Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μας βλέπω να τρώμε όλο το καλοκαίρι σε καραντίνα

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.221
Πόντοι
1.706
Ξαναλεω αυτο που ειπα το πρωι οτι η συσταση για τις μασκες αλλαξε γιατι υπαρχουν ενδειξεις οτι ο ιος μπορει να μεταδοθει και με την αναπνοη....στην αρχη πιστευανε οτι μεταδιδεται μονο με σταγονιδια.

Υ.Γ
Τυπε για να αστειευτουμε λιγακι αυτο που λες εσενα σαν δικηγορος πρεπει να σου εχει συμβει αρκετα συχνα... :grin:
Αυτό με την αναπνοή δεν υπάρχει ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας τύπε. Είσαι και γιατρός τρομάρα σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
που συσπειρωνεται η οικογενεια?
στο σκαιπ? :idiot:

Όχι τύπε, απλά πλέον τα παιδιά δεν αποξενώνονται το καθένα στο δωμάτιό του, η μάνα σε πολλές περιπτώσεις είναι όλη μέρα σπίτι μαζί τους και ίσως και ο πατέρας ή έστω το μεγαλύτερο μέρος της μέρας.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
...και αν αρχισουν τιποτα ντου απελπισιας, τα πραγματα δεν θα πανε και πολυ ψυχραιμα μετα, γιατι θα χουμε και 2 μηνες κλεισμενοι στην πλατη...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
αυτο ειναι τρομερο θεμα...αν τραβηξει η δουλεια ετσι και μπουμε Μάιο και δεν πεσουν γκαφρα να γεμισει το κατσαρολι,να πληρωθουν δεκο και τρεχουσες υποχρεωσεις ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!

Τύπε, πρώτη προτεραιότητα ειδικά για όσους τη βγάζουν δύσκολα είναι το κατσαρόλι ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Όλα τα άλλα να πάνε να γαμηθούνε.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αυτο ειναι τρομερο θεμα...αν τραβηξει η δουλεια ετσι και μπουμε Μάιο και δεν πεσουν γκαφρα να γεμισει το κατσαρολι,να πληρωθουν δεκο και τρεχουσες υποχρεωσεις ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!

Από που θα πέσουν τα γκαφρά??? Από τα λεφτόδεντρα??

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Κοινωνική πολιτική χωρίς λεφτά δεν γίνεται άλεξ, με κλανιές δεν βάφεις αβγά, μην τα ξαναλέμε ... αν δε αθροίσεις και τις δευτερογενείς αρνητικές επιπτώσεις της καραντίνας/εγκλεισμού στον πληθυσμό το πρόβλημα γίνεται ακόμα ποιο δυσεπίλυτο.

Στο ψάξιμο είναι όλοι ακόμα και για πολύ ...

κανεις δεν είναι στο ψαξιμο...ολες οι χωρες του κοσμου σταθμισαν τις οικονομικες επιπτωσεις της καραντινας και αποφασισαν ότι αξιζει το μετρο της καραντινας παρα τις οικονομικες συνεπειες...καλα δεν θελει και πολύ μυαλο για να καταλάβεις ότι αμα σου ξεφυγει το πραγμα και περνανε να φορτηγα με τους νεκρους καθημερινα από μπροστα σου, δεν πρόκειται να πας να αγορασεις παππουτσια ακομα και αν είναι ανοικτο το μαγαζι….

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.813
Πόντοι
606
Όχι τύπε, απλά πλέον τα παιδιά δεν αποξενώνονται το καθένα στο δωμάτιό του, η μάνα σε πολλές περιπτώσεις είναι όλη μέρα σπίτι μαζί τους και ίσως και ο πατέρας ή έστω το μεγαλύτερο μέρος της μέρας.
εγω ακουω οτι ειναι ετοιμοι να σουβλισουν τα παιδια τους..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.204
Πόντοι
19.795
Απόσταση τύπε, ΑΠΟΣΤΑΣΗ και δεν πάει να έχει ο άλλος και χολέρα.
Τι αποσταση ρε τυπε, που ειμουνα ACS προχθες και ερχεται ο αλλος απο πισω μου σαν χαζος, κολλαει τη μουρη του σχεδον απανω μου και μου λεει:" Μια ερωτηση θα κανω μονο για να μην περιμενω στην ουρα αδικα."

Η, οι γριες στο σουπερ μαρκετ που ερχονται απο πισω σου σε σκουντανε και ρωτανε: Εσεις ειστε τελευταιος; Οχι μωρη κωλογρια, εσυ εισαι τελευταια.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.761
Πόντοι
736
Πάνω σε αυτό ήθελα να κάνω και εγω ένα σχόλιο γιατί ακουσα πρόσφατα κάποιον στην τηλεόραση να μιλάει για νέους δανεισμους και κάτι τέτοια , αλλά η απορία μου είναι σε τέτοιες περιπτώσεις πανδημίας δεν προβλέπεται να κοπουν λεφτά ;

Και άντε πες οτι δεν προβλέπεται .... απο ποιόν θα δανειστεις αν οι οικονομίες όλων των χωρων πάνε κατα διαόλου ;

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
Τύπε, πρώτη προτεραιότητα ειδικά για όσους τη βγάζουν δύσκολα είναι το κατσαρόλι ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Όλα τα άλλα να πάνε να γαμηθούνε.
δεν λεω το αντιθετο...επαυξανω.....αλλα πρεπει να το βρασεις το φαι να χεις φως...πολλοι εχουν νοικι,δοσεις καθε ειδους....δεν ειναι απλα τα πραγματα..οσο τραβαει χρονικα η κατασταση θα δοκιμαστουν πολλες αντοχες.

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
05/04/2020 18:45
ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ: O ΙΟΣ COVID-19 ΔΥΝΑΤΑΙ NA ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
Τι αποσταση ρε τυπε, που ειμουνα ACS προχθες και ερχεται ο αλλος απο πισω μου σαν χαζος, κολλαει τη μουρη του σχεδον απανω μου και μου λεει:" Μια ερωτηση θα κανω μονο για να μην περιμενω στην ουρα αδικα."

Η, οι γριες στο σουπερ μαρκετ που ερχονται απο πισω σου σε σκουντανε και ρωτανε: Εσεις ειστε τελευταιος; Οχι μωρη κωλογρια, εσυ εισαι τελευταια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για κάτι τέτοιους μαλάκες είμαστε κλεισμένοι σπίτι.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

όποιος θέλει δύο μέτρα απόσταση, κάθεται στο σπίτι του. Δεν μπορείς να επιβάλεις τίποτα.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
δεν υπαρχουν τυπε λεφτοδεντρα...ουτε μονοκεροι ουτε μαγικα μαντζουνια...υπαρχουν ομως κρατη με πλεονασματα που ΠΡΕΠΕΙ να μπουνε μπροστα...πρεπει να τρεξει χρημα στην κοινωνια αλλιως θα πανε ολα στραφι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom