία στα όρια της κατάρρευσης όπως ήδη ήταν η δική μας. Οι αρνητικές επιπτώσεις της κρίσης λόγω των χαρακτηριστικών της ελληνικής οικονομίας θα είναι πολλαπλάσια αισθητές στην Ελλάδα από ότι αλλού και θα προκαλέσουν πλήγμα στην κοινωνία μεγαλύτερο από τα χάλια του 2015-2016.
ο καλύτερος.
κώστα σταυτιστικός η μαθηματικός είσαι ρε τύπε;
Τυπε το εχεις κανει με δικο σου υπολογισμο ή με Λαδακειο; Να ξερω αν ειναι να το τσεκαρω.
κώστα στατιστικός η μαθηματικός είσαι ρε τύπε;
εγω ξερω οτι οι μαθηματικοι γραψανε στα μαθηματικα 13 στις πανελλαδικες και οι ηλεκτρολογοι μηχανικοι 19ηλ μηχ,
οι οποίοι λεν ότι κάνουν περισσότερα μαθηματικά από τους μαθηματικούς
γεια σου γκεη, τι κανεις?O αυτιστικός ΜΠΟΥΣΤΗΣ επέστρεψε.
Ευχαριστούμε που εν μέσω πανδημίας δεν ξεχνάνε να μας υπενθυμίζουν με τι καθάρματα έχουμε να κάνουμε.
Η συγκεκριμένη αμοιβάδα δεν είναι μια απλή ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης.
https://[URL unfurl="true"]www.liberal.gr/ckfinderIMG/userfiles/images/65577.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και κλασσικά, σαν ΑΝΑΡΧΙΔΗ ΚΟΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ, μόλις άκουσε λίγα γαλλικά με μπλόκαρε.
Η "Μυρσινούλα" ετών 187. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εμενα την προηγουμενη εβδομαδα μου απαγορευσαν να κυκλοφορησω στην αρεςτσου της θεσσαλονικης, με σταματησε ελεγχος , ειχα το μυνημα για βολτα για περπατημα και μου ειπαν αναστροφη και γυρνα πισω, κοντα στο σπιτι σου μονο επιτρεπεται.
εγω ξερω οτι οι μαθηματικοι γραψανε στα μαθηματικα 13 στις πανελλαδικες και οι ηλεκτρολογοι μηχανικοι 19
επισης οι οι ηλεκτρολογοι μηχανικοι κανουν μαθηματικα για να βελτιωσουν τους υπολογιστες και τα διαστημοπλοια ενω οι μαθηματικοι κανουν μαθηματικα σε παιδια του γυμνασιου και του λυκειου. (του γυμνασιου εκανα και εγω 3 χρονιες σιγα τα αβγα)
βαφτισε το οπως θες, στα αρχιδια μου.Αν δεν ήσουν αγράμματος μπούστης θα καταλάβαινες οτι αυτό είναι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ της κυκλοφορίας και όχι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ.
Μπούστη.
ο λαδάκης καλλίτερα να μη μιλά καθόλουγια πουτάνες στη φυλής
ή για ραχμάνινοφ,
παρά για μαθηματικά και νομικά και ιατρικά
και εσυ να ανεβεις σε κανενα δονητη να γουσταρεις τραμπαλαμιας και οι εξηγήσεις είναι για το πούτσο, τράβα να γλείψεις κανένα δονητη τώρα.
Ευχαριστούμε που εν μέσω πανδημίας δεν ξεχνάνε να μας υπενθυμίζουν με τι καθάρματα έχουμε να κάνουμε.
Η συγκεκριμένη αμοιβάδα δεν είναι μια απλή ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης.
https://[URL unfurl="true"]www.liberal.gr/ckfinderIMG/userfiles/images/65577.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ουτε οι λαθρο δεν την γαμανε αυτηνα ρε συ..
θα το φερουν τρελε μου και φετοςΜεγαλη κατάντια φετος.
Δε θα μας φερουν το ιερο φως οι άθεοι του σύριζα