Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Πάνω σε αυτό ήθελα να κάνω και εγω ένα σχόλιο γιατί ακουσα πρόσφατα κάποιον στην τηλεόραση να μιλάει για νέους δανεισμους και κάτι τέτοια , αλλά η απορία μου είναι σε τέτοιες περιπτώσεις πανδημίας δεν προβλέπεται να κοπουν λεφτά ;

Και άντε πες οτι δεν προβλέπεται .... απο ποιόν θα δανειστεις αν οι οικονομίες όλων των χωρων πάνε κατα διαόλου ;

αντε και δανείστηκες, πως θα τα γυρισεις πίσω;;;;

pholus.investments

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Like
37
Πόντοι
1
Πάνω σε αυτό ήθελα να κάνω και εγω ένα σχόλιο γιατί ακουσα πρόσφατα κάποιον στην τηλεόραση να μιλάει για νέους δανεισμους και κάτι τέτοια , αλλά η απορία μου είναι σε τέτοιες περιπτώσεις πανδημίας δεν προβλέπεται να κοπουν λεφτά ;

Και άντε πες οτι δεν προβλέπεται .... απο ποιόν θα δανειστεις αν οι οικονομίες όλων των χωρων πάνε κατα διαόλου ;

θα παρουνε λεφτα οι Ελληνες απο τις οικονομιες που κανανε τοσα χρονια χαχαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
όποιος θέλει δύο μέτρα απόσταση, κάθεται στο σπίτι του. Δεν μπορείς να επιβάλεις τίποτα.

Δε χρειάζεται να επιβάλλεις, απλά διακριτικά να προσέχεις και να αποφεύγεις.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291

Τι θα πει όλες οι οικονομίες πάνε κατά διαόλου;
Όταν κάποιος χάνει, κάποιος άλλος κερδίζει.
Αλλιώς που πάνε όλα τα λεφτά; Εξαφανίζονται;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
εγω ακουω οτι ειναι ετοιμοι να σουβλισουν τα παιδια τους..
Ειδα εναν συναδελφο μου τις προαλλες να κυκλοφορει με το ποδηλατο

Μου λεει επρεπε να βγω γιατι ειτε θα πεταγα τον γιο μου απο το μπαλκονι ειτε θα επεφτα εγω

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.729
Πόντοι
6.256
Τι αποσταση ρε τυπε, που ειμουνα ACS προχθες και ερχεται ο αλλος απο πισω μου σαν χαζος, κολλαει τη μουρη του σχεδον απανω μου και μου λεει:" Μια ερωτηση θα κανω μονο για να μην περιμενω στην ουρα αδικα."

Η, οι γριες στο σουπερ μαρκετ που ερχονται απο πισω σου σε σκουντανε και ρωτανε: Εσεις ειστε τελευταιος; Οχι μωρη κωλογρια, εσυ εισαι τελευταια.
ξεκαθαρο πεσιμο είναι αυτό,ηθελε να περασει μπροστα σου για να θαμυμασεις τα καλη της :S :S :S

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
δεν υπαρχουν τυπε λεφτοδεντρα...ουτε μονοκεροι ουτε μαγικα μαντζουνια...υπαρχουν ομως κρατη με πλεονασματα που ΠΡΕΠΕΙ να μπουνε μπροστα...πρεπει να τρεξει χρημα στην κοινωνια αλλιως θα πανε ολα στραφι!

χαχαχα τα κράτη με τα λεφτά δεν θα κοιταξουν την Ελλαδα, και την κάθε Ελλάδα. Θα κοιτάξουν την χώρα τους και τον λαό τους.  
Νομίζω ότι καλή η ιδεολογία και η παραμυθά, αλλά ώρα να προσγειωθούμε

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
κανεις δεν είναι στο ψαξιμο...ολες οι χωρες του κοσμου σταθμισαν τις οικονομικες επιπτωσεις της καραντινας και αποφασισαν ότι αξιζει το μετρο της καραντινας παρα τις οικονομικες συνεπειες...καλα δεν θελει και πολύ μυαλο για να καταλάβεις ότι αμα σου ξεφυγει το πραγμα και περνανε να φορτηγα με τους νεκρους καθημερινα από μπροστα σου, δεν πρόκειται να πας να αγορασεις παππουτσια ακομα και αν είναι ανοικτο το μαγαζι….
ετσι ακριβως ειναι αλλα το πρωτο διαστημα...μετα οταν το ζητημα γινει απολυτα και μονο βιοποριστικο ,τοτε ειναι που θα πρεπει να βαλουν και αλλοι πλατη...εμεις σε ενα συντριπτικο ποσοστο εχουμε κανει το αυτονοητο χρεος μας απεναντι στους αλλους...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τι θα πει όλες οι οικονομίες πάνε κατά διαόλου;
Όταν κάποιος χάνει, κάποιος άλλος κερδίζει.
Αλλιώς που πάνε όλα τα λεφτά; Εξαφανίζονται;
Ποια λεφτα ρε τύπε

Ολα λογιστικά ειναι
Μπας και νομιζεις οτι υπαρχουν σε χαρτι οντως τα δισεκατομμυρια που ακους?
Νουμερα πανω σε οθόνες ειναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
χαχαχα τα κράτη με τα λεφτά δεν θα κοιταξουν την Ελλαδα, και την κάθε Ελλάδα. Θα κοιτάξουν την χώρα τους και τον λαό τους.  
Νομίζω ότι καλή η ιδεολογία και η παραμυθά, αλλά ώρα να προσγειωθούμε

Είναι περίπου έτσι. Αν όμως η κάθε Γερμανία,Σουηδία,ΗΠΑ και άλλη παραγωγική και εξαγωγική χώρα κοιτάξει ΜΟΝΟ το λαό της, θα βάλει μετά τα προιόντα που παράγει στον πάτο της.

Πρέπει να γίνει μια μεγάαααααλη κουβέντα σε αυτό το ζήτημα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες σκέψεις-προτάσεις.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Ξαναλεω αυτο που ειπα το πρωι οτι η συσταση για τις μασκες αλλαξε γιατι υπαρχουν ενδειξεις οτι ο ιος μπορει να μεταδοθει και με την αναπνοη....στην αρχη πιστευανε οτι μεταδιδεται μονο με σταγονιδια.

Ναι, υπάρχουν έρευνες που δείχνουν πως ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και με την ομιλία ή  την αναπνοή.

Όχι, δεν άλλαξε για αυτό τον λόγο η σύσταση του CDC.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
Ποια λεφτα ρε τύπε

Ολα λογιστικά ειναι
μουαχαααααααααχαχαχα......μου επεσε το ταμπλετ ρε βλαντιμιρ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.204
Πόντοι
19.795
Είναι περίπου έτσι. Αν όμως η κάθε Γερμανία,Σουηδία,ΗΠΑ και άλλη παραγωγική και εξαγωγική χώρα κοιτάξει ΜΟΝΟ το λαό της, θα βάλει μετά τα προιόντα που παράγει στον πάτο της.

Πρέπει να γίνει μια μεγάαααααλη κουβέντα σε αυτό το ζήτημα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες σκέψεις-προτάσεις.
Στην Κινα αυτη τη στιγμη χιλιαδες εργοστασια ειναι ετοιμα να κλεισουν, λογω ελλεψης παραγγελιων. Εκτος απο μασκες κλπ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τι αποσταση ρε τυπε, που ειμουνα ACS προχθες και ερχεται ο αλλος απο πισω μου σαν χαζος, κολλαει τη μουρη του σχεδον απανω μου και μου λεει:" Μια ερωτηση θα κανω μονο για να μην περιμενω στην ουρα αδικα."

Η, οι γριες στο σουπερ μαρκετ που ερχονται απο πισω σου σε σκουντανε και ρωτανε: Εσεις ειστε τελευταιος; Οχι μωρη κωλογρια, εσυ εισαι τελευταια.
Τύπε σου τριφτηκε γρια απο πισω σου? Σου κολλησε τα κρεμασμενα βυζια στην πλατη σου? Ενιωσες το ρωγιδι να σε γδερνει? Ελα πες την αληθεια

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.729
Πόντοι
6.256
Ποια λεφτα ρε τύπε

Ολα λογιστικά ειναι
σε χαρτι τυπωνεις όσα θες,σε χρυσο είναι το προβλημα :S :S :S

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Ρε μπούφε, όντας ασυμπτωματικός δηλαδή χωρίς βήχα, φτέρνισμα κλπ, πώς ακριβώς θα σου μεταφέρω τον ιό; Θα έρθω να σε φτύσω με το ζόρι στα μούτρα ή στον καφέ σου; Μπούφε, ε μπούφε.

Αυτό με την αναπνοή δεν υπάρχει ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας τύπε. Είσαι και γιατρός τρομάρα σου.

Έλεος κάπου. Μπούρδας όνομα και πράγμα. Δεν φτάνει που είσαι παντελώς άσχετος απευθύνεις συνέχεια και χαρακτηρισμούς. :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom